twardycukierek 04.03.10, 10:38 Drzimi, Woda, Scorro??? Kto zrobił tę stronę??? :D Bynajmniej niestety nie nudy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:42 Jak w tym wierszyku "Ja niewinna, to ksiądz przeor, co przeleciał jak meteor" :DDD Nie skreślałbym też przedwcześnie z listy podejrzanych Vokera :DD ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:45 Voker! To on, dlatego jest MIA ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:49 O, na Vokera to pasuje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:48 Janie! To Dębica. :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 11:13 ale to nudne... nie ma tam moich zdjęć? phi... ;-[ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 13:50 To Ty! :DDDD Busted! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 11:25 Ten chlopiec bedzie kiedys dobrym ksiegowym. Albo w statystyce bedzie robil. PS. Kurcze, ile jest polskich aktorek na swiecie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 14:30 Business and pleasure ;DDD PS. I jakie dorodne! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 17:32 cale szczescice ze europejska kinematografia jeszcze istnieje. Ja mam wysypke od holywoodu. Co gorsza, lokalna TV nawet kawalka cycka nie pokaze, cenzura jak w tv trwam. Powaznie. Ale za to sklepy z filmami dla doroslych - czesto gesto. Lokale ze stripteasem - tez. Wodka jest zmonopolizowana przez panstwo - jeden sklep ma prawo sprzedawac (rzadowy). Godziny scisle przestrzegane, zadnej mety po nocy. Czego ja tutaj nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 17:41 :D Ano, nadal pamiętam co się działo jak Janet wypadl cycek na Super Bowl ;D Taka głupia cenzura pod pozorem dbałości o 'family values'. ;F Polityka alkoholowa Kanady jest prawie tak restryktywna jak Szwecji i Finlandii, a tam tankują jakby nie było jutra. Pojawia się pytanie: czy w razie wolnej sprzedaży tankowaliby mniej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 18:03 przez te wasze nudne strony natkłem się na kamerę!!! PO RAZ PIERWSZY W ZYCIU!!! bo ja ciekawski jestem..linki, kliki,,, NORMA. patrzę , tu bara bara jakieś...i nagle napis na monitorze w języku obcym -HAJJJJ, skad patrzysz? oż w morde! sie przestraszyłem normalnie... i uciekłem Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 18:21 Run, Drzimi, run!!! ;D > i uciekłem To jest bardzo słodkie wyznanie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 21:53 pewnie nie. wolna sprzedaz miala byc wprowadzona, ale pomysl padl - to by oznaczalo sprzedanie rzadowych sklepow przynoszacych gruba kase w rece prywatne - czyli idiotyzm. Ostatnio tak sprzedali jedna autostrade, prywatnie zarzadzana potroila swoja wartosc w rok, ceny za przejazd podobnie. Od tej pory sprzedaz majatku publicznego nie jest popularna.... do tego jak uwolnili sprzedaz piwa (czesciowo) to ceny poszly w gore (magiczna reka wolnego rynku he he...) Z papierosami tez jest bonanza - palic nie wolno 9 metrow od wejscia do budynku....czego oczywiscie nikt nie przestrzega, ale jednak... zakaz palenia w lokalach, przystankach autobusowych, zakaz wystawiania paczek papierosow w sklepach na widok publiczny Ale powoli to dziala - zmienia sie spoleczne nastawienie do palenia, i co z oczu to i z serca... Teraz jak juz przestalismy palic to sie bardziej tuczymy i korkujemy na zawaly. Zmiana warty - palenie nie jest juz najczestsza przyczyna zgonu... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 05.03.10, 13:20 Hehehe, prywatna autostrada ;DDD Co do palenia jednak mam dość restryktywne poglądy, bo jednak nie tylko sobie sam ten palacz szkodzi, z całym szacunkeim dla wolności itp W Kanadzie tak wilelu otyłych jest, serio? Crap food? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 05.03.10, 18:25 PS. Znasz film 'Thank you for smoking'?? :) Polecam, świetny obraz lobby... Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 05.03.10, 19:26 nie, nie znam. ja palenie rzucilem 2 lata temu - mam swiety spokoj. Tez mi w sumie zakaz palenia nie przeszkadza, jak napisalem podoba mi sie to ze zmienia sie swiadomosc spoleczna. Teraz czesciej jestes wyrzutkiem z towarzystwa jak palisz nie jak nie palisz. Z ta o tyloscia - na pewno wiecej niz w Polsce. Tu sie widzi cos co ja nazywam "American hamburger size" - ludzie czasem sa zapasieni na pograniczu smierci. Ja sam szczuply nie jestem, ale jak ktos sie ledwo turla jak chodzi to juz jest ciezka przesada. Wychowanie fizyczne w szkolach nie istnieje. W Polsce mialo sporo wad - nauczyciel rzucal jedna pilke to kosza, druga do nogi a sam pil kawe w kanciapie - ale troche towarzystwo poganiac musialo od czasu do czasu. Nie wiem jak teraz w epoce komputerowej. Tutaj nie ma nawet takiego badziewnego WF - chyba ze ktos chce. Zniwo bedziemy za to zbierac okrutne jak sie to pokolenie podstarzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 06.03.10, 10:13 Hej, kudos za rzucenie palenia! :))) To może film 'Supersize me' widziałeś? Gościu przez miesiąc tylko u McDonalda jadł, nadwaga którą była rezultatem to pikuś ale po tm czasie był po prostu chory, organizm odmawiał posłuszeństwa. Co więcej, wyliczył ile kroków na dzień robi statystyczny Amerykanin i tylko tyle się ruszał, więcej nic. Wierz mi, nie było to wiele kroków, ot do windy, do auta, z auta :D To jest cholernie smutne i tragiczne, bo pokolenia są chore, będę chore i nie nauczą swoich dzieci zdrowego trybu życia :/ Kumpel z pracy był w DC niedawno, komentarz od studentów kiedy im powiedział, że lubi gotować oraz rowerem jeździ do pracy: w Europie jesteście tak biedni, że nie stać was na gotowe jedzenie i auto??? Eeeek . Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek PS. Link 06.03.10, 10:26 Super Size Me [img]https://steveandamysly.tannerworld.com/databank/2006/image_supersizeme1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś