karo 21.02.01, 19:38 czy ktos juz probowal wyslac cos ze swojej skrzynki w portalu gazety i udalo mu sie to? u mnie po zalogowaniu nie pojawia sie inbox, tylko forum, czat i "pytania do gazety". o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochas Re: e-mail: dziala-nie-dziala 22.02.01, 16:55 Na razie nic sie nie moze wyslac z gazety.pl ale dajmy czas naszemu kochanemu portalowi. Przeciez mamy tez gdzie indziej swoje konta, nieprawdaz?.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: e-mail: dziala-nie-dziala 28.03.01, 19:12 A kiedy wreszcie będzie można wysłać coś za pomocą portalu? Poza tym mimo, że ustawiłam w swoim komputerze wszystko zgodnie z instrukcją to i tak co jakiś czas serwer Gazety odrzuca moje hasło. Nie mogę więc nawet ściągnąć ewentualnej poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
marijka Re: e-mail: dziala-nie-dziala 30.03.01, 10:18 Nie wiem jak to sie stalo ale moje dziala. Moge wysylac i odbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: e-mail: dziala-nie-dziala IP: 195.15.57.* 30.03.01, 10:47 Stosuje sprawdzone wielokrotnie i w najrozniejszych sytuacjach internetowych podejscie: probuje, a jak sie nie udaje to po godzinie probuje znowu itd. W koncu jest OK. Ale, jak ktos slusznie tu powiedzial - dajmy im czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: e-mail: dziala-nie-dziala IP: *.novum.amu.edu.pl 30.03.01, 11:51 jestem ogromnie zaskoczona, ale zaczelo dzialac; jak na (prawie) drugi miesiac, to super; Odpowiedz Link Zgłoś