Dodaj do ulubionych

Wachowski zajął łóżko Pęczaka

20.02.07, 21:32
Może dla Mieczysława Wachowskiego to łóżko okaże się bardziej szczęśliwe i wyjdzie z aresztu zaraz
po wpłaceniu kaucji, a nie, jak ja, dopiero po miesiącu od wpłaty. Czego mu życzę - powiedział nam
Pęczak.
wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,UHJ6ZWdssWQgcHJhc3k%3D,wid,8739158,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe narazić się kaczyńskim... 20.02.07, 21:38
      on miał takie wpływy? te zarzuty są chyba z czasów powałęsowych
      ci bracia rzgowscy już niejednego posadzili
    • alistair-p Re: Wachowski zajął łóżko Pęczaka 20.02.07, 21:41
      Będą musieli wstawić mu do celi klęcznik dla Lecha Kaczyńskiego.Słyszałem że ma
      przeprosić Wachowskiego.Oczywiście zgodnie z wyrokiem sądu.
    • maureen2 Re: Wachowski zajął łóżko Pęczaka 20.02.07, 21:43
      historia kołem się toczy
      • ddb2 Re: Wachowski zajął łóżko Pęczaka 20.02.07, 22:02
        Wachowski namowil Walese, zeby sie pozbyl blizniakow. Blizniaki poprzysiegly mu
        zemste. Odczekaly i dopiely swego. Medialne aresztowanie i osadzenie na 3
        miesiace. Potem go wypuszcza, nic mu nie udowodnia, ale bloto pozostanie.
        Typowe ich dzialanie, prosze porownac Wasacza, rozdmuchiwanie do granic absurdu
        sprawy WSI-gora rodzi mysz.
        • wanda43 Re: Wachowski zajął łóżko Pęczaka 20.02.07, 22:17
          To ich metody.Zniszczyc kazdego,kto cos o nich wie,albo....go kupic,ale zniszczyc taniej.
          • frank_drebin Wszystko niby cacy tyle, ze Wachowski za czasow 20.02.07, 22:24
            SLD juz pierwszy raz "paradowal" w towarzystwie ABW jak dobrze pamietam .....
            wanda43 napisała:

> To ich metody.Zniszczyc kazdego,kto cos o nich wie,albo....go kupic,ale
            zniszcz
            > yc taniej.
    • frank_drebin Czy maz Peczaka tez przejal Wachowskiego jako 20.02.07, 22:04
      zone ????? ;)
      • alistair-p Re: Czy maz Peczaka tez przejal Wachowskiego jako 20.02.07, 22:20
        frank_drebin napisał:

> zone ????? ;)
        Takie uciechy są zarezerwowane dla premiera !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka