mariner4 26.05.09, 09:07 buduje luksusowy dom starców. Myślę, że możemy mu załatwić aby pies z kulawą nogą u niego nie zamieszkał. Łatwo ustalić adres tego domu, jego nazwisko i inne dane. No i odpowiednia reklama! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Łowca skór, Tomasz S 26.05.09, 14:09 mariner4 napisał: > buduje luksusowy dom starców. Myślę, że możemy mu załatwić aby pies z kulawą > nogą u niego nie zamieszkał. > Łatwo ustalić adres tego domu, jego nazwisko i inne dane. No i odpowiednia > reklama! > M. Może myśli, że będzie mógł wykorzystać swoje doświadczenie w "łowieniu" skór? Wyjątkowo to marna postać, a jego nazwisko było ogólnie znane. Jak sobie przypomnę, natychmiast Ci zapodam. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Łowca skór, Tomasz S 26.05.09, 14:19 Dom juz stoi i nawet juz gotowy na przyjecie naiwnych bo Lowca zakupil zabytkowy dworek pod Lodzia. na taki dworek to troche kasy trzeba miec i tu moje pytanie, czy to z pensji dyspozytora mogl sobie na takie inwestycje pozwolic??? niedzielna Uwaga byla mu poswiecona. Odpowiedz Link Zgłoś