znajomy_jennifer_lopez 27.02.07, 06:54 My stoimy tu a Wildstein tam gdzie ZOMO". Sławny lustrator dołączył do grona łże-Polaków wg Pis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech66 Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 06:57 a tam TVP.... IV RP zacznie się jak Kaczyńscy opanują ostatni bastion niezależności od nich: TVP24 Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny ....Jasne. A jak było z Wildsteinem? Merytoryczna? 27.02.07, 07:01 Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Nosił wilk razy kilka.... 27.02.07, 07:11 Urbański nawet nie będzie udawał że jest apolityczny, czy nawet że jest bezstronny. Ciekawe w jakim tempie poleci ekipa Wildzstajna: Mietkowski i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Welcome home Bronuś! 27.02.07, 07:24 Może zapiszesz się do partyzantki anty IV RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Welcome home Bronuś! 27.02.07, 08:04 odwołanie jak i powołania BW było działaniem politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Welcome home Bronuś! 27.02.07, 09:11 "Była to decyzja polityczna. Jestem zawiedziony." A co się Wildstein dziwi? Jego przecież też nie wybrano za wybitne umiejętności zarządzaniu telewizją. Politycznie Wildsteina wybrano, to i go politycznie wykopano. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: A byłeś Pan uczciwym,porządnym dziennikarzem 27.02.07, 18:01 Agnieszka Holland: "Wildstein, ten znany z odwagi i niezależności poglądów dziennikarz, kiedy objął tę posadę, dołączył - niestety - do grona tych prezesów TVP, którzy myląc telewizję publiczną z dziwką publiczną, uznają, że można ją posiąść, zawłaszczyć dla rządzącej opcji i zarządzać tą należącą wszak do całego społeczeństwa instytucją za pomocą strachu i wykluczenia". n/t ;) Oglądacie Bronusia w TVN24 u Pochanke.? Buta, arogancja, pycha, … Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCT to mały pikuś przy tej …… (samocenzura). = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
puesta_del_sol Re: Nosił wilk razy kilka.... 27.02.07, 12:00 Też mi coś, w końcu PiS & Company nie może sobie pozwolić pozwolić na otrzeźwienie swoich zwolenników, dlatego tv publiczna poszerzy ofertę mediów Tadzia Rydzyka i stanie się kolejną pralnią mózgownic. Tylko do jasnej cholery, dlaczego za moją kasę???! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Tak kończy każdy, kto się układa z pisiorkami 27.02.07, 07:53 To stwierdzenie dotyczy także Wildsteina, który przestał się podobać bliźniakom i który skończy na ich śmietnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Re: Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 06:58 Rewolucja pożera własne dzieci.Chichot historii... Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Wildstein: To była decyzja polityczna - zdziwony? 27.02.07, 07:14 Wildstein zrobil swoje, to moze odejsc. Wymiotl teren dla bardziej oddanego i wiernego, ktory wlasnych ambicji nie ma i jak szef wyda polecenie nie zapyta - dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
czescjacek Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 07:21 no patrzcie państwo. decyzja polityczna. a powołoanie W. było merytoryczne, najn? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 07:29 Ja po głupku nie będę płakał. Jednak jestem mu wdzięczny za to, że przestałem oglądac mierną telewizje jaką za jego czasów stala sie TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
makumba60 Re: Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 07:33 Telewizji publicznej już się nie da oglądać bez odruchów wymiotnych. Myślałem, że gorzej nie może być a jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 07:50 Ciekawe, ile odprawy dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 07:52 Pusty śmiech he he he na to co PIsdzielce robią. Nie mam zamiaru płakac po tym typie. Nosił Wildstein razy kilka i poniesli i jego.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Bronek masz swoje 5 minut....popiera cię TVN,.. 27.02.07, 07:51 ,,niezależni publicysci'',PO,LiD i cała niezakaczorzona Polska.A jeszcz e przed tygodniem psy na tobie wieszali. Każdy kto odejdzie z:rządu czy zarzadu (spółki skarbu państwa) to ,,ofiara kaczyzmu'' i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 amanasunta53.. coraz bardziej stajesz sie mocherem 27.02.07, 09:05 głupia,niedouczona i plotkara... Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A to ciekawe. 27.02.07, 07:51 Pan Prezes (odwołany) potwierdził tym stwierdzeniem moją o nim opinię. A to dobre. Decyzja polityczna. A jego mianowanie nie było polityczne? Poziom przedszkolaka. Jak coś się nie podoba, to rzucamy "polityczne", synonim rynsztoka. A tymczasem każda decyzja polityka jest polityczna, z założenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 07:54 nie jest to dziwne,pan Urbański dawno chciał byc prezesem tvp, na to liczył wspierając PiS, "po to tam poszedł",czysty interes. Po miesiącu bycia p.o. będzie miał już konieczne doświadczenie do bycia prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Zaraz się okaże, że Wildstein to bohater antyaczyz 27.02.07, 07:57 mu... Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Tak samo polityczna jak powołanie Wildsteina 27.02.07, 07:58 Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Widać łaska kacza zmienna jest. Jednych podnosi żeby zrzucić - Wildstein, innych zrzuca by wkrótce podnieść - Urbański. Za to my teraz będziemy mieli już prawdziwy PRL w TVPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 08:02 Bibliotekarz za dziennikarza. To jednak lepiej, niż gdyby prezesem miał być historyk. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Błazen odwołany 27.02.07, 08:30 Była to decyzja polityczna. Jestem zawiedziony. Nie mogłem skończyć tego, co zacząłem *********************************** Powołanie też było decyzją polityczną. Czas zrozumieć, że byliście tylko błaznem na kaczym dworze. Nikim więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Szkoda Wildsteina- TVP nie była lewacka jak kiedyś 27.02.07, 08:30 Miejmy nadzieję że nowy prezes też będzie OK... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005.. teraz będzi całkowicie komusza ! 27.02.07, 09:02 Kaczyńscy to uczniowie Lenina.. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Będzie lepsza niż za SLD... 27.02.07, 09:05 P.S. w następnej części mojej minipowieści na blogu pojawi się gość o imieniu PIEROT... Hahahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Będzie lepsza niż za SLD... 27.02.07, 09:32 Ciekawe czemu nie skomentujesz DLACZEGO Wildstein został zdymisjonowany? Na odprawie partyjnej nie powiedzieli? No tak, głupio byłoby mówić, że wyleciał, bo był dobrym fachowcem ale zbyt niezależnym. Przecież lepiej jeśli jest ktoś BMW :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 hehehehe 27.02.07, 10:29 widze że czwerwony towarzysz juz od rana realizuje wytyczne KC PiS.W polsce to byle dziad wylezie na ulice i twierdzi ze jest prawicą i do tego jeszcze dziad z koneksjami lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Szkoda Wildsteina- TVP nie była lewacka jak k 27.02.07, 09:30 palestrina2005 napisał: > Miejmy nadzieję że nowy prezes też będzie OK... Hahahahahahahahahahaah!!! będzie OK, chyba dla propagandy PiS. Teraz TVP zmieni się w TVPiS. Nie myśl opłacany trolu, ze ktoś cię bierze na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny55 Re: Szkoda Wildsteina- TVP nie była lewacka jak k 27.02.07, 09:38 Wreszcie nie będa musieli chodzić do TV Trwam i dziennikarze nie będą zadawać niewygodnych pytań... totalne dno Odpowiedz Link Zgłoś
arcytektura Re: Szkoda Wildsteina- TVP nie była lewacka jak k 27.02.07, 10:16 jedynie słuszną i uczciwą telewizją prawą i sprawiedliwą (TVPiS) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wildstein: To była decyzja polityczna 27.02.07, 08:42 zarzut dotyczące raprortu WSI jest nietrafny, ludzie nie ekscytują się nim i nie stał się on widowiskiem medialnym, ponieważ tak naprawdę niewielu nim się interesuje,ludzie zajmują się swoimi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nawet za ślad niezależności PiSowi płaci się głową 27.02.07, 08:43 Sikorski, Dorn. Kazia nawet nie był niezależny - wystarczyła popularność, żeby rozwścieczyć konusów. Urbański też chyba nie jest dostatecznie dokładnie wyprany z własnej osobowości, żeby się dłużej utrzymać akurat na takim stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Lojalność Kaczyńskich,,,hu,hi,hi,hi... 27.02.07, 09:04 Porządni ludzie, powinni odwrócić sie plecami do Kaczyńskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
iqcyco "nie było podstaw do innej decyzji" 27.02.07, 09:03 "Nowa przewodnicząca rady nadzorczej TVP Janina Goss powiedziała zaś dziennikarzom, że Urbańskiego wybrano p.o. prezesa, ponieważ "nie było podstaw do innej decyzji"." - w ten sposób można wszystko umotywować :) Odpowiedz Link Zgłoś
us-rn Zajmie sie pisaniem ksiazki.Nailepiej telefoniczne 27.02.07, 09:15 ma juz praktyke w nazwiskach. W czym to pomoglo Polsce ? Teraz moze sie wykazac niech zacznie od listy telefonow Odpowiedz Link Zgłoś
signal kim są ci co jeszcze popierają Kaczyńskich ? 27.02.07, 09:29 te kilkanaście procent obywateli albo jest tak bardzo zaślepiona, że nic nie widzi, albo po prostu nie chce widzieć co się w kraju dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to jeśli odwołali Jego to chyba znaczy że pełnił 27.02.07, 09:29 w miarę dobrze tą funkcje! A ja myslałem jak go powoływali że jednak bedzie bardziej stronniczy! Cóż człowiek czasami się myli! Nawet w końcu czasem i Kaczor się myli powołując jakiś ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś