twardycukierek 29.08.10, 10:45 Tylko rodak to potrafi: trafiony strzałem w tył głowy podczas balangi sylwestrowej pięć lat temu, żył jakby nigdy nic... Nie przegapcie innych zdjęć z tej prasowej galerii. Ooooo, to coś dla mnie, tylko nie czerwone! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:46 Rany, jak ja bym go wycałował ! Tosz to esencja swojskiego heroizmu, witalności i chojrakizmu, słowem ucieleśnienie najpiękniejszej strony polskości. Przyjąć kulę w łeb i nie zauważyć ! Pudzian jak to przeczyta - łyknie paczkę relanium a Gołota spuści rolety i wtuli w pled w piwnicy Jak to nie wystarczy Benedyktowi do beatyfikacji, to niech zacznie rozsyłać siwuchy To drugie, w innych okolicznościach zamigotałoby moimi przedsionkami, ale w obecnych, sama Cuksia rozumi ... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:49 :DDDDDDDD Podoba misie Twój komentarz. Będę Ci podsyłać takie historie a Ty mi napisz copy, co? Zgoda? ;) Rozumiem tyle, że pod nieobecność Lupusa nikt Cię tu u nas nie kusi ;// Chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:54 Jak zwykle w tym mało zrozumiałym języku :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:55 Ale napisałam, o co chodzi! ;/ Miś miał latami kulę w głowie i nic o tym nie wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:58 .... i fota mówi wszystko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:59 Wiem:) A czy Ty,albo ja,albo inny któś wie co ma w głowie? Dziwię sie temu dziwowaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 18:14 Tyle ma co Homer :D A może i mniej! To mówiłam ja, Marge ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 18:18 To i tak masz dlużo,ja to mam całkiem nic :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 08:04 Lepszy Szyc niż nic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 11:48 Lepszy nic niż Rydzyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 16:30 Lepszy żwir niż Muchomorek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 19:38 > :DDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDD A co to takie to 'copy', bo ja z kałchozu ? :) Zresztą co by nie było, to stajenny gyubal Panience i tak napise. I jesce miodu słój psytorgo ;) Był taki kawałek De Press 'My rabotajem w kałchozie', ale go nie umiem namierzyć, to chociaż to : www.youtube.com/watch?v=qbzTQrSLv_s > Rozumiem tyle, że pod nieobecność Lupusa nikt Cię tu u nas nie kusi ;// Chlip. A kto tak pode mną ryje, tak niecne ploty rozpylajonc, huh ?! Imperialiści, psie ścierwy, jak zwykle ?! To jak złapię którego, komisyjnie w słomiankę wdepczę ! Tutejsze Panny mi od zawsze tętno niebezpiecznie podnosiły i nic się nie zmieniło ! ;) A podkuwam trochę Flash'a więc może trochę mnie mniej, ale radość patrzeć, że Madmoiselle Cooxeau zauważyła :) Poopuszczam się więc jeszcze od czasu do czasu, licząc na podobnie duszoszczypiaszcze zawodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 07:59 Nic Ci nie powiem ;PPP Focham Cię... ;) Prawie tak jak w piosence :D Ooooo, serio? Wzruszyłam się! :D A misie wydawało, że jesteś tu tylko dla Lupusa, no może i Szwagra :DD Cooxeau jest cudne! Razem z Tsoo Xi Szwagra moje naj najulubieńsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 11:45 > Nic Ci nie powiem ;PPP Focham Cię... ;) Prawie tak jak w piosence :D I likewise Cuksiatko, i likewise :))) > Ooooo, serio? Wzruszyłam się! :D A misie wydawało, że jesteś tu tylko dla Lupus a, no może i Szwagra :DD Lepiej od Was się z Nimi pije, ale słabo u Nich z puszapami ;) A Tsoo Xi - zniewalające, fakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 14:19 > Lepiej od Was się z Nimi pije, ale słabo u Nich z puszapami ;) Puszczapami??? ¤.¤ Xi xuj? :D Oraz nazywa mnie też Cuxhaven ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 14:28 Te takie puciate do jagód spiętrzania > Oraz nazywa mnie też Cuxhaven ;P Przed, po czy w trakcie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 16:03 W sęsie bardotka czy wonderbra? :D Kiedy zawija do tego portu :D Odpowiedz Link Zgłoś