Gość: sas IP: *.dialinx.net 04.12.01, 04:19 Nie odpowiadajmy na wulgarne posty, tak w tresci jak i tytule. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zen. Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: *.TAMP.splitrock.net 04.12.01, 04:36 Czasami wulgaryzmy sa potrzebne. Oddaja ducha emocji. Jednak nalezy odroznic sensowne uzycie wulgaryzmow od prymitiwizmu intelektualnego. Zgadzam sie z Toba. Prymitywne posty dotyczace np. papieza powinnismy pozostawic bez odpowiedzi. Podobnie zreszta jest z prymitywnymi, idiotycznymi postami dotyczacymi innych osob. Nie przepadam za tzw. bylymi komunistami ale posty nie moga przybierac formy OPETANCZEGO PIJACKIEGO WRZASKU. Lecz coz, Sas, cokolwiek powiedziano lub napisano, "NAROD" wie lepiej. Pozdrawiam. Zen. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY 04.12.01, 05:50 Tak macie racje. Jebal pies papieza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: *.109.popsite.net 04.12.01, 05:59 quickly napisał(a): > Tak macie racje. Jebal pies papieza!!! I ciebi tez, lecz szkoda psa........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: *.247.140.105.Dial1.SanJose1.Level3.net 04.12.01, 07:24 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 11:32 Nie odpowiadać na Posty Polaka I Katolika bo to są podpuchy ludzi Michnika którzy w ten sposób chcą zrzucić z siebie winę zachwaszczania języka polskiego na swych ideowych przeciwników.. stąd takie a nie inne pseuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:05 MASZ RACJĘ STARY CHUJU. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Piszmy WULGARNE POSTY 04.12.01, 12:09 STOP, to juz psu zalujesz, zeby sobie pojebal na papiezu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Nech zyjeHamstwo anajlepszym miechem jest konina IP: *.toya.net.pl 04.12.01, 13:05 smacznego dla włochów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He He Wulgaryzmy IP: 213.98.114.* 04.12.01, 15:57 A nie lepiej pozostawic to kazdemu i z osobna ! Co to za apele itd.To bylo jest i bedzie! Jak juz nie ma o czym pisac to o jezyku na forum! Jak sie komus nie podoba to niech nie czyta.Jak bedzie cenzura ,to nie bedzie Forum. Chcesz bluzgac to bluzgaj .jezeli to pomaga w dobrej dyskusji to bluzgajcie! ja to mam osobiscie w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Wulgaryzmy IP: 194.204.130.* 04.12.01, 17:06 Gość portalu: He He napisał(a): > > A nie lepiej pozostawic to kazdemu i z osobna ! Co to za apele itd.To bylo > jest i bedzie! Jak juz nie ma o czym pisac to o jezyku na forum! Jak sie komus > nie podoba to niech nie czyta.Jak bedzie cenzura ,to nie bedzie Forum. Chcesz > bluzgac to bluzgaj .jezeli to pomaga w dobrej dyskusji to bluzgajcie! ja to mam > > osobiscie w dupie. No dobrze , ale co Cię tak ruszyło - przecież oni też wyrażają tylko swoją opinię ???? Odpowiedz Link Zgłoś
joanelle Re: Wulgaryzmy 05.12.01, 19:39 W sumie racja. W ten sposób od razu widzę, z kim warto dyskutować, a z kim można co najwyżej poprzerzucać się inwektywami. Używanie takiego języka od razu demaskuje prymitywa, a szkoda mi czasu na dyskusje z prymitywem. No i jak widzę wątek z jakimś ch... albo k... w tytule, również nie tracę czasu na przeglądanie go, a tym bardziej odpowiadanie. Ale jeśli innych to bawi - ich sprawa. Niech sobie bluzgają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Wulgaryzmy IP: *.proxy.aol.com 05.12.01, 23:55 joanelle napisał(a): > W sumie racja. W ten sposób od razu widzę, z kim warto dyskutować, a z kim > można co najwyżej poprzerzucać się inwektywami. Używanie takiego języka od razu > > demaskuje prymitywa, a szkoda mi czasu na dyskusje z prymitywem. No i jak widzę > > wątek z jakimś ch... albo k... w tytule, również nie tracę czasu na > przeglądanie go, a tym bardziej odpowiadanie. Ale jeśli innych to bawi - ich > sprawa. Niech sobie bluzgają. To slowo pise siem pszes HUJ, a nie CHUJ,sanowana pani,tata mie ot malego tak utrzyl,kobity tylko pisa pszes CHUJ,bo siem na ortokrafi nie znajom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanelle Re: Wulgaryzmy IP: *.g1.pl 06.12.01, 01:03 CHUJ od świata stworzenia pisze się przez CH i raczej będzie się tak pisało na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Wulgaryzmy IP: *.proxy.aol.com 06.12.01, 01:13 Gość portalu: Joanelle napisał(a): > CHUJ od świata stworzenia pisze się przez CH i raczej będzie się tak pisało na > wieki wieków amen. ty jescze nigdy nie poculasz prawdziwego HUJA,dlatego takie glopoty piepsysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wulgaryzmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 01:13 Gość portalu: Joanelle napisał(a): > CHUJ od świata stworzenia pisze się przez CH i raczej będzie się tak pisało na > wieki wieków amen. Masz świętą rację. Ale to Jojo pisało, takie wielkanocne jajo na gumce, sprzedawane na odpuście. Jednym słowem cwaniaczek dla ubogich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 13:32 Gość portalu: jojo napisał(a): > TO HUJ BES JAJCUW Pomyliły Ci się wątki. Tak to jest jak wesz po łysinie spaceruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP Prowokator tez chce miec satysfakcje IP: *.245.129.83.Dial1.SanJose1.Level3.net 05.12.01, 07:55 To jest zwykla prowokacja..... Stare metdy w nowym wykonaniu- BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: 212.244.106.* 05.12.01, 10:21 Wypowiedzi w nin. forum to kawałek obrazka całego naszego społeczeństwa. Chamstwo, wulgaryzmy otaczają nas zewsząd, mamy wszyscy z tym do czynienia na codzień; wulgarne słowa padają w szkołach, w biurach, na uczelniach (także pośród pracowników naukowych), nie rzadko w rodzinach, nawet tych chcących uchodzić za kulturalne. Pewien duchowny(!) ze Śląska, sam zresztą nie stroniący od owych "przecinków", tłumaczył mi, że to nic groźnego, że to taki nasz polski folklor (przynajmniej w odniesieniu do Śląska). Przeciwstawiam się temu, jak tylko mogę, ale jest to wołanie na puszczy, a żyć pośród ludzi, także tych wulgarnych, trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: Nie odpowiadajmy. na WULGARNE POSTY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 03:05 POCAŁUJ SIĘ W DUPĘ I ZJEDZ SWOJĄ KUPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś