wanda43 28.09.07, 06:28 przynajmniej dla mnie. Wlasnie leci La bamba w radio.Zawsze wprowadza mnie w dobru humor i wiem,ze to bedzie dobry dzien.Na pohybel PiSowi!Precz z kaczyzmem!Bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Dzien Dobry.. 28.09.07, 06:31 ..na pohybel PiSowi! To nawet dobre haslo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Na pohybel PiSowi i postkomuchom 28.09.07, 06:35 Benedykt Czuma, brat Andrzeja tak pisze w rzepie: "Wariant współpracy PiS z postkomunistami jest pozornie nieprawdopodobny. Przypomnijmy sobie, ilu postkomunistów otacza Kaczyńskiego, przypomnijmy sobie wiele cynicznych jego wypowiedzi obrażających przyzwoitych ludzi, jego różne nagłe zwroty, jak choćby koalicja z Lepperem i jego drużyną (a czym oni są lepsi od Kwaśniewskiego et consortes?), jego ostatnie porównanie własnej ewentualnej przegranej wyborczej, gdy ktoś inny dojdzie w demokratyczny sposób do władzy, z wprowadzeniem stanu wojennego 13 grudnia (czego ja akurat doświadczyłem na własnej skórze i mogło mnie takie porównanie zirytować) - wyłącznie po to, by tę władzę utrzymać. Nie zdziwi mnie już i ta wolta. Ale nie tylko mnie. Profesor Zdzisław Krasnodębski, urzeczony Jarosławem Kaczyńskim, również nie wykluczył takiej możliwości, nazywając cynizm Kaczyńskiego "pragmatyzmem" (jako profesor m.in. katolickiej uczelni powinien był jednak wartościować te postawy bardziej precyzyjnie). Pisze on: "Lepper był dobry tak długo, jak długo wydawał się niezbędny. Nie można nawet zupełnie wykluczyć,że po wyborach miejsce Giertycha i Leppera mogliby zająć Szmajdziński z Olejniczakiem - by podzielić los poprzedniej dwójki" (dodatek "Europa" do "Dziennika" z 22.09.2007 r.). Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sluchaj haen, musisz psuc ranek wizja.. 28.09.07, 06:39 ..rozpanoszonego komuszyzmu via koalicja postpezetpeerowska? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Na pohybel PiSowi i postkomuchom 28.09.07, 06:41 Jakos nie moge uwierzyc,aby LiD mogl sie zeszmacic wspolpraca z PiS. Nie,takiego numeru,to wyborcy by im nie darowali.To bylby ich koniec i to calkowity.A nie zapominajmy,ze w LiD są rowniez Demokraci i chocby ta czesc koalicji na ten numer nie pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Na pohybel PiSowi i postkomuchom 28.09.07, 06:46 Widziałaś Olejniczaka i Kurskiego u Lisa? A w poniedziałek ostatecznie się upewnisz - nagle okaże się, że tylko stosunek do aborcji ich dzieli, ale tu Nelly jest zwornikiem. Nawet co do homoparady się dogadają. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Na pohybel PiSowi i postkomuchom 28.09.07, 06:47 Jeszcze nie,wczoraj nie chcialo mi sie zaladowac,ale mam zamiar zaraz popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Na pohybel PiSowi i postkomuchom 28.09.07, 06:58 No niestety,ocena Kurskiego odnosnie Tuska niezwykle trafna,ale to i tak sami wiemy,tylko potwierdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Na pohybel PiSowi i postkomuchom 28.09.07, 07:50 > tylko stosunek do aborcji ich dzieli, ale tu Nelly jest zwornikiem. chciałeś powiedzieć - zwieraczem... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No to niech i innym dobrze się zacznie! 28.09.07, 07:14 Tym co przespali L mambe też.Miłego dnia. Jarkaczowi nie , bo słucha tylko znanych szlagierów takich jak "ujrzałem pierwszy siwy włos na twojej skroni" (podobno na stódnówce mu grali). No dla wszystkich normalnych normalnie, uwaga start www.youtube.com/watch?v=YicJPLT1dWU Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A dla PiSdziakow Mieczyslaw Fogg 28.09.07, 07:23 ...zaspiewa o ostatniej niedzieli, tj. 21 pazdziernika:) www.youtube.com/watch?v=N-hg58QQmdc Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A dla PiSdziakow Mieczyslaw Fogg 28.09.07, 07:26 marouder napisał: > ...zaspiewa o ostatniej niedzieli, tj. 21 pazdziernika:) > > www.youtube.com/watch?v=N-hg58QQmdc Czyż by juz widzieli? img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Washington_Times_braci_1560380.jpg > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A dla PiSdziakow Mieczyslaw Fogg 28.09.07, 07:47 Wiedza dobrze. Haen zgodnie z prawda skonstatowal w jakims watku, ze wypsztykali sie z pomyslow na kampanie. Osiagneli maksimum sondazowego poparcia, teraz zaczna dolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A dla PiSdziakow Mieczyslaw Fogg 28.09.07, 07:59 Teraz PO powinna ich jeszcze dobic spotem wg tego scenariusza, wg pomyslu warianta_b wariant_b 27.09.07, 20:06 Odpowiedz Ładny scenariusz. Mam następny: Sala operacyjna, operacja na otwartym sercu. Dużo czerwonego koloru. Wpadają panowie w kominiarkach. Dużo czarnego. Panowie wyprowadzają chirurga w kajdankach. Twarz Ziobry. Napis "ten pan już nikogo nie zabije". W drzwiach zawracają: "O, jest jeszcze ten, co dawał" Panowie zakładają pacjentowi kajdanki. Napis: "ten pan już nigdy nie będzie wspólnikiem zbrodni". Wychodzą. W korytarzu gra radio. Słychać "Alleluja i do przodu!". Przed bramą policja odpycha strajkujące pielęgniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Swietny spot:) 28.09.07, 08:09 Proponowalbym go na ostatni tydzien kampanii:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: No to niech i innym dobrze się zacznie! 28.09.07, 07:38 W Cabarete w barku na plazy spiewal to stary bezzebny murzyn z gitara i robil swietne przerywniki pokrzykując : a huaaa,huaaa Odpowiedz Link Zgłoś