pies_na_czarnych 12.08.08, 23:59 w Tbilisi rowniez do 10 bedzie sie wylegiwal. :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktotojestipisze Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 12.08.08, 23:59 Przecież od 7 powienien rżnąc w piłkę, jak Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:01 ktotojestipisze napisał: > Przecież od 7 powienien rżnąc w piłkę, jak Tusk Dobry gospodaz wstaje wczesniej niz pozostali domownicy. Napoleon spal tylko 4h na dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:01 pies_na_czarnych napisała: > ktotojestipisze napisał: > > > Przecież od 7 powienien rżnąc w piłkę, jak Tusk > > > Dobry gospodaz wstaje wczesniej niz pozostali domownicy. > Napoleon spal tylko 4h na dobe. > > gospodarz Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:03 ktotojestipisze napisał: > Przecież od 7 powienien rżnąc w piłkę, jak Tusk A potem dwa dni na wspomaganiu krążenia i oddychania leżeć? Po trzech pompkach z zawałem sflaczały leżący. Od siódmej powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:07 Aż tak źle z premierem ???????? bo wpadnę w panikę !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:00 pies_na_czarnych napisała: > w Tbilisi rowniez do 10 bedzie sie wylegiwal. :( Nie,uwzględni strefę czasową. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:03 aloa_oe napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > w Tbilisi rowniez do 10 bedzie sie wylegiwal. :( > > > Nie,uwzględni strefę czasową. Och ta strafa czasowa:(( Czy on sobie zdawal sprawe przed wyjazdem, o ktorej bedzie musial z wyra zlezc? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jestem ciekaw czy Kaczynski 13.08.08, 00:00 Jak bedziesz wiernym psem pod jego pokojem to sie dowiesz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś