bardu Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 11:08 Właśnie przed chwilą usłyszałam w radiu. Wierzyłam, że jej się uda. Tak mi przykro. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 15:09 Jaka szkoda!! Współczuję bliskim... Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 11:17 o kurcze:(((( az nie moge w to uwierzyc, nie znam dziewczyny osobiscie ale poczulam ogromny zal i smutek, szkoda, szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 11:19 Żal i smutek.Wyrazy współczucia dla najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
yerzowa Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 11:22 Żal, żal, żal.... Aż nie chce się wierzyć... Byłam przekonana, że się jej uda.... Wyrazy współczucia dla najbliższych... Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re: Agata Mróz [*] +++ 04.06.08, 11:33 <<Panie, Boże Wszechmogący, ufając Twemu wielkiemu Miłosierdziu zanoszę do Ciebie moją pokorną modlitwę: wyzwól duszę Twojej służebnicy od wszystkich grzechów i kar na nie. Niech święci Aniołowie jak najprędzej zaprowadzą ją z ciemności do wiekuistego światła, z karania do wiecznych radości. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.>> Odpowiedz Link Zgłoś
dietotenhosen Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 11:41 <<Panie, Boże Wszechmogący, ufając Twemu wielkiemu Miłosierdziu zanoszę do Ciebie moją pokorną modlitwę: wyzwól duszę Twojej służebnicy od wszystkich grzechów i kar na nie. Niech święci Aniołowie jak najprędzej zaprowadzą ją z ciemności do wiekuistego światła, z karania do wiecznych radości. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.>> Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 11:59 współczuję Rodzinie;( biedne maleństwo bez Mamy;( (*) Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 12:52 to okrutne straszne i niesprawiedliwe że taka laska świerzo upieczona mamusia... nie moge.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Agata Mróz [*] 04.06.08, 15:16 Nie staram się nawet powstrzymać łez. Kilka tygodni temu widziałam ją w TVN. Była z mężem i maleńkim dzieciątkiem. Ileż niezłomnej siły było w tej Dziewczynie! Ogrom wiary w to, że będzie dobrze ale też 100% pewności, że decyzja jaką podjęła w związku z ciążą (ryzykownie przesunęła termin przeszczepu) była słuszna. Choć żaden ze mnie kibic to podziwiam tę Kobietę jak rzadko kogo. Za całokształt. Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin nie wszyscy zrozumieli powagę chwili.. 04.06.08, 17:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80426090 Odpowiedz Link Zgłoś