Dodaj do ulubionych

Polak potrafi: .22 kula w głowie

29.08.10, 10:45
Tylko rodak to potrafi: trafiony strzałem w tył głowy podczas balangi sylwestrowej pięć lat temu, żył jakby nigdy nic...

Nie przegapcie innych zdjęć z tej prasowej galerii.

Ooooo, to coś dla mnie, tylko nie czerwone!
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:46
      Rany, jak ja bym go wycałował ! Tosz to esencja swojskiego heroizmu, witalności
      i chojrakizmu, słowem ucieleśnienie najpiękniejszej strony polskości.

Przyjąć kulę w łeb i nie zauważyć ! Pudzian jak to przeczyta - łyknie paczkę
      relanium a Gołota spuści rolety i wtuli w pled w piwnicy

Jak to nie wystarczy Benedyktowi do beatyfikacji, to niech zacznie rozsyłać siwuchy

To drugie, w innych okolicznościach zamigotałoby moimi przedsionkami, ale w
      obecnych, sama Cuksia rozumi ...
      • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:49
        :DDDDDDDD

Podoba misie Twój komentarz. Będę Ci podsyłać takie historie a Ty mi napisz copy, co? Zgoda? ;)

Rozumiem tyle, że pod nieobecność Lupusa nikt Cię tu u nas nie kusi ;// Chlip.
        • flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:54
          Jak zwykle w tym mało zrozumiałym języku :P:P:P
          • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:55
            Ale napisałam, o co chodzi! ;/ Miś miał latami kulę w głowie i nic o tym nie
            wiedział...
            • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:58
              .... i fota mówi wszystko ;P
            • flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 17:59
              Wiem:)

A czy Ty,albo ja,albo inny któś wie co ma w głowie?
              Dziwię sie temu dziwowaniu :D
              • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 18:14
                Tyle ma co Homer :D A może i mniej!
                To mówiłam ja, Marge ;)
                • flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 18:18
                  To i tak masz dlużo,ja to mam całkiem nic :D
                  • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 08:04
                    Lepszy Szyc niż nic ;D
                    • flissy Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 11:48
                      Lepszy nic niż Rydzyk :D
                      • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 16:30
                        Lepszy żwir niż Muchomorek ;)
        • gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 29.08.10, 19:38
          > :DDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDD

A co to takie to 'copy', bo ja z kałchozu ? :) Zresztą co by nie było, to
          stajenny gyubal Panience i tak napise. I jesce miodu słój psytorgo ;)

Był taki kawałek De Press 'My rabotajem w kałchozie', ale go nie umiem
          namierzyć, to chociaż to :

www.youtube.com/watch?v=qbzTQrSLv_s
          > Rozumiem tyle, że pod nieobecność Lupusa nikt Cię tu u nas nie kusi ;// Chlip.

A kto tak pode mną ryje, tak niecne ploty rozpylajonc, huh ?! Imperialiści, psie
          ścierwy, jak zwykle ?! To jak złapię którego, komisyjnie w słomiankę wdepczę !

Tutejsze Panny mi od zawsze tętno niebezpiecznie podnosiły i nic się nie
          zmieniło ! ;) A podkuwam trochę Flash'a więc może trochę mnie mniej, ale radość
          patrzeć, że Madmoiselle Cooxeau zauważyła :)

Poopuszczam się więc jeszcze od czasu do czasu, licząc na podobnie
          duszoszczypiaszcze zawodzenia ;)
          • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 07:59
            Nic Ci nie powiem ;PPP Focham Cię... ;) Prawie tak jak w piosence :D

Ooooo, serio? Wzruszyłam się! :D A misie wydawało, że jesteś tu tylko dla Lupusa, no może i Szwagra :DD

Cooxeau jest cudne! Razem z Tsoo Xi Szwagra moje naj najulubieńsze :D
            • gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 11:45
              > Nic Ci nie powiem ;PPP Focham Cię... ;) Prawie tak jak w piosence :D

I likewise Cuksiatko, i likewise :)))

> Ooooo, serio? Wzruszyłam się! :D A misie wydawało, że jesteś tu tylko dla
              Lupus a, no może i Szwagra :DD

Lepiej od Was się z Nimi pije, ale słabo u Nich z puszapami ;)

A Tsoo Xi - zniewalające, fakt :)
              • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 14:19
                > Lepiej od Was się z Nimi pije, ale słabo u Nich z puszapami ;)

Puszczapami??? ¤.¤ Xi xuj? :D

Oraz nazywa mnie też Cuxhaven ;P
                • gyubal_wahazar Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 14:28
                  Te takie puciate do jagód spiętrzania

> Oraz nazywa mnie też Cuxhaven ;P

Przed, po czy w trakcie ? ;)
                  • twardycukierek Re: Polak potrafi: .22 kula w głowie 30.08.10, 16:03
                    W sęsie bardotka czy wonderbra? :D

Kiedy zawija do tego portu :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka