eizo1 30.05.06, 21:36 nie irytuje was ta wariacja polskich rerzyserów i zaangażowanych sosjologów na temat życia jakie w domyśle powinni chćie_chcą_mażą by prowadzić młodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: magda m 30.05.06, 21:39 a o czym to jest? Skoro Cie irytuje, to po co oglądasz? Sobie na złość? adrenalinkę podnosisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 30.05.06, 21:45 o adwokatach 3 znajomych z liceum poszło na prawo jak dobe pujdzie to 1 z nich za 11 lat jako 30 latek zrobi aplikacje i będzie kilka lat mużynem w czyjejś kancelarii zanim założy swoją oglłdam z nudów, w zasadzie to leci "w tle" Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: magda m 30.05.06, 21:46 trochę tak ;) ale czasem oglądam, bo stwierdziłam ostatnio, że Brodzik bardziej lubię, niż nie lubię; a tak naprawdę robię to, bo fajnie ją ubierają (patrz: czapki) w tym serialu ;) (no i jest taki kolorowy, i czasem jakaś piosenka Soyki wychynie nie-spo-dzie-wa-nie) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 30.05.06, 21:58 a mnie ta kolorowość wysrtuj wnętrz i ubrania irytują total bezguście wole obszczane sapuszczone kamienice Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 30.05.06, 22:03 i ludzi ubranych z fantazją (okolice ASP warszawa) albo ubranych klasycznie alboźle źle albo jak punki czy inne dziwctwa Po aktorach odrazu widać że ubierają ich styliści bez fijezji w dodatku wszyscy na jedno kopyto takie to mdłe wszystko bleeeee a ludzuie sie zachwycyją? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 30.05.06, 22:56 k... cicho noo!! na mnie ten film ma ogromny wpływ, mianowicie dostaję wysypki, sraczki i spazmów na samo wspomnienie, nie cierpię zwiastunów tego czegoś na tefałce, TV w pokoju obok jednak na full, no i wku@# mam i potem kaftan, aaaa ch... k... p... w mordę no, musiałeś cholera to napisać no akurat tutaj, w schronie przeciwróżowogłupocosmotrendowatym, aaaa....... Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 30.05.06, 23:06 teraz już wiem!!!!! kocham cie !!!!!!!!!!!!!!! nareszcie ktoś mnie rozumie ps. polecisz na 19latka Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 13:38 M jak Masochista? p.s. socjologicznie, masy trzeba czymś karmić. tv zyskuje nową grupę oglądacz..ek (skądinąd wiernych) Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 18:20 a co to jest nudne życie? nie nabywasz go, sam urządzasz Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 31.05.06, 22:06 z tobą!!!! lubie być na górze i spać po lewej nie masz nic przeciwko?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 22:21 skojarzyło mi się ze sceną z 'symetrii', kiedy świeżak dostaje górne kojo po lewej od drzwi :))) hehe, tylko nie skrzyp Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 31.05.06, 22:27 zraniłaś moje uczucia :( ale jestem gotów ci wybaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 22:29 > ale jestem gotów ci wybaczyć oto przeszedłeś test pozytywnie. no ale nie wiem już, to nie chcesz górnego koja? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 23:04 hmm, poważna deklaracja. ... a co chcesz w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 31.05.06, 23:12 hmmmm tródne pytanie z wasadze to niczego i wszystkiego jednocześnie czyli ciebie cokolwiek to ma oznaczać Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 23:30 wszystko albo nic. czyli gra się toczy o niebagatelną stawkę. > czyli ciebie cokolwiek to ma oznaczać tfu, chciałam powiedzieć nieokreśloną. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 23:40 WIEDZIAŁAM ŻE PRZYBĘDZIESZ! dlaczego tak późno? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 31.05.06, 23:41 w końcu miało być ciekawie to jak po kturwj stronie wolisz spać bo dla mnie to jest naprawde ważne > M jak Masochista? i wiedzałaś że mam imie na m to naprawde musi być przeznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 31.05.06, 23:47 ale to jest bardzo względna teoria. z tymi stronami. bo ja sypiam raczej sama... dzisiejszy program zatem sponsoruje literka m... Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 31.05.06, 23:55 samemu to smutno i zimno :( brrrr to jak umawiamy sie na niezobowiązujący sex bo konkurencja sie pojawiła Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 00:05 oo, sex auuć to ty nie bierzesz tych obezwładniających leków? :> Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 00:19 > oo, sex > auuć dobry dotyk nie musi boleć zajmiemy sie tym > to ty nie bierzesz tych obezwładniających leków? :> nie czytasz uważnie forum mam 1 wizyte 14tego jeszcze zdążymy Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 00:25 o kurza stopka. ja też mam 14 to naprawdę przeznaczenie ale ja chciałabym i boję się. nie wiem, czy nadszedł ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 00:35 eizo1 napisał: > pozwul że podpowiem > > nadszedł :O aaa ta stanowczość :> ...dreszczyk. znowu trza będzie zwiększyć dawki... :(( a warcaby? scrabble? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 00:45 > :O aaa ta stanowczość :> > ...dreszczyk. znowu trza będzie zwiększyć dawki... :(( żadne leki ci nie będom potrzebne > a warcaby? scrabble? jak bęte starym dziadiem pod czterdziestke to być może troche przystopujemy ale nic nie moge obiecać Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 00:48 > jak bęte starym dziadiem pod czterdziestke to > być może troche przystopujemy pisałeś coś że to miało być niezobowiązujące... wcześniej, że zrobisz dla mnie wszystko... to co ty w końcu zamierzasz... bo już nie wiem, czy rozmawiać z mamą, czy dzwonić do tera-bełty... jestem taka zagubiona Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 00:55 ale napisałem że oczekuje wszystkiego albo niczego a sex kto powiedział że jest zły na dobry początek? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 01:01 no nie wiem, jakoś mi się źle kojarzy. najpierw jest dużo sexu, a jakoś potem dużo leków. yy... psychotropowych. nawet jak psych coś bredzi o s., to ja myślę, że kiedyś go jebnę. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 01:07 mie martw sie przecież będe je łykał razem z tobą razem raźniej ta agresja ahhhh to na mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 01:27 > mie martw sie przecież będe je łykał razem z tobą > razem raźniej taa, wszyscy najpierw tak obiecujecie. co masz z tą agresją?? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 15:45 nie wim co ale czasem rroche złości potrafo być hmmmm ...urocze Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 01:04 ei szamanka leci na pierwszym, jak masz tivi to polecam ci Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 01:18 wiedziałam, że ci się spodoba. fabuła jest jaka jest... ale, finał, finał... Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 01:25 umieram z ciekawości ale ta sala wykładowa to chyba wydział fizyki bo ten budynek obok wileniaka to nie uniwersytecki tylko pkp mam złe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 01.06.06, 02:15 za komuny to przynajmiej potrafili niebanalny film zrobić pa pomyśl o nas Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 01.06.06, 21:22 film jest szmirowaty pomyślałam, że zapodam (rozbrajająco?) szczerze: nawet żartować na ten temat jest mi trudno - poddaję się Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 02.06.06, 00:12 myślałem że jak obejże do końca to sie dowiem o co chodzi i dowiedziałem sie chodiło o to że o nic nie chodzi a film ma cieszyć oko świrów ale podobał mi sie ten tekst o goleniu cipy Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: magda m 02.06.06, 00:21 > a film ma cieszyć oko świrów właśnie w tenże sposób Twe oko pragnęłam ucieszyć. > ale podobał mi sie ten tekst o goleniu cipy oraz ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: magda m 30.05.06, 23:03 eizo1 napisał: > nie irytuje was ta wariacja polskich rerzyserów > i zaangażowanych sosjologów na temat życia jakie > w domyśle powinni chćie_chcą_mażą by prowadzić młodzi Nie irytuje bo programowo nie oglądam takiego goowna,z resztą telewizji nie oglądam prawie wogle. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: magda m 30.05.06, 23:25 ale mi chodzi o wymiar socjologiczny a nie że to kiepskie, ja też tego nie oglądam ale wiem że istnieje i z ciekawości oglłdam żeby wiedzieć co lodzi interesje i wogule Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: magda m 31.05.06, 23:15 ja tez wole szare obdrapane sciany swiat jest teras tak strasznie obmalowany Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: magda m 01.06.06, 16:59 bo ktos zap...lił żarówki.... :P Kup i wkrec nowe, bedzie jasno...:P Odpowiedz Link Zgłoś