witek.bis 09.04.09, 21:52 Paweł Poncyljusz trochę dziwnie się zachowuje. Nie brał udziału w podejmowaniu decyzji, sam głosowałby za Libickim... Czyżby zaczął już umywać rączki? Z brudnymi do PO nie przyjmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cue-bidy Platforma partia ludzi "czystych rąk"? 09.04.09, 22:03 Gdyby o tym wiedział M. Rakowski to na pewno wstąpiłby do takiej partii. Pokazywał bowiem swoje "czyste rece " w słynnej sali BHP w Stoczni Gdańskiej. Widziałem je. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Platforma partia ludzi "czystych rąk"? 09.04.09, 22:04 W PO mają tak samo czyste ręce, jak i w innych partiach. I właśnie dlatego nie bardzo rozumiem, dlaczego ten Poncyljusz tak się szoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek W pisie jednak straszliwy syf być musi! 09.04.09, 22:07 Stąd te oblucje:) witek.bis napisał: > W PO mają tak samo czyste ręce, jak i w innych partiach. I właśnie dlatego nie > bardzo rozumiem, dlaczego ten Poncyljusz tak się szoruje.< Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: W pisie jednak straszliwy syf być musi! 09.04.09, 22:08 Albo nawet PO-lucje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy [...] 09.04.09, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy Oglądałem i słuchałem posła Poncyliusza. 09.04.09, 22:09 zachowywał się normalnie, po męsku. Nie mogę tego samego powiedzieć o pośle reprezentującym PO. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Oglądałem i słuchałem posła Poncyliusza. 09.04.09, 22:11 :) No właśnie - zachowywał się normalnie i po męsku. I wcale cię to nie zdziwiło? Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy [...] 09.04.09, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro myślisz, że ze zwolennikami PO znajdziesz 09.04.09, 23:03 "wspólny język" ? ;-)) Oni grają tylko "naturalnie" ;-)), wątpie czy nawet Staymana znają ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: myślisz, że ze zwolennikami PO znajdziesz 09.04.09, 23:07 :) Oho! Następny wielonikowy intelektualista. I brydżysta na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy Poseł Palikot ma czyste rece i sumienie. To fakt. 09.04.09, 22:05 Studenci mogą to poswiadczyć.Czyste rece to specjalnośc niektórych ludzi biznesu posierpniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Poseł Palikot ma czyste rece i sumienie. To f 09.04.09, 22:07 Ci z biznesu przedsierpniowego mieli na pewno bardziej czyste. Przysługiwały im dodatkowe kartki na mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy To nie zmienia faktu,że ci z biznesu posierpnioweg 09.04.09, 22:11 byli bardzo często aferzystami. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: To nie zmienia faktu,że ci z biznesu posierpn 09.04.09, 22:13 Częcto byli, choć nie tak często, jak wieść gminna niesie. Co nie zmienia faktu, że ci z biznesu przedsierpniowego bez wyjątku byli złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wilczek był złodziejem? 09.04.09, 22:19 Pisząc o tych z "biznesu przedsierpniowego" miałem oczywiście na myśli "właścicieli Polski Ludowej". I tych uważam za złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Nie jest to 09.04.09, 22:23 objaw grzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Nie jest 09.04.09, 22:27 Tak reaguję na objawy twojej upierdliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy Nie wiem co to upierdliwosć, ale domyślam się, 09.04.09, 22:36 że zasłaniasz się nią nie bez jakiejś przyczyny. Nie pachnie ona pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Nie wiem co to upierdliwosć, ale domyślam się 09.04.09, 22:38 Upierdliwość z pewnością ładnie nie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy Ale posądzenie o nią kogoś innego służyć może 09.04.09, 22:40 za zasłonę własnej nieodpowiedzialności np. za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek :))))) 09.04.09, 22:11 Zabawny jesteś:) Jeśliby Palikot dał plamę przy wyborach, to już dawno pisdziactwo przerobiło by go na frędzelki. Jedyne co pozostaje, to popluwanie na wzór szczurołapa:) Bidny popluwaczu cue-bidy:( Odpowiedz Link Zgłoś
cue-bidy [...] 09.04.09, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Do Giwi 10.04.09, 08:08 Oczywiście szanuję Twoje prawo do usuwania postów łamiących netykietę, ale jeśli z wątku usuwa się mniej więcej połowę wpisów, a większość bez żadnego śladu, to chyba lepiej już wyrzucić cały wątek. Po co taki kadłubek ma straszyć na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Trzyma go przy Kaczorach 10.04.09, 08:31 obietnica kandydatury na ratusz warszawski. Ale najpierw Hanka musiałaby się totalnie skompromitować, na co się nie zanosi. Poncyliusz, jak wielu, zaczyna szukać sobie miejsca, młody jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Trzyma go przy Kaczorach 10.04.09, 08:34 A swoja droga to on w koncu skonczyl studia czy zamierza pobic rekord Gosiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Trzyma go przy Kaczorach 10.04.09, 08:39 A na cholerę mu studia? Piłat też za wiele się nie nastudiował, a patrz jaką karierę zrobił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś