hummer 30.09.07, 10:31 Niczym Tusk. Zaczął wykrzykiwać PiS-LiD czym stracił wyborców. Po co głosować na PiS skoro będzie rządził LiD? Ech genialny strateg :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Kaczyński popełnił błąd 30.09.07, 10:47 To Kwasniewski popełnił błąd. Wystepując otwarcie przeciw platformie i negocjując od miesiąca z bandą Kaczorów. Ja tylko mogę swoje odczucia przedstawić. Gdybym chciał głosować na LiD, to potencjalna koalicja PiS-LiD zmroziła by mnie na amen. Jedna banda Millera i Kwacha przez cztery lata, druga banda Kaczorów przez dwa lata. Potem obie razem? Kto na to wyrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Kaczyński popełnił błąd 30.09.07, 10:55 haen1950 napisał: > To Kwasniewski popełnił błąd. Wystepując otwarcie przeciw platformie > i negocjując od miesiąca z bandą Kaczorów. Czy aby Kaczor o tym nie powiedział, tak samo, że nie będzie koalicji PiS-SO? Nawet gdyby - Z Tuskiem przed samo rozwiązaniem sejmu nie dało się rozmawiać. Zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%,zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%, zdobędziemy ponad 50%.... > Ja tylko mogę swoje odczucia przedstawić. Gdybym chciał głosować na > LiD, to potencjalna koalicja PiS-LiD zmroziła by mnie na amen. > > Jedna banda Millera i Kwacha przez cztery lata, druga banda Kaczorów > przez dwa lata. Potem obie razem? Kto na to wyrobi? Belka zostawił nadwyżkę, koalicjant PO PiS niezłą dziurę. Odpowiedz Link Zgłoś