szwagier_z_niemodlina 01.04.10, 08:58 Umyslowo przypominam niezoywiony kryszatlek na szmacie do podlogi. Ale TO jeszcze jakie takie wrazenie robi. Ddybry:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:06 Już się niepokoiłam i niekuchniłam za Tobą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:09 Na spedzie bylem. Fachowo-pracowniczym. III Wiosenne Landowe Spotkanie Zbrojarzy-Betoniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 12:12 Oczywiście przeczytałam 'zbrodniarzy-betoniarzy' ;& Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:07 Haha :DDD etłi=etui awiędz=a więc To póki co moje ulubione, ale naprawdę ciężko wybrać :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:11 Mnie sie podobaja liczne wersje "ecru" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:15 Wyobraź sobie, że do tych wersji i odmian to się już zdążyłam przyzwyczaić ;) Ożeł! Jak jest ożeł, to powinien być wyrzeł :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:17 Ojeszu... Nosororzec? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:30 :D A jest chipopotam, bo się aż sama boję sprawdzić? :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:41 Ni ma. Ale to jest: cipelutki/a - cieplutki/a [urocza litrówka] Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 09:36 Aaaa! Coś mi czeszczy, durzej nie wytrzymam! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 13:02 Tatuńciu, ja Ci mówię: wstań!!!!!! i już nie dodam, że ... z ziemi, tej! - ziemi! ...oszczędzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 13:36 Kiedy mi tu dobrze, dziecinko. I nie zycze sobie teraz, aktualnie w danej chwili obecnej, zeby mi tu ktos slal duchy co chca odmienic oblicze tej ziemi, na ktorej ja tu bynajmniej, akurat w tej chwili leze padlwszy. Bo taka z ze zmienionym obliczem to mnie w sterane praca boki uwierac moze. Poza tym ja nie pisuje wizualnie do ziemi odmienionej. Ja pasuje do takiej co sie odmienienia domaga, ale jeszcze sie go nie doczekala. Macham ci reka w rekawicy pracowniczej.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Padlem wiosennie 01.04.10, 23:56 odmachuję Ci ściereczką do kurzu trzymaną zgrabnie w dłoni :))))))))))))) i nie leż zbyt długo, bo się dorobisz jeszcze kataru kiszek! ziemia zimna i mokra, Szwagrze, uważaj na nereczki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś