zapijaczony_ryj 28.10.07, 10:59 Cymańskiego: "Ilość i jakość róznego rodzaju wypowiedzi ble ble ble ble ble...." A ja nadal nie wiem dlaczego prezydent milczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubba49 Re:Teraz będzie prezydent w dwóch osobach,raz ---- 28.10.07, 11:07 jarek a raz leszek. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Interpretacja milczenia prezydenta przez 28.10.07, 11:20 Prezydent potwierdza tezę, że mężczyźni zaczynają dojrzewać po 40-tce. Lech K. nie osiągnął jeszcze etapu, kiedy człowiek jasno mówi co mu się podoba a co nie. Jest ciągle jeszcze dzieckiem, które dąsa sie i obraża a cały świat wokół staje na głowie, żeby się domyśleć, o co mu chodzi. Drogi Lesiu! Naucz się mówić "Ja chcę..." i "Ja nie chcę..."! To bardzo pomaga w życiu. Pomyśl, ile czasu i energii traci twój brat Jarek, Kamiński, Cymański setki dziennikarzy itd. żeby domyśleć się co w twoim serduszku boli. Odważ się powiedzieć: "Panie Tusk, uważam żed to i to było chamskie i oczekuję, że pan mnie za to przeprosi". Zdziwisz się, z jaką sympatią i zrozumieniem świat przyjmuje takie stawianie sprawy. Wydoroślej wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Interpretacja milczenia prezydenta przez 28.10.07, 11:23 man_sapiens napisał: > Prezydent potwierdza tezę, że mężczyźni zaczynają dojrzewać po 40- tce. Lech K. > nie osiągnął jeszcze etapu, kiedy człowiek jasno mówi co mu się podoba a co nie > . > Jest ciągle jeszcze dzieckiem, które dąsa sie i obraża a cały świat wokół staje > na głowie, żeby się domyśleć, o co mu chodzi. > > Drogi Lesiu! > Naucz się mówić "Ja chcę..." i "Ja nie chcę..."! To bardzo pomaga w życiu. > Pomyśl, ile czasu i energii traci twój brat Jarek, Kamiński, Cymański setki > dziennikarzy itd. żeby domyśleć się co w twoim serduszku boli. Odważ się > powiedzieć: "Panie Tusk, uważam żed to i to było chamskie i oczekuję, że pan > mnie za to przeprosi". Zdziwisz się, z jaką sympatią i zrozumieniem świat > przyjmuje takie stawianie sprawy. > Wydoroślej wreszcie! ma szczęście ma dobrą opiekę img342.imageshack.us/img342/1741/marysialesiayt9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Bo ma na to ochote 28.10.07, 13:40 ossey napisał: > Koniec. Kropka. Znasz jeszcze kogoś, kto ma ochotę na sraczkę??? ... przepraszam: dyspepsję... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Interpretacja milczenia prezydenta przez 28.10.07, 11:44 > A ja nadal nie wiem dlaczego prezydent milczy? Prezydent poczul sie zlekcewazony, ponizony, obrazony i niedoceniony przez prawie cale spoleczenstwo: przez tych, ktorzy glosowali na inne partie, przez tych, ktorzy nie glosowali, bo mogli glosowac na PiS, przez kandydatow z innych partii, bo stworzyli niepotrzebnie konkurencje, Spoleczenstwu nalezy sie sluszna kara Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A najciekawsze, ze się nie myli.Taka jest prawda 28.10.07, 12:08 piekielnica1 napisała: > > A ja nadal nie wiem dlaczego prezydent milczy? > > Prezydent poczul sie zlekcewazony, ponizony, obrazony i niedoceniony > przez prawie cale spoleczenstwo: > > przez tych, ktorzy glosowali na inne partie, > przez tych, ktorzy nie glosowali, bo mogli glosowac na PiS, > przez kandydatow z innych partii, bo stworzyli niepotrzebnie > konkurencje, > > Spoleczenstwu nalezy sie sluszna kara Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Taka kara to nagroda! 28.10.07, 13:44 Oby jak najdłużej nie było potrzeby wysłuchiwania mamrotanych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Interpretacja milczenia prezydenta przez 28.10.07, 13:46 to niech sobie zmieni spoleczenstwo na inny model.Mnie taka kara by pasowala. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Gwałtowne pogorszenie 28.10.07, 12:12 Przy chorobie demencyjnej, która rozwija sie u prezydenta, moga następować coraz dłuższe okresy "wyłączenia" z życia teraz - nie wykluczone że pod wpływem stresu - prezydent "odjechał" i zachowuje się tak, że nie można go pokazać ludziom wszyscy w pałacu prezydenckim liczą, że lada chwila nastąpi cud i wróci do jakiej takiej formy umysłowej ale zdziecinnienie umysłowe i mentalne postepuje i będzie coraz gorzej KIEDY ktoś będzie miał odwagę głośno wyjawić tę prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Na głodzie narkotykowym być straszną rzeczą jest 28.10.07, 13:37 Jest to bardzo prawdopodobne. Powodów do obrażania nie ma. Gdyby jednak i były to popatrzmy na to, że Prezydent ma wyrok sądowy nakazujący Mu przeprosić Wachowskiego. Wyroku nie wykonuje zasłaniając się immunitetem. A tam nie trzeba immunitetu i wielkich słów - wystarczy odszczekać. Być może już został przeprowadzony zamach stanu i Prezydent jest w areszcie domowym a na zewnątrz nowego Prezydenta na razie reprezentuje ten gruby z wytrzeszczonymi oczami - no jak mu tam - Kamiński? Najbardziej prawdopodobnym jest jednak jak napisałeś - krytyczny stan zdrowia Prezydenta. Do Twoich uwag można by jeszcze jedną - po pochopnym aresztowaniu tego dilera Prezydent i jego otoczenie było na głodzie z powodu ucięcia źródeł dostawy. Teraz - po zapełnieniu tego etatu wszyscy tam są tak najarani, że publicznie ich pokazać nie można. Na głodzie być to strasznym jest. Mózg daje wtedy tylko jeden sygnał - Zaspokoić ten głód! I nic innego się nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
opuscolo Interpretacja milczenia prezydenta przez 28.10.07, 13:54 Zakładając, że Prezydent nie jest chory fizycznie - o czym spekulują tu i ówdzie - wychodzi na jedno: głębokie problemy osobowościowe. Kryzys bezsilności i zdziecinnienie. Należałoby się zastanowić nad wszczęciem procedury impechmentu! Przeciez nie może nami rządzić facet z problemami mentalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Prezio siedzi na fajansie i cierpi. 28.10.07, 14:25 Niech w końcu weźmie się do roboty. Polska nie należy tylko do PiS. M. Odpowiedz Link Zgłoś