ddb2 21.02.07, 20:05 Jesli rzeczywiscie beda budowac te autostrade przez Rospude, to po prostu przestanmy do nich jezdzic na wakacje. Mysle, ze to ich najbardziej zaboli. My nie musimy wybierac na urlop ich miasta, oni z czegos zyc musza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ko2006 Re: Wypnijmy sie na Augustow !!! 21.02.07, 20:36 Zgadzam sie. Co za egoistyczna spolecznosc! Dla swojej prywaty i poronionych projektow wciagaja caly kraj w konflikt z UE ryzykujac, ze teraz wszystkie gminy straca dofinansowanie. A przeciez jest wariant alternatywny! Ale to jest wlasnie to warcholskie myslenie: jak nie postawie na swoim, to po mnie chocby potop! Co mnie obchodzi reszta kraju. Mam nadzieje ze jesli dojdzie do obciecia funduszy UE, caly kraj im pieknie podziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Zrozum, ze ta obwodnica ty tylko 21.02.07, 20:39 zagrywka. Prezydent nie dopusci do jej budowy i nigdy tez nawet nie zamierzal realizowac tego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Bojkot Augustowa jest bezdyskusyjny,ale to za mało 21.02.07, 20:44 Bojkot Augustowa jest bezdyskusyjny, ale to za mało ! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil chcecie zatruć im wodociagi? 21.02.07, 21:24 katrina_bush napisała: > Bojkot Augustowa jest bezdyskusyjny, ale to za mało ! Odpowiedz Link Zgłoś