lernakow Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 07.09.10, 21:39 No proszę. Witamy. Na jednym z bratnich forów prowadzono spekulacje, że może w klasztorze osiadłeś. Z Caroline, o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 08.09.10, 08:32 Nawet tak nie myśl - kolter jest niezniszczalny... dobrze, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 08.09.10, 08:59 i w jakim rozmiarze wrócił, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 09:25 anatemka napisała: > ja myslałam że umarł. Musiałem nie żle cię rozczarować ,swoim powrotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 13:04 no wiesz?! tęskniłam!! na gg sie przeciez dobijałam, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 16:19 anatemka napisała: > no wiesz?! tęskniłam!! > na gg sie przeciez dobijałam, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 08.09.10, 10:10 lernakow napisał: Na jednym z bratnich forów prowadzono spekulacje, że może w > klasztorze osiadłeś. Z Caroline, o ile dobrze pamiętam Qurde fajna perspektywa Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 08.09.10, 14:06 Qurde dzieci popisałbym ale coś mi system pada w kompie Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 08.09.10, 16:29 Nie wymiguj się, czekamy na Twoje pełne wiary... w człowieka wątki. Napisz też, gdzie byłeś, co robiłeś, czy było Ci smutno bez nas, i czy cieszysz się, że wróciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka.3 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 08.09.10, 19:47 O, jak miło że już jesteś kolterku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 09:29 jutrzenka.3 napisała: > O, jak miło że już jesteś kolterku :) Ciebie nie pamiętam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka.3 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 18:36 kolter napisał: > jutrzenka.3 napisała: > > > O, jak miło że już jesteś kolterku :) > > Ciebie nie pamiętam ?? Nie pamiętasz ? no przykro mi, gdzie byłeś, że na pamięć Ci się rzuciło ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 20:21 jutrzenka.3 napisała: > Nie pamiętasz ? no przykro mi, gdzie byłeś, że na pamięć Ci się rzuciło ? Ano to nie polepsza pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka.3 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 21:19 a rodzice Ci nie mówili, że "putinówka" szkodzi? ? a potem system Ci pada. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 21:41 jutrzenka.3 napisała: > a rodzice Ci nie mówili, że "putinówka" szkodzi? ? a potem system Ci pada Gdyby tak powiedzieli to wiedziałbym ze kłamią , bo na tym padole łez nie ma obecnie lepszej wódki niz Ruski Standart i Nemiroff. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka.3 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 22:00 Wcale się nie dziwię że tak myślisz, jeszcze nie piłeś mojej "nalewki". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 22:11 jutrzenka.3 napisała: > Wcale się nie dziwię że tak myślisz, jeszcze nie piłeś mojej "nalewki". Nie piłem i pić nie będę bo wynalazków nie pijam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka.3 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 10.09.10, 20:23 kolter-xxl napisał: > Nie piłem i pić nie będę bo wynalazków nie pijam :)) Ja wiem co piję, bo sama robię, a Ty nie wiesz, dlatego pamięć Cię zawodzi. No dobrze, kazdy pije co lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 11.09.10, 09:02 jutrzenka.3 napisała: Ja wiem co piję, bo sama robię, Spirytus sama pędzisz ? skoro nie to te nie wiesz z czego robisz! > a Ty nie wiesz, dlatego pamięć Cię zawodzi Pamięć to mnie zawodzi jak nadużyje. > No dobrze, kazdy pije co lubi :) No . Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 11.09.10, 09:45 kolter-xxl napisał: > jutrzenka.3 napisała: > Ja wiem co piję, bo sama robię, > > Spirytus sama pędzisz ? skoro nie to te nie wiesz z czego robisz! Właśnie - tego nie wiemy..., a jeżeli jest samowystarczalna ? można by to przemyśleć... Ja osobiście mam źródełko - sprawdzone, naturalne, czyściutkie i ekologiczne najbardziej, jak można sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 09:27 wuzet21 napisał: > Nie wymiguj się, czekamy na Twoje pełne wiary... w człowieka wątki. > Napisz też, gdzie byłeś, co robiłeś, czy było Ci smutno bez nas, i czy cieszysz > się, że wróciłeś. Ano byłem tu i tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 19:31 Odpowiedź cokolwiek enigmatyczna... jakiś tajemniczy jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 20:24 wuzet21 napisał: wuzet21 napisał: > Odpowiedź cokolwiek enigmatyczna... jakiś tajemniczy jesteś... Wiesz przecież że moi wrogowie ino czyhają na moje potknięcia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 20:35 Olej wrogów - dobrze że ja nie jestem Twoim wrogiem... a o podróży mógłbyś coś pisnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 09.09.10, 21:20 wuzet21 napisał: > Olej wrogów - dobrze że ja nie jestem Twoim wrogiem... a o podróży mógłbyś coś > pisnąć ? No, podróż długa i uciążliwa jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 10.09.10, 07:17 a co za różnica gdzie, skoro nie do mnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 10.09.10, 20:21 Strzał w dziesiątkę: Pod "Murem Płaczu!" Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 11.09.10, 08:58 nehsa napisał: > Strzał w dziesiątkę: Pod "Murem Płaczu!" Opa ty znowu siejesz antysemityzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 11.09.10, 09:23 Antysemityzm, to jak się nie mylę, wymysł samych żydów ? - w ten sposób łatwiej im tłumaczyć niechęć innych do ich nacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 11.09.10, 14:37 wuzet21 napisał: > Antysemityzm, to jak się nie mylę, wymysł samych żydów ? - w ten sposób łatwiej > im tłumaczyć niechęć innych do ich nacji ? Żydów nienawidziło się zawsze choćby za to ze nie asymilowali sie z innym,i coś takiego jak np cyganie,oni tez wolą taplać się w swoim sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 11.09.10, 12:40 kolter-xxl napisał: "> nehsa napisał: > > > Strzał w dziesiątkę: Pod "Murem Płaczu!" > > Opa ty znowu siejesz antysemityzm ?" ** Załzawiłeś mnie. Raz, ze szczęścia - swoim powrotem. Dwa. Z twoich odpowiedzi wynika, że dynamizmu ci nie ubyło. Zatem byłeś na atrakcyjnej wycieczce. Trzy. Jakby już, to sieje antyciemnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 21.12.10, 08:56 --I obija się na głupkowatych forach, zamiast napisać coś mądrego. ----- ***** Internet, to świat w którym żyjesz - postaraj się w nim nie napaskudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Heh Kolterek wrócił ;]] 21.12.10, 23:45 wuzet21 napisał: > --I obija się na głupkowatych forach, zamiast napisać coś mądrego. Forum religia to moje hobby :) Odpowiedz Link Zgłoś