Dodaj do ulubionych

Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę

16.06.05, 00:20
news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/2856433.stm
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 00:21
      oj smutne to i takie bezsensownie brutalne.
      • fredzio54 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 12:17
        szkoda ze jedna .))))
        • goldbaum Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 12:54
          szkoda ze 6 milionow :)))))
          • fredzio54 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 14:04
            tak polacy maja nasze nieruchomosci i majatki
            niemiec mordowal polak cwaniarz wykozystal
        • remekk Fredzio to godny następca bandytów z Kresów i UB 16.06.05, 13:54
          fredzio54 napisał:

> szkoda ze jedna .))))

W ZBRODNAICH TYCH - PRZODKOWIE FREDZIA UCZESTNICZYLI MASOWO I POZOSTAŁY ONE
          NIEROZLICZONE ... .
          ALE PRZYJDZIE NA TO PORA !

• aaki mam nadzieję,że nie wszyscy żydzi tak myślą 16.06.05, 16:30
          :-(
          • remekk Premeierzy Izraela , naczelni rabini , liderzy dia 16.06.05, 19:54
            ...spory etc - znani sa z wyjatkowo plugawych ,antypolskich wypowiedzi .
            Oprócz pojedynczych anemicznych protestów - nikt poważny z ich srodowiska
            nie odciął sie ani nie potepił tego obrzydliwego zjawiska ... .
    • felusiak1 przed 27 miesiacami 16.06.05, 01:49
      to bylo 16 marca 2003. Odgrzewasz przetrawiona..............
      • i-love-2-bike Re: przed 27 miesiacami 16.06.05, 01:51
        felusiak1 napisała:

> to bylo 16 marca 2003. Odgrzewasz przetrawiona..............

nie pamietam zbrodnie,a ty co niestrawnosci masz wieczorne,czy obchod dobytku
        robisz?
        • meerkat1 Re: przed 27 miesiacami 16.06.05, 06:43
          A juz myslalem, ze jakis nowy typ buldozera przynajmniej... :-(((
      • oscar62 Re: przed 27 miesiacami 16.06.05, 13:11
        felusiak1 napisała:

> to bylo 16 marca 2003. Odgrzewasz przetrawiona..............

PRZECIEZ GOLDBAUM & COMPANY DOCHODZA O WIELE DALEJ - DO LAT PIECDZIESIATYCH...
        • goldbaum Re: przed 27 miesiacami 16.06.05, 13:19
          oscar62 napisał:

> felusiak1 napisała:
          >
          > > to bylo 16 marca 2003. Odgrzewasz przetrawiona..............
          >
          > PRZECIEZ GOLDBAUM & COMPANY DOCHODZA O WIELE DALEJ - DO LAT PIECDZIESIATYCH...

Dalej nawet - do 40-tych!

Mimo, ze te 6 milionow zydow juz dawno "przetrawione"....
        • i-love-2-bike Re: przed 27 miesiacami 16.06.05, 16:54
          oscar62 napisał:

> felusiak1 napisała:
          >
          > > to bylo 16 marca 2003. Odgrzewasz przetrawiona..............
          >
          > PRZECIEZ GOLDBAUM & COMPANY DOCHODZA O WIELE DALEJ - DO LAT PIECDZIESIATYCH...

nie tak daleko jak wy dochodzicie oskarku,wy jestescie artysci w dochodzeniu
          swoich cierpien a macie totalna amnezje jesli chodzi o przestepstwa jakie sami
          popelniacie,vide fredzio i jego chamskie komentarze. szkoda,ze jego i paru
          innych buldozer nie zrowna z ziemia,co prawda potem trzebaby to dobrze
          odkazic,aby gangrena sie nie rozprzestrzenila. ciekawe ,ze ani ty ani nikt z was
          tego typu chmskich wpisow nie potepi,to zupelne zezwierzecenie,aby cieszyc sie
          trupem niewinnej dziewczyny.
        • krystian71 Re: przed 27 miesiacami 17.06.05, 11:20
          NAPRAWDE TO TY NAPISALES ?
    • goldbaum Pomylila kontynenty 16.06.05, 08:51
      W Azji panuje generalnie inne nastawienie wobec demonstrantow niz w Europie lub
      USA. W Azji ich sie zabija, rani lub torturuje.
    • wujcio44 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 09:29
      Eee tam, jakiś buldożer. W 1967 Izrael napadł na kraje arabskie. To jest wiadomość!
      • oscar62 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 10:04
        wujcio44 napisał:

> Eee tam, jakiś buldożer. W 1967 Izrael napadł na kraje arabskie. To jest
        wiadom
        > ość!

JESLI TO NIE CZYSTA IRONIA TO CI POWIEM PRZEZ KOGO ZACZELA SIE SZESCIODNIOWA
        WOJNA.
        • wujcio44 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 10:13
          Czysta ironia.
          • goldbaum Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 10:30
            wujcio44 napisał:

> Czysta ironia.

No jasne. Chodzi przeciez tylko o smierc goja. Mowienie o Holocauscie nigdy nie
            jest ironia a jesli juz to karalna.
            • wujcio44 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 10:33
              Kontekst Ci umknął.
              • goldbaum Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 10:42
                bynajmniej. niczyja smierc nie zasluguje na kpiny tylko dlatego, ze nie jest
                "hot news". Tacy jak ty widza te sprawy oczywiscie inaczej.
                • wujcio44 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 10:45
                  goldbaum napisał:

> bynajmniej. niczyja smierc nie zasluguje na kpiny

No chyba, że śmierć amerykansynów i sjamistów.
                  • goldbaum Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 11:02
                    jesli tak uwazasz, to twoja sprawa.
                    • wujcio44 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 11:05
                      Cóż za błyskotliwa odpowiedż!
          • oscar62 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 13:06
            wujcio44 napisał:

> Czysta ironia.

W GRUNCIE TAK MYSLALEM, ALE DLA PEWNOSCI... PRZECIEZ TO CO TY MOWISZ
            IRONICZNIE, INNI MOWIA ZUPELNIE NA SERIO. DLA TAKICH JEDYNA "PRAWDA" TO TA
            ARABSKA I ZADNE WYJASNIENIA NIE POMOGA. PRZYNAJMNIEJ WIEMY Z KIM MAMY
            DOCZYNIENIA.
            POZDR.
            • goldbaum Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 13:18
              Co tu jest ta "arabska prawda"? Wiadomisci BBC?

P.S. Dobrze oskaru, ze "dla pewnosci" spytales czy to "ironia"
              • fredzio54 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 16.06.05, 14:07
                BBC to arabisci tak samo jak CNN
                • remekk Czy fredzio , arap , dana , sempiasty itp to ... 17.06.05, 11:11
                  ...postacie stworzone przez tego samego prowokatora , czy tez oni naprwde po
                  prostu tacy są ?
    • sempiasty może to była lesbijka? 16.06.05, 14:27
      strata bylaby mniejsza...
      a powaznie : niech siedzi w domu, pracy, uczy się, wychowuje dzieci - niech
      robi cokolwiek, byle to miało sens
      trzeba przewidywać skutki głupawych wyborów
      tę durną włoszkę-wielbicielkę islamistów - przez która zginął agent wywiadu
      starający się o jej uwolnienie - też można by spokojnie, bez szkody dla
      ludzkości, rozjechać buldozerem
      i to by było na tyle
      milego dnia wszystkim
      • goldbaum a moze ty jestes lesbijka? 16.06.05, 14:33
        i nalezaloby cie przejechac buldozerem?

I moze w domu to powinni byli siedziec ci, ktorzy kiedys nadstawiali glowy w
        walce o rownouprawnienie czarnych i zydow czyli ci "wielbiciele" "czarnuchow" i
        "pasozytow"?
        • fredzio54 Re: a moze ty jestes lesbijka? 16.06.05, 14:36
          my bodujemy nasz Erec Israel caterpillrem amen Israel :))))
          • goldbaum Re: a moze ty jestes lesbijka? 16.06.05, 14:47
            inni budowali kiedys siekierami i kosami
            a dzisiaj palami bejzbolowymi, jak chocby niedawno w Kijowie :))))

Wiesz o czym pisze?
            • fredzio54 Re: a moze ty jestes lesbijka? 17.06.05, 17:28
              tak wydzilsmy co muzelamni sikiermi cale nase lasy zbuzyli
              masze Keren Kajemet juz 100 lat lasy rosni
              Amen Israel jego cudowny IDF IAF HIGH TECH SWAITLO DLA GOJOW
    • samsone Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 10:55
      Ile razy juz ja rozjechal a czy ona po kazdym rojechaniu zmartwystaje, i czy to po islamsku dobrze robi, czy jej bialego konia tez rojechal...
      • krystian71 Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 11:22
        jeszcze pare takich w[isow i juz nie musicie sie wysilac.Kazdy wie kim jestescie
    • ghotir Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 11:31
      moj nowy komputer nie laczy z bbc. czy zechcialbys strescic artykul?

domyslam sie ze chodzi o dziewczyne z mojego stanu, ktora zostala rozjechana
      przez izraelski buldozer jakis rok - dwa lata temu. zanim polegla wyslala kilka
      listow do rodziny i przyjaciol. wiem ze cos z jej pisania opublikowal 'z
      magazine' lub 'the nation'. sugerowalbym zainteresowanym zajrzenie na te strony,
      przynajmniej z szacunku dla jej poswiecenia.

ps. jezeli rozmawiamy o tej samej sprawie to ta dziewczyna, swiezy ba gdzies w
      olimpii, nie miala zadnych powiazan ani z zydami ani z arabami. poszla za
      odruchem serca. czesc jej pamieci.
    • ghotir Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 12:30
      przed pojsciem spac podbijam ten watek aby forumowicze z innych stref czasowych
      mieli okazje zauwazyc go.
      dobranoc i dzien dobry.
      • wtracalski Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 17:58
        Masz rację, ghotir, że się tak trudzisz, bo przecież
        Kto milczy, ten zdaje się zezwalać (Bonifacy VIII).

Gdy się obudzisz, proszę, pokontempluj na temat
        polskiego narodowego milczenia...

Wtr.
        • i-love-2-bike Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 18:07
          wtracalski napisał:

> Masz rację, ghotir, że się tak trudzisz, bo przecież
          > Kto milczy, ten zdaje się zezwalać (Bonifacy VIII).
          >
          > Gdy się obudzisz, proszę, pokontempluj na temat
          > polskiego narodowego milczenia...
          >
          > Wtr.

jak zwykle zrzucanie odpowiedzialnosci i odwracanie kota ogonem. myslalam,ze
          masz wiecej odwagi potepic cos co wasz kraj zrobil zle,ale zamiast tego zadajemy
          nastepne pytanie.
          • wtracalski Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 18:28

Masz rację. Samopotępianie - to jest to.

Wtr.
            • i-love-2-bike Re: Izraelski buldożer rozjechał młodą Amerykankę 17.06.05, 18:31
              wtracalski napisał:

>
              > Masz rację. Samopotępianie - to jest to.
              >
              > Wtr.

ja mysle,ze nie mozna byc zaslepionym i uwazac,ze NIGDY NIC ZLE NIE ROBICIE, bo
              to baronie ftracalski chyba nikomu sie nie zdarza,nawet wam. a jesli juz cos sie
              zdarzy to nie zaczynaj od oskarzen na inny temat kogo innego,bo to nie na temat
              i wyglada na to,ze nie macie odwagi na przyznanie sie do wlasnych bledow.
        • ghotir Re: Izraelski buldożer/ wtracalski 17.06.05, 20:08
          'pokontempluj na temat polskiego narodowego milczenia...'
          --------------
          odmawiam rozumienia sarkazmu.

nie sadze ze polacy milcza zwazywszy na antywojenne strony po polsku. ze nie sa
          az tak aktywni jak na przyklad wlosi, australijczycy lub brytyjczycy? popatrz
          na strukture dochodow w kraju i na stopien swiadomosci o tym co dzieje sie na
          bliskim wschodzie.

niedawno ktos w usa opowiedzial mi o ich sekretarce, ktora sie zaciagnela.
          powod? dwoje dzieci na utrzymaniu i maz ktory wlasnie stracil prace. zdaje sie
          ze w polsce ludzie ida do iraku tez z tego powodu.

gw to najbardziej wplywowa gazeta w polsce; tygodniki to zdaje sie polityka i
          wprost. no to skad ludzie maja wiedziec co dzieje sie na bliskim wschodzie?
          jednak jest na tym forum ktos kto propaguje panstwo zla blum'a i odsyla do
          strony z ta ksiazka; dobra jaskolka w tej sprawie.

jezeli ktos troche mysli w tej sprawie to jest rozdarty miedzy zwalczanie
          anty-semityzmu i protesty przeciwko wojnie w iraku. niewiele miejsca pozostaje
          na zrozumienie polityk izraela. zreszta, jak ktos zaczyna je rozumiec to
          natychmiast zostaje obszczekany jako anty-semita lub komuch.
          jednak, nie skreslalbym ludzi w kraju tylko dlatego ze do wielu jeszcze nie
          dotarlo o co chodzi z izraelem. podejrzewam ze to kwestia czasu i wchodzenia
          nowych pokolen w zycie polityczne.
          • i-love-2-bike Re: Izraelski buldożer/ wtracalski 17.06.05, 20:12
            ghotir napisał:

> 'pokontempluj na temat polskiego narodowego milczenia...'
            > --------------
            > odmawiam rozumienia sarkazmu.
            >
            > nie sadze ze polacy milcza zwazywszy na antywojenne strony po polsku. ze nie sa
            > az tak aktywni jak na przyklad wlosi, australijczycy lub brytyjczycy? popatrz
            > na strukture dochodow w kraju i na stopien swiadomosci o tym co dzieje sie na
            > bliskim wschodzie.
            >
            > niedawno ktos w usa opowiedzial mi o ich sekretarce, ktora sie zaciagnela.
            > powod? dwoje dzieci na utrzymaniu i maz ktory wlasnie stracil prace. zdaje sie
            > ze w polsce ludzie ida do iraku tez z tego powodu.
            >
            > gw to najbardziej wplywowa gazeta w polsce; tygodniki to zdaje sie polityka i
            > wprost. no to skad ludzie maja wiedziec co dzieje sie na bliskim wschodzie?
            > jednak jest na tym forum ktos kto propaguje panstwo zla blum'a i odsyla do
            > strony z ta ksiazka; dobra jaskolka w tej sprawie.
            >
            > jezeli ktos troche mysli w tej sprawie to jest rozdarty miedzy zwalczanie
            > anty-semityzmu i protesty przeciwko wojnie w iraku. niewiele miejsca pozostaje
            > na zrozumienie polityk izraela. zreszta, jak ktos zaczyna je rozumiec to
            > natychmiast zostaje obszczekany jako anty-semita lub komuch.
            > jednak, nie skreslalbym ludzi w kraju tylko dlatego ze do wielu jeszcze nie
            > dotarlo o co chodzi z izraelem. podejrzewam ze to kwestia czasu i wchodzenia
            > nowych pokolen w zycie polityczne.

masz wiele racji ghotir.jak wiemy kazde panstwo ma swoje czarne sprawki czarnych
            ludzi i nie ma co udawac,ze jest inaczej. poprzez rzeczowa krytyke i protesty
            powinno sie to prostowac. udawanie,ze jest odwrotnie powoduje tylko rozkwit
            ekstremizmu,ktory to jest najgorszym wrogiem ludzkosci.
            • wtracalski Re: Izraelski buldożer/ wtracalski 17.06.05, 22:48

Nie prędzej nam wolno sądzić sprawy innych, aż własne dokładnie spełnimy.
              (Demostenes)
              Pzdr.
              Wtr.
    • arap1 Re: biedna dziewczyna,,,,chciala do raju muslim 17.06.05, 18:48
      popasc....mulla obiecal 71 szchidow
      • i-love-2-bike Re: biedna dziewczyna,,,,chciala do raju muslim 17.06.05, 19:27
        arap1 napisał:

> popasc....mulla obiecal 71 szchidow

ciekawe czy bys siedzial cicho jak arabski buldozer rozjechalby zydowke. mnie by
        to ruszylo.
        • arap1 Re: biedna dziewczyna,,,,chciala do raju muslim 17.06.05, 20:14
          i-love-2-bike napisała:

> arap1 napisał:
          >
          > > popasc....mulla obiecal 71 szchidow
          >
          > ciekawe czy bys siedzial cicho jak arabski buldozer rozjechalby zydowke. mnie
          b
          > y
          > to ruszylo.SMIESZNA JESTES,,,,ARABSKI KIERWCA AUTOBUSA...wjechal w grupe
          cewilow ZABIJAJAC 15 LIDZI....gdzie bylas placzko??????WZRUSZYLO TO CIE ?????
          TOC TO ZYDZI!!!!!dla info okolo miasta HOLON...ponad rok temu
          • i-love-2-bike Re: biedna dziewczyna,,,,chciala do raju muslim 17.06.05, 20:17
            arap1 napisał:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > > arap1 napisał:
            > >
            > > > popasc....mulla obiecal 71 szchidow
            > >
            > > ciekawe czy bys siedzial cicho jak arabski buldozer rozjechalby zydowke.
            > mnie
            > b
            > > y
            > > to ruszylo.SMIESZNA JESTES,,,,ARABSKI KIERWCA AUTOBUSA...wjechal w grupe
            > cewilow ZABIJAJAC 15 LIDZI....gdzie bylas placzko??????WZRUSZYLO TO CIE ?????
            > TOC TO ZYDZI!!!!!dla info okolo miasta HOLON...ponad rok temu

tam gdzie ty wrazliwcu,oplakujacy biedne zycia ludzi niewinnych. roznica ciebie
            cieszy smierc niewinnej dziewczyny,mnie smuci kazda niepotrzebna smierc i nigdy
            z tego powodu nie tancze,bo to chore.taka miedzy nami jest roznica i mnie to
            cieszy,ze nie osiagnelam twego poziomu chorej nienawisci do "podludzi".
            • arap1 Re: biedna dziewczyna,,,,chciala do raju muslim 17.06.05, 20:28
              i-love-2-bike napisała:

> arap1 napisał:
              >
              > > i-love-2-bike napisała:
              > >
              > > > arap1 napisał:
              > > >
              > > > > popasc....mulla obiecal 71 szchidow
              > > >
              > > > ciekawe czy bys siedzial cicho jak arabski buldozer rozjechalby zyd
              > owke.
              > > mnie
              > > b
              > > > y
              > > > to ruszylo.SMIESZNA JESTES,,,,ARABSKI KIERWCA AUTOBUSA...wjechal w
              > grupe
              > > cewilow ZABIJAJAC 15 LIDZI....gdzie bylas placzko??????WZRUSZYLO TO CIE ?
              > ????
              > > TOC TO ZYDZI!!!!!dla info okolo miasta HOLON...ponad rok temu
              >
              > tam gdzie ty wrazliwcu,oplakujacy biedne zycia ludzi niewinnych. roznica
              ciebie
              > cieszy smierc niewinnej dziewczyny,mnie smuci kazda niepotrzebna smierc i
              nigdy
              > z tego powodu nie tancze,bo to chore.taka miedzy nami jest roznica i mnie to
              > cieszy,ze nie osiagnelam twego poziomu chorej nienawisci do "podludzi".
              >JA NIE TANCZE NAD TRUPAMI ...za duzo smerci widzialem w wojnach,krwi i
              lez...to mnie nie cieszy ..co ja widzalem w zeczywistosc ty na obrazkach..DLA
              CIEBIE TO FALSZYWE UBOLEWANIE NAD TRAGEDJACH LUDZKICH na internecie jeszcze
              jedna zabawa...pokreconej staruszki
              • aaki może i nie tańczysz ale szydzisz 17.06.05, 20:33

> >JA NIE TANCZE NAD TRUPAMI ...za duzo smerci widzialem w wojnach,krwi i
                > lez...to mnie nie cieszy ..co ja widzalem w zeczywistosc ty na obrazkach
                -----------------------------------------------------------------
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25267991&a=25349860
              • i-love-2-bike Re: biedna dziewczyna,,,,chciala do raju muslim 17.06.05, 20:46
                arap1 napisał:

> >JA NIE TANCZE NAD TRUPAMI ...za duzo smerci widzialem w wojnach,krwi i
                > lez...to mnie nie cieszy ..co ja widzalem w zeczywistosc ty na obrazkach..DLA
                > CIEBIE TO FALSZYWE UBOLEWANIE NAD TRAGEDJACH LUDZKICH na internecie jeszcze
                > jedna zabawa...pokreconej staruszki

po pierwsze do staruszki jeszcze mi daleko,po drugie nie trzeba widziec
                trupow,zeby nie tanczyc nad nimi. znam takich,ktorzy wlasnie dlatego,ze trupy
                widzieli chca pokoju a nie wojny,ale ty do tego swiata nie nalezysz,ty sie
                delektujesz nieszczesciem ludzkim,a to zboczone.
    • ghotir do yann17 17.06.05, 20:11
      dzieki.
    • samsone Kiedy nowe rozjechanie. 17.06.05, 20:13
      czy amerykanka juz gotowa jest.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka