Dodaj do ulubionych

MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 08:21
CZEŚĆ WSZYSTKIM JESTEM BARDZIEJ CZYTELNICZKĄ FORUM NIŻ UCZESTNICZKĄ W
DYSKUSJACH, ALE MUSZE SIĘ Z WAMI PODZIELIĆ MOIM SZCZĘŚCIEM. NIE MOGĘ W TO
UWIERZYĆ ALE DZISIAJ ZROBIŁAM TEST I SĄ II WIELKIE KRECHY. NASZE STARANIA
PRZYNIOSŁY EFEKT PO 13 PRÓBACH, BRAŁAM JUŻ CHYBA WSZYSTKO ALE TERAZ
ODPUŚCIŁAM SOBIE I BRAŁAM TYLKO MATERNĘ.JESTEM PO PORONIENIU W 2002 ROKU W 5
TC. ZUPEŁNIE NIE WIEM CO MAM JESZCZE PISAĆ BO TAK BARDZO CHCIAŁABYM WAM
WSZYSTKO OPOWIEDZIEĆ ŻEBY DAĆ WSZYSTKIM NADZIEJĘ NA TO ŻE CUDA SIĘ ZDARZAJĄ.
NAJLEPIEJ PYTAJCIE O CO CHCECIE Z PRZYJEMNOŚCIĄ OPOWIEM SWOJĄ HISTORIĘ.ŻYCZĘ
WSZYSTKIM DWÓCH KRESEK TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO. MAM NADZIEJĘ ŻE MOJA RADOŚĆ
NIE JEST PRZEDWCZESNA BO DO LEKARZA IDĘ DOPIERO W PONIEDZIAŁEK.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.04, 08:22
      no to znowu wieje optymizmem!smile)) fajnie!smile
      gratuluje i mysle, ze wszystko powoli sie ulozysmile
      pozdrawiam
    • hop_angel Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.04, 08:35
      Cześć i gratulacje, opowiedz swoja historie to może wielu z nas przyniesie to
      nową nadzieję,
    • Gość: kasialu Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 03.03.04, 08:35
      huraaaa kolejny dowód na to, ze trzeba wierzyć że w końcu się uda!!!!!!!!!
      dbaj o siebie ;o)
      Masz jakies objawy ?
    • Gość: NIUSIA Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 08:45
      DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM! OBJAWY MIAŁMA DOSŁOWNIE TAKIE JAK NA @. OD SOBOTY BOLAŁ
      MNIE STRASZNIE BRZUCH MIAŁAM SKURCZE TYLKO ŻE ZAWSZE PRZED @ MIAŁAM TEŻ KŁUCIA
      TAK JAKBY SZYJKI BO CHYBA SIE OTWIERAŁA NA @ A TERAZ MIAŁAM TYLKO SKURCZE ALE O
      WIELE SILNIEJSZE NIŻ ZAWSZE. PIERSI POWIĘKSZYŁY MI SIE Z 6 DNI PO OWULACJI A
      MIAŁAM JĄ JUŻ OK 9 DC. BO MIAŁAM ŚLUZ PŁODNY-JAK NIGDY. NO I TEMP MAM
      PODWYŻSZONĄ 37,2. NA RAZIE ŻADNYCH ZACHCIANEK ANI SIKANIA BULE PRZESZŁY,
      DZWONIŁAM DO MOJEGO LEKARZA ALE KAZAŁ MI PRZYJŚĆ W PONIEDZIAŁEK BO TERAZ NIC
      NIE WYBADA. TERAZ IDE DO PRACY I WIECZOREM BĘDĘ PISAŁA DALEJ NAPISZĘ WAM MOJĄ
      HISTORIĘ LECZENIA. NA RA
      • Gość: moniz Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:14
        Napisz proszę jak wygląda śluz płodny. Czytałam o tym kilkakrotnie, ale nigdy
        nie jestem pewna czy dobrze rozróżniam.

NO I OCZYWIŚCIE GRATULUJĘ !!!
      • Gość: Dotti Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:24
        Super Niusia! Koniecznie napisz historię swojego starania smile

Teraz moja kolej na fasolkę!!!!
      • Gość: edith Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:42
        Gratuluję! i tez czekam na Twoją historię, bo ja staram się już 4 rok.
        Pozdrawiam serdecznie smile)))
    • Gość: vikas Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 03.03.04, 11:34
      Cieszę się Twoim szczęściem!!!!!!!!1
      Wielkie gratulacje i dbaj o siebie.
      Marzec dobrze się zaczyna,a bociany w drodze!
      Pzdrawiam!!!
    • swireek Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.04, 11:48
      Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! Odpoczywajcie i leniuchujcie jak najwiecejsmile
      • Gość: lomre Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 15:49
        Tak trzymac!!! Zdrowka duzo i wytrwalosci. Powodzenia!!!!!
    • Gość: intaaaga5 Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 03.03.04, 21:40
      Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!Super że są takie osoby jak ty,które chcą sie
      podzielić swoim szczęsciem,dzieki wam ktoś taki jak ja ma wielkie nadzieje na
      to że też kiedyś się uda....po 4latach latach staran wciąż się nie poddaję!Tak
      jak pozostali czekam na dalsze informacje i POWODZENIA!!
    • Gość: Tania Re: MAM II KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 03.03.04, 21:59
      O rany niusiu jaka Ty jesteś szczęsliwa!!! Odrazu zaczynam wierzyć w to że już
      niedługo mi też się uda!!!!! Opisz historię czekam... Uwielbiam te historie z
      takim zakończeniemsmile))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka