Dodaj do ulubionych

Który to zrobił, przyznawać się!!!

04.03.10, 10:38
Drzimi, Woda, Scorro??? Kto zrobił tę stronę??? :D

Bynajmniej niestety nie nudy... ;)))
Obserwuj wątek
    • woda.na.mlyn Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:42
      Jak w tym wierszyku "Ja niewinna, to ksiądz przeor, co przeleciał
      jak meteor" :DDD

Nie skreślałbym też przedwcześnie z listy podejrzanych
      Vokera :DD ;))
      • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:45
        Voker! To on, dlatego jest MIA ;DDD
        • scorro Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:49
          O, na Vokera to pasuje. :D
          • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 16:31
            Fak/t/ ;)
    • scorro Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 10:48
      Janie! To Dębica. :P
      • drzejms-buond Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 11:13
        ale to nudne...
        nie ma tam moich zdjęć?
        phi...
        ;-[
        • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 13:50
          To Ty!

:DDDD

Busted!
    • szwagier_z_niemodlina Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 11:25
      Ten chlopiec bedzie kiedys dobrym ksiegowym. Albo w statystyce bedzie robil.

PS. Kurcze, ile jest polskich aktorek na swiecie ... :-)
      • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 14:30
        Business and pleasure ;DDD

PS. I jakie dorodne! ;)))
    • warm_and_fuzzy_logic Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 17:32
      cale szczescice ze europejska kinematografia jeszcze istnieje. Ja mam wysypke od
      holywoodu. Co gorsza, lokalna TV nawet kawalka cycka nie pokaze, cenzura jak w
      tv trwam. Powaznie.

Ale za to sklepy z filmami dla doroslych - czesto gesto. Lokale ze stripteasem -
      tez.

Wodka jest zmonopolizowana przez panstwo - jeden sklep ma prawo sprzedawac
      (rzadowy). Godziny scisle przestrzegane, zadnej mety po nocy.

Czego ja tutaj nie rozumiem?
      • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 17:41
        :D

Ano, nadal pamiętam co się działo jak Janet wypadl cycek na Super Bowl ;D

Taka głupia cenzura pod pozorem dbałości o 'family values'. ;F

Polityka alkoholowa Kanady jest prawie tak restryktywna jak Szwecji i Finlandii, a tam tankują jakby nie było jutra. Pojawia się pytanie: czy w razie wolnej sprzedaży tankowaliby mniej?

:D
        • drzejms-buond Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 18:03
          przez te wasze nudne strony
          natkłem się na kamerę!!!
          PO RAZ PIERWSZY W ZYCIU!!!
          bo ja ciekawski jestem..linki, kliki,,,
          NORMA.
          patrzę , tu bara bara jakieś...i nagle napis na monitorze w języku obcym
          -HAJJJJ, skad patrzysz?

oż w morde!

sie przestraszyłem normalnie...
          i uciekłem
          • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 18:21
            Run, Drzimi, run!!! ;D

> i uciekłem

To jest bardzo słodkie wyznanie ;D
        • warm_and_fuzzy_logic Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 04.03.10, 21:53
          pewnie nie. wolna sprzedaz miala byc wprowadzona, ale pomysl padl - to by
          oznaczalo sprzedanie rzadowych sklepow przynoszacych gruba kase w rece prywatne
          - czyli idiotyzm. Ostatnio tak sprzedali jedna autostrade, prywatnie zarzadzana
          potroila swoja wartosc w rok, ceny za przejazd podobnie. Od tej pory sprzedaz
          majatku publicznego nie jest popularna....
          do tego jak uwolnili sprzedaz piwa (czesciowo) to ceny poszly w gore (magiczna
          reka wolnego rynku he he...)

Z papierosami tez jest bonanza - palic nie wolno 9 metrow od wejscia do
          budynku....czego oczywiscie nikt nie przestrzega, ale jednak...
          zakaz palenia w lokalach, przystankach autobusowych, zakaz wystawiania paczek
          papierosow w sklepach na widok publiczny

Ale powoli to dziala - zmienia sie spoleczne nastawienie do palenia, i co z oczu
          to i z serca...

Teraz jak juz przestalismy palic to sie bardziej tuczymy i korkujemy na zawaly.
          Zmiana warty - palenie nie jest juz najczestsza przyczyna zgonu...
          • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 05.03.10, 13:20
            Hehehe, prywatna autostrada ;DDD

Co do palenia jednak mam dość restryktywne poglądy, bo jednak nie tylko sobie
            sam ten palacz szkodzi, z całym szacunkeim dla wolności itp

W Kanadzie tak wilelu otyłych jest, serio? Crap food?
          • twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 05.03.10, 18:25
            PS. Znasz film 'Thank you for smoking'?? :) Polecam, świetny obraz lobby...
            • warm_and_fuzzy_logic Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 05.03.10, 19:26
              nie, nie znam.

ja palenie rzucilem 2 lata temu - mam swiety spokoj. Tez mi w sumie zakaz
              palenia nie przeszkadza, jak napisalem podoba mi sie to ze zmienia sie
              swiadomosc spoleczna. Teraz czesciej jestes wyrzutkiem z towarzystwa jak palisz
              nie jak nie palisz.

Z ta o tyloscia - na pewno wiecej niz w Polsce. Tu sie widzi cos co ja nazywam
              "American hamburger size" - ludzie czasem sa zapasieni na pograniczu smierci. Ja
              sam szczuply nie jestem, ale jak ktos sie ledwo turla jak chodzi to juz jest
              ciezka przesada.

Wychowanie fizyczne w szkolach nie istnieje. W Polsce mialo sporo wad -
              nauczyciel rzucal jedna pilke to kosza, druga do nogi a sam pil kawe w kanciapie
              - ale troche towarzystwo poganiac musialo od czasu do czasu. Nie wiem jak teraz
              w epoce komputerowej. Tutaj nie ma nawet takiego badziewnego WF - chyba ze ktos
              chce.

Zniwo bedziemy za to zbierac okrutne jak sie to pokolenie podstarzeje.

• twardycukierek Re: Który to zrobił, przyznawać się!!! 06.03.10, 10:13
                Hej, kudos za rzucenie palenia! :)))

To może film 'Supersize me' widziałeś? Gościu przez miesiąc tylko u McDonalda
                jadł, nadwaga którą była rezultatem to pikuś ale po tm czasie był po prostu
                chory, organizm odmawiał posłuszeństwa. Co więcej, wyliczył ile kroków na dzień
                robi statystyczny Amerykanin i tylko tyle się ruszał, więcej nic. Wierz mi, nie
                było to wiele kroków, ot do windy, do auta, z auta :D

To jest cholernie smutne i tragiczne, bo pokolenia są chore, będę chore i nie
                nauczą swoich dzieci zdrowego trybu życia :/

Kumpel z pracy był w DC niedawno, komentarz od studentów kiedy im powiedział, że
                lubi gotować oraz rowerem jeździ do pracy: w Europie jesteście tak biedni, że
                nie stać was na gotowe jedzenie i auto???

Eeeek .
                • twardycukierek PS. Link 06.03.10, 10:26
                  Super Size Me

[img]https://steveandamysly.tannerworld.com/databank/2006/image_supersizeme1.jpg[/img]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka