splkm 08.10.07, 19:08 Czy tak można nazwać tych którzy popierają coraz głośniej wycofanie wojsk z iraku, szczególnie w przypadku ataku ??? Najgłośniej oczywiście PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Terroryści.... 08.10.07, 19:10 splkm napisał: > Proponujesz karna kompanie wyslac, aby Irak spacyfikowala. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Terroryści.... 08.10.07, 19:12 Proponuje nie komentować ataków na Polskie wojska przez polityków aż do zakończenia wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Co po chollerę zakładasz taki wątek 08.10.07, 19:15 hipokryto? Słuchałeś wypowiedzi Sikorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Co po chollerę zakładasz taki wątek 08.10.07, 19:20 Nie jestem politykiem. Nie wiem czy zauważasz różnicę... Ja w przypadku ew wyboru nie będe podejmował decyzji związanych z wojskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Zakładasz wątek 08.10.07, 19:28 żeby przyładować w PO. A sprawa jest skomplikowana. IMHO polskich wojsk w Iraku być nie powinno. Ale są i jeśli chodzi o ich sytuację w Iraku to wypowiedź Sikorskiego uważam za bardzo na miejscu. Komorowski mówił o czym innym. O tym, że PiS nie miał mandatu by cokolwiek w imieniu Polski obiecywać, by gdziekolwiek wysyłać polskich żołnierzy. Zwłaszcza, że pomysł amerykańskich polityków na wprowadzenie w Iraku demokracji siłą (!) spalił na panewce i wszyscy szukają jakiegoś wyjścia w miarę z twarzą z tego bigosu. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Zakładasz wątek 08.10.07, 19:31 Nie musisz tłumaczyć co miał na myśli Komorowski mówiąc: "Jeśli wygramy, wycofamy polskich żołnierzy z Iraku" Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Zrobiłem błąd 08.10.07, 19:34 starając się wytłumaczyć kaczyście złożoność tego świata. To się więcej nie powtórzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Zrobiłem błąd 08.10.07, 19:36 Marnujesz się.. Powinieneś w Wyborczej tłumaczyć zawiłości tego świata. Miałbyś rewelacyjnie chłonących czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Za darmo? 08.10.07, 19:39 Zwariowałeś? Twój przykład świadczy, że jest to robota do końca życia, skoro nie potrafisz pojąć zależności między decyzją polityczną i mandatem społecznym. A to dopiero początek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Kłamstwo ma krótkie nogi 08.10.07, 19:11 podaj link do jakiejś głośnej wypowiedzi PO. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Kłamstwo ma krótkie nogi 08.10.07, 19:14 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=60326 Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: A czytanie ze zrozumieniem opanowałeś? 08.10.07, 19:22 to chyba jest jasne.. "Jeśli wygramy, wycofamy polskich żołnierzy z Iraku" Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Terroryści.... 08.10.07, 19:25 Zapatero nikt nie nazywa terrorystą. Do obrzydliwej awantury irackiej w ogóle nie powinna Polska wchodzić, a jeżeli juz weszła, to jak najszybciej z niej wyjść. Za awanturę iracką powinno sie rozliczyć Kwasa i Millera, a także Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś