wos9 Re: Jeszcze nie zaczęli rządzić.:-) 09.11.07, 14:56 Za to pisiory już rządziły. I naród im podziękował! Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Jeszcze nie zaczęli rządzić.:-) 09.11.07, 15:01 AWS i SLD podziękował bardziej. Nie trąb tak, bo to było zwycięstwo PO, ale nie klęska PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jeszcze nie zaczęli rządzić.:-) 09.11.07, 15:43 wraczek napisał: > AWS i SLD podziękował bardziej. Nie trąb tak, bo to było zwycięstwo > PO, ale nie klęska PiS. Poczekaj do końca kadencji pana prezydenta! Jeśli tak będzie dalej, to PiS podzieli los PC. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hole_sun Re: Jeszcze nie zaczęli rządzić.:-) 09.11.07, 17:25 wraczek napisał: > AWS i SLD podziękował bardziej jakby dwa lata porzadzili jeszcze to tak samno by podziekowal, oni rzadzili 4. dlatego kaczor zdecydowal sie na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Gdybyś ty miał rozum... 09.11.07, 18:28 Gdybyś ty miał rozum... nie pisałbyś takich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Gdybys Ty miał rozum... 09.11.07, 18:29 to nie obrażałbyś każdego kto śmie się z Tobą nie zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Gdybys Ty miał rozum... 09.11.07, 18:30 Od niezgadzania się do złośliwego atakowania dłuuuuga droga. I na pewno nie ja zacząłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Gdybys Ty miał rozum... 09.11.07, 18:32 Ach no tak. Wy zawsze jesteście święci a jeśli ktoś tylko z Wami polemizuje to zaraz są złośliwe ataki pisiorów. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Gdybys Ty miał rozum... 09.11.07, 18:34 Nadal nie rozróżniasz "niezgadzania się" od złośliwych ataków? Jakoś tak się składa, że są osoby na tym forum, będące zwolennikami PiS, które potrafią dyskutowac kulturalnie i nienapastliwie, dzięki temu nie ściągając na siebie zrozumiałej irytacji innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Gdybys Ty miał rozum... 09.11.07, 18:38 Dla Ciebie każda polemika z Tobą jest złośliwym atakiem i daje Ci prawo obrażać adwersarza. To jest jedynie dowód na to, że Wy uważacie, że jako "obrońcom demokracji" więcej Wam wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
panteerka81 Re: KLD, UW i AWS. Z PO będzie tak samo :-) 09.11.07, 15:22 PC zapomniałeś dodać Odpowiedz Link Zgłoś
black_hole_sun Re: A kiedy PC rządziło? 09.11.07, 17:26 poczytaj w ksiazce od historii to sie dowiesz kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A kiedy PC rządziło? 09.11.07, 17:59 przecież piczka była w koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Łatwo prognozować na 4 lata 09.11.07, 15:28 Bo po 4 latach nikt tej prognozy nie będzie pamiętał. Niedawno (przed wyborami) byli tu prorocy prorokujący 40, 50 i więcej procent dla PiS (prawie_magister, pla_cebo, xkx2). Zapowiedziałem im sprawdzenie, ale po wyborach jakoś nie odpowiadają na moje wezwania. A więc zaprognozuj coś na krótszy termin, będziemy mogli łatwo sprawdzić, okaże się jakie są Twoje umiejętności prognozy (a może profetyczne właściwości). Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Nikt Ci nie zabrania zapamiętać. 09.11.07, 15:38 I mi jej potem wytknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Ty oczywiście pamiętasz 09.11.07, 17:31 kto i co pisał 4 lata temu.... Ja nie, wiem z doświadczenia jak szybko się o takich rzeczach zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna Re: Za 4 latabedzie 2011 09.11.07, 15:52 nic wiecej nie mozesz przewidziec, zalosny przegrancu. sponsorzy was sprzedali, bo juz mieli dosyc antysemitow. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Za cztery lata nikt nie będzie pamiętał, co to PiS 09.11.07, 17:19 Za cztery lata nikt nie będzie pamiętał, co to było "PiS". Daj Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek nie stać cię na słownik? 09.11.07, 17:35 Nie tłumaczyłem ci kiedyś, że "mecenas" to grzecznosciowy tytuł, jakim zwracamy się do adwokata? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: nie stać cię na słownik? 09.11.07, 17:45 Zgadza się. Wszak ja do adwokata się zwracam. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek doradzam Lecithan 09.11.07, 18:21 Nie, zwracasz się do mnie, a ja ci już wyjaśniałem, że adwokatem nie jestem i nigdy nie byłem. Może więc pomoże ci jakiś preparat z lecytyną? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Wybacz, ale tylko adwokat może tak zaciekle 09.11.07, 18:24 bronić korporacji i jeszcze bezczelnie twierdzić, że są otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek i jeszcze jakis podręcznik etyki, może Hołówka? 09.11.07, 18:27 Stwierdzenie, że zawody prawnicze (nie "korporacje" - jak widać nadal nie wiesz, co to słowo oznacza w tym kontekście), to stwierdzenie faktu. Nigdzie też nie "broniłem" żadnych korporacji zawodowych, nie jest bowiem "obroną" prostoaanie twierdzeń oczywiście bzdurnych lub jawnie kłamliwych, w których ty się specjalizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Gadasz jak szef NRA. 09.11.07, 18:28 "Przecież my działamy w warunkach konkurencji od dawna." Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Trafiła kosa na kamień, co? 09.11.07, 18:32 Przyzwyczajony byłeś, że wszyscy cię obchodzą szerokim łukiem w myśl zasady "mądry głupiemu ustępuje", prawda? A tu trafiła kosa na kamień? Tak samo twój idol się przeliczył. Na pisowskich parteitagach wyreżyserowany entuzjam, a tu nagle w studiu TV publiczność spontanicznie reagująca na jego brednie, kłamstwa i zwykłe łajdactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Ja nikogo nie obrażam kolego. 09.11.07, 18:33 Nigdy nie mówię nikomu, że jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek EOT 09.11.07, 18:36 No tak. Powiedzieć komuś, kto jest głupi, że jest głupi, to straszliwa obraza. Za to to, co ty robisz, to oczywiscie "dyskusja"... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Tak. Powiedzenie komuś że jest głupi 09.11.07, 18:39 nie jest dowodem kultury tego, który to czyni. Nawet jeśli jego klakierom się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Tak. Powiedzenie komuś że jest głupi 09.11.07, 18:40 OK. Jesteś prawie tak mądry, jak zjawisko biologiczne będące twoim idolem. Lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek jako dyskutant marny jesteś 09.11.07, 19:18 W innych dyskusjach kilka osób niezależnie od siebie próbowało ci cierpliwie tłumaczyć, dlaczego zawody prawnicze są już otwarte. Nie potrafiłeś podjąć żadnej dyskusji. A kiedy poproszono cię o wskazanie, co musiałoby się w końcu styać żebyć raczył uznać, że zawody otwarte zostały - tchórzliwie uciekłeś z dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś