stepyakermanu 07.04.08, 13:58 To tylko zwolennicy PiSu?? Pytam , bo czytam i na to mi wychodzi. Jeżeli tak, to czy ktoś mi poleci bardziej otwarte forum na agorze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 13:59 Polecam Aquanet - po kwadransie wróć na FK, a poczujesz się jak na herbatce u cioci Krysi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:05 Dziękuję, a ten Aguanet to gdzie? Bo jeszcze nie bardzo potrafię. Wrócić, mówisz na forum kraj?? To może jednak nie?? Wszyscy tu jacyś mało mili. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:09 Jesteś pewna, że chcesz na Aquanet? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:11 Tu link, ale żeby potem nie było na mnie:)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13 Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:12 tak poradził mi forumowicz , to uważasz, że nie powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:14 Nienosoryżartowałem!!!!!! Absolutnie nie wchodź na Aquanet!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:16 stepyakermanu napisała: > tak poradził mi forumowicz , to uważasz, że nie powinnam? Opowiedz jak Ci się podobało, gdy wrócisz. Jeśli stamtąd wrócisz... S. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:11 stepyakermanu napisała: > Dziękuję, a ten Aguanet to gdzie? Bo jeszcze nie bardzo potrafię. > Wrócić, mówisz na forum kraj?? To może jednak nie?? Wszyscy tu jacyś mało mili. jak tu sa malo mili to to co tam cie moze spotkac to juz katastrofa..... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:03 stepyakermanu napisała: > To tylko zwolennicy PiSu?? nie ja na ten przyklad nie jestem zwolennikiem pisu i znam tu wielu podobnych a ci, ktorzy popieraja pis na fk to prawie wylacznie "etatowi" wielbiciele tego nurtu Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:08 Dziękuję, ale mało tych zwyczajnych zauważyłam. Takich co bez zacietrzewienia potrafią. Poszukam po tych innych forach. Mnie to dziwi, myślałam, że można bez wyzwisk, spokojnie, wymieniać poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa [...] 07.04.08, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:13 pominę słownictwo,czemu uważasz, że Scoutek kłamie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:15 To właśnie był jeden ze standardowych postów etatowych pisiąt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:15 stepyakermanu napisała: > pominę słownictwo,czemu uważasz, że Scoutek kłamie ?? Nie scoutek lecz jdbad. Bo ja np nie jestem na niczyim etacie Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:18 a stepy odwazny polazl na Aqua i nawet sie przywital..... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:21 Ma się ten dar, kurna, perswazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:27 3promile napisał: > Ma się ten dar, kurna, perswazji ;) gratuluje;)) moze mnie tez do czegos przekonasz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:31 czietyrnadcat' trinadcat' dwienadcat' ... ... ... ... tri dwa adin! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:33 nie kumam czemu step stwierdzila, ze tu nie jest milo :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:18 jdbad napisała: > kłamczuch:( Może ma umowę o dzieło ? Lub zlecenie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Czy forum Kraj?? 07.04.08, 14:14 > To tylko zwolennicy PiSu?? Sporo zależy od pory dnia. W godzinach pracy biurowej nadmiar pisiackich wyzwisk w postach jest wyraźnie większy. PiSiacy zaśmiecają forum gigantyczna ilością bezmyślnych wpisów, często ograniczających się do wyzwisk. Takie wpisy nie wymagają wysiłku umysłowego, więc nic dziwnego, ze produkowane są masowo. Gdy to odfiltrować, zostaje całkiem normalne forum - także to, co piszą niektórzy zwolennicy PiS jest warte czytania. Polecam ci listę "nieprzyjaciół" w ustawieniach konta - już nawet wyszarzenie spamiarzy bardzo ułatwia czytanie. Jako nie-zwolennik PiSu bardzo jestem z takich (zwierających jakąś myśl) wpisów zadowolony. Gdybym w kółko miał czytać myślących tak samo jak ja, to byłoby to nudne. Ciekawe jest za to, dlaczego niektórzy mają inne poglądy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis1 A ktorzy to niby sa zwolennikami PiS-u? 07.04.08, 14:18 Scoutek, 3promile, polobolo? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: A ktorzy to niby sa zwolennikami PiS-u? 07.04.08, 14:20 Wypraszam sobie! 3promile jest zwolennikiem 3promili. Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Raczej ci co sa niezadowoleni z rządów PO i T 07.04.08, 14:38 Ja przepraszam, jak można być niezadowolonym po tak krótkim czasie? PiS nie pasował mi zbytnio, ale też krótko rządzili. Czy wszyscy myślicie, że efekty przychodzą tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś