kaczka_prostaczka 27.01.07, 20:14 Wymyśliłem ładne hasło. Pomyślałem, że się z Wami podzielę. Choć pewnie ktoś już to wymyślił wcześniej. Abstrahując od ptactwa, próbuję sobie przypomnieć o czym tu się dyskutowało w erze przepisowej. Ktoś pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Dodaj jeszcze taczka z zawartoscia do wora a wor 27.01.07, 20:16 do jeziora i bedzie cacy i po linii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych eee to nie tak chrześcijańskie jak 27.01.07, 20:17 'A na drzewach zamiast liści...' Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Dokładnie 27.01.07, 20:21 Ja im źle nie życzę. Życzę im tylko gdzie indziej. Jest tyle fajnych rzeczy do robienia. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Polska sie skacza 27.01.07, 20:25 kaczka brzmi dumnie ,,,tylko dla moherow ,fakt szkoda ,ze nie ma w Europie drugiej Anglii,Irlandii , ktora by przayjela nastepny milion mlodych Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Polska sie skacza 27.01.07, 20:37 A ktore panstwo wezmie takich po 50-tce? Zgłaszam mnie męza i psa.Pies 8 m-cy. Tylko zeby niezbyt daleko,bo samolotow nie trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Polska sie skacza 02.03.07, 00:42 wanda43 napisała: > A ktore panstwo wezmie takich po 50-tce? > Zgłaszam mnie męza i psa.Pies 8 m-cy. > Tylko zeby niezbyt daleko,bo samolotow nie trawie. ************************** Pociągiem choćby i na Kamczatkę,trochę długo jedzie,ale za to jakie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A co to haslo ma wspolnego z chrzescijanstwem ? 27.01.07, 20:27 To haslo funkcjonowalo jako tzw. ogolne "zawolanie" narodowe do roku okolo 1989. I uzywali go wszyscy, ktorzy z jakichs tam wzgledow nie lubili komuny. I ci wierzacy i ci niewierzacy. obraza.uczuc.religijnych napisał: > 'A na drzewach zamiast liści...' Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Było po linii jak to z worem. 27.01.07, 20:29 A poza tym to przecież kościół obalił komunę. Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple Re: Było po linii jak to z worem. 27.01.07, 20:31 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A poza tym to przecież kościół obalił komunę. i wytruł komunistów?;))) tuski na wózki......elektryczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Lallll to nowosc ;) Ja czytalem, ze do obalenia 27.01.07, 20:32 komuny roszcza sobie prawo jednosobowo Nadredaktor i Walesa :) obraza.uczuc.religijnych napisał: > A poza tym to przecież kościół obalił komunę. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Lallll to nowosc ;) Ja czytalem, ze do obalen 27.01.07, 20:39 kto to jest dzisiaj nadredaktor czy Walesa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Lallll to nowosc ;) Ja czytalem, ze do obalen 27.01.07, 20:41 Tita rata.Komuna sama padla z niewielka pomoca niektorych przyjaciol. To wszystko po 1976 roku bylo juz tak zakrecone,za szlak by trafil i bez Solidarnosci tylko troche pozniej i bardziej krwawo. Sytuacja w kraju dochodzila wowczas do stanu wrzenia,calkiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Lallll to nowosc ;) Ja czytalem, ze do obalen 27.01.07, 20:44 No z tym akurat moge sie zgodzic. Zaznacze jednak, ze odpowiadalem na tekst obrazy, ktory dokonal "przelomowego" odkrycia historycznego iz to KK obalil komune :) wanda43 napisała: "Tita rata.Komuna sama padla z niewielka pomoca niektorych przyjaciol." Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Lallll to nowosc ;) Ja czytalem, ze do obalen 27.01.07, 21:17 Frank,krolu zloty,mysle,ze w kwestii "udzialu" KK w obaleniu komuny mamy podobne zdanie. Od tamtych lat rola kosciola w obaleniu z roku na rok wzrasta,ze szczegolnym zaslug JPII,ktory papiezem w 1976 jeszcze nie byl.Ale to drobiazg.Korektor.Wymazac i wpisac wlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Ja też, ja też 27.01.07, 20:44 Sam pamiętam, jak krzyczałem, że zamiast liści będą wisieć komuniści. Niestety, niezawiśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Kaczystan z chrześcijaństwem ma wspólnego tyle 27.01.07, 20:42 Ile krzesło elektryczne z meblem wypoczynkowym. Ha, jaki jestem błyskotliwy. Chyba popadnę w samozachwyt i każę się tytułować jego wysokością. Znaczy moją wysokością. Moją mością wysokością. Ładne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Dodaj jeszcze? z przyjemnością:P 02.03.07, 00:28 "A na drzewach zamiast liści zakwaczą kaczyści" za 2,5 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Kaczki na taczki 02.03.07, 00:34 Kaczki na taczki, warchoły do stodoły, chamy do Panamy, a ten od edukacji do publicznej ubikacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kaczki na taczki 02.03.07, 01:12 kaczki na taczki taczkami do praczki u praczki do wyżymaczki z wyżmaczki do paczki paczki do Kamcztaki uff! i mamy święty spokój:) Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Kaczki w "Menu" ;P 02.03.07, 00:33 >quchnia polska< 04.06.2005 22:34< kaczor raz wypruć flaki obciąć jaja, o ile ma wypchać sianem wcisnąć jabłko w dziób zatkać nos podawać z odrazą ... Pora na Kaczora?! Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Buzek na wózek; Kaczki na taczki; Lepper Premierem 02.03.07, 00:39 ... "Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy". Odpowiedz Link Zgłoś