donald_kaleson 05.02.09, 21:38 POprostu się nie sprawdzili. Kompletny chaos. Zmiany kursów są takie niekontrolowane ze w ciagu miesiaca rata kredytu hipotecznego poszybowała mi z 850 zł na 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:41 "Polacy są narodem idiotów"(J Piłsudski).To dlatego liberały-aferały mają ponad 50 % poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:43 Gdyby PiS nie zmarnował 2 lat, bylibyśmy w strefie euro i rata by nie zdrożała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:48 1tomasz1 napisał: > Gdyby PiS nie zmarnował 2 lat, bylibyśmy w strefie euro i rata by nie zdrożała. > ;) a co ma strefa euro do 77% kredytów hipotrcznych w Polsce w CHF? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:53 A to, że euro nie słabnie w stosunku do franka, a pln i owszem. Łapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:55 1tomasz1 napisał: > A to, że euro nie słabnie w stosunku do franka, a pln i owszem. Łapiesz? Teraz ale w kołchozie UE wszystko moze sie zdarzyc cepie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:59 O. Biedaczek załapał i bluzga? Zabolała prawda? ;) A może jakiś kontrargument? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:00 1tomasz1 napisał: > O. Biedaczek załapał i bluzga? Zabolała prawda? ;) > A może jakiś kontrargument? energia ma niedlugo podrożeć o 150%. podobno musu byc cena zrownana w unijną. nie, pensje nie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:02 A chleb o 1000%. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:05 donald_kaleson napisał: > 1tomasz1 napisał: > > > O. Biedaczek załapał i bluzga? Zabolała prawda? ;) > > A może jakiś kontrargument? > > energia ma niedlugo podrożeć o 150%. podobno musu byc cena zrownana > w unijną. nie, pensje nie. > > Mam rachunek niższy, niż w zeszłm roku. W Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:07 wos9 napisała: > donald_kaleson napisał: > > > 1tomasz1 napisał: > > > > > O. Biedaczek załapał i bluzga? Zabolała prawda? ;) > > > A może jakiś kontrargument? > > > > energia ma niedlugo podrożeć o 150%. podobno musu byc cena > zrownana > > w unijną. nie, pensje nie. > > > > Mam rachunek niższy, niż w zeszłm roku. W Warszawie. widzisz jak musisz dziadowac. kryzys. wszedzie oszczedzasz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:09 Zmień lodówkę i pralkę na AAA, nie dziaduj. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Gdzie, żeby to było odczuwalne? 05.02.09, 22:10 donald_kaleson napisał: > wos9 napisała: > > > donald_kaleson napisał: > > > > > 1tomasz1 napisał: > > > > > > > O. Biedaczek załapał i bluzga? Zabolała prawda? ;) > > > > A może jakiś kontrargument? > > > > > > energia ma niedlugo podrożeć o 150%. podobno musu byc cena > > zrownana > > > w unijną. nie, pensje nie. > > > > > > Mam rachunek niższy, niż w zeszłm roku. W Warszawie. > > widzisz jak musisz dziadowac. kryzys. wszedzie oszczedzasz. A Irasiad coś dzisiaj bardzo zdenerwowany. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:59 Ale gdy kurs franka wobec euro i złotówki spadał to spekulacyjnie klaskałeś z uciechy.Ryzyk fizyk panie cwany. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:01 Gdybym miał kredyt, to bym może i klaskał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 21:58 donald_kaleson napisał: > POprostu się nie sprawdzili. Kompletny chaos. Zmiany kursów są takie > niekontrolowane ze w ciagu miesiaca rata kredytu hipotecznego > poszybowała mi z 850 zł na 1000zł. > > Ja za energię elektryczną płacę o 50% więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Gdzie? 05.02.09, 22:06 alfa.alfa napisał: > donald_kaleson napisał: > > > POprostu się nie sprawdzili. Kompletny chaos. Zmiany kursów są takie > > niekontrolowane ze w ciagu miesiaca rata kredytu hipotecznego > > poszybowała mi z 850 zł na 1000zł. > > > > > Ja za energię elektryczną płacę o 50% więcej! > Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Chcesz zobaczyć faktury? 05.02.09, 22:19 wos9 napisała: > alfa.alfa napisał: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chcesz zobaczyć faktury? 05.02.09, 22:52 Gaś światło, jak wychodzisz z pokoju, i nie siedź tyle na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Chcę! 05.02.09, 23:28 alfa.alfa napisał: > wos9 napisała: > > > alfa.alfa napisał: > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 23:52 Mnie Vattenfall(Katowice)skubie co roku wzrostem rachunków nawet więcej niż 100 % wzrostem co roku przy porównywalnym (podobnym)zużyciu energii.Moje rachunki co drugi miesiąc wzrosły ze 120 zł,do 260 zł,oczywiście z pewną prognozą niedopłaty.W zeszłym roku musiałem dopłacić prawie 800 zł.Emeryckich złotych.Z desperacji chyba muszę zmontować krzesło elektryczne,najpierw do użycia osobiście przez liberała Dowlda.Zresztą mam też panzerfausta z czasów wojny,na liberałów. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:01 Nadzieję na co? Poszybowała o 1500 zł... lotem rakiety... Tani masz kredyt, gdzie takie dają? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:03 yoma napisała: > Nadzieję na co? > > Poszybowała o 1500 zł... lotem rakiety... > Tani masz kredyt, gdzie takie dają? a takim banku dla normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tylko wariaci pokładają jeszcze nadzieję w PO 05.02.09, 22:53 A, to dziękuję, nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Skrzypek jest z PiSu. Podobno jedny z najlepszych 05.02.09, 22:45 donald_kaleson napisał: > POprostu się nie sprawdzili. Kompletny chaos. Zmiany kursów są takie > niekontrolowane ze w ciagu miesiaca rata kredytu hipotecznego > poszybowała mi z 850 zł na 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Skrzypek jest z PiSu. Podobno jedny z najleps 05.02.09, 22:53 Daruj kalesonom - dla takiego 150 PLN to majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Boli cię że Tusk sobie nie radzi i kłamie. 06.02.09, 07:39 iza.bella.iza napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
donald_kaleson Boli cię że Tusk sobie nie radzi i kłamie. 06.02.09, 07:39 weź sobie walerianę. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 widze, ze miernota juz wyciela moja uwage 06.02.09, 10:23 ze zlodzieje to niekoniecznie wariaci Odpowiedz Link Zgłoś