kamil.ran 13.02.11, 10:59 czy to jest normalne ze po osiedlach i parkach w mieście biegają psy bez smyczy i bez kagańca? czy boicie się takich psów gdy idziecie na spacer z dziećmi? a może ja przesadzam bojąc się tych psów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.giotto Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 11:15 zainwestuj w gaz pieprzowy w jakimś małym , zgrabnym pojemniczku, szczególnie jeśli boisz się o dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja bachory 13.02.11, 11:25 kamil.ran napisał: > czy to jest normalne ze po osiedlach i parkach w mieście biegają psy bez smyczy > i bez kagańca? czy boicie się takich psów gdy idziecie na spacer z dziećmi? a > może ja przesadzam bojąc się tych psów? Za psy i inne zwierzęta odpowiadają ich opiekunowie. Pogadaj z nimi. A przy okazji. Ja boję się np. rozbieganych bachorów, wałęsających się bez opieki po osiedlach albo hulających na rowerach. Pędzi toto bez opamiętania, podcina nogi starszym albo mniej sprawnym i nierzadko wulgarnie się zachowuje. A co na to ich rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 11:39 Ja sie bardziej boje dresiarzy (bez kagancow i kajdanek) na osiedlach niz psow. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 12:02 To chyba jeszcze bardziej boisz się dresiarza z psem? Bo to dopiero jest niezły duet... Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 12:07 Ja sie w ogole psow nie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 15:08 Widzisz Horpyna... według Klossowskiego: dres z bullterierem jest mniej niebezpieczny niż sam :D Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 21:19 0ffka napisała: > Widzisz Horpyna... według Klossowskiego: dres z bullterierem jest mniej niebezp > ieczny niż sam :D Bo pies w razie czego przyjdzie Klossowskiemu z pomocą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: psy bez kagańca i bez smyczy IP: *.lukman.pl 13.02.11, 21:25 > Bo pies w razie czego przyjdzie Klossowskiemu z pomocą:) IQ też im średnio wzrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 21:29 IQ to chyba pojecie Tobie, Kappa, szczegolnie bliskie, bo podejrzewam, ze masz na tym punkcie kompleksy. Dobrze mowie? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 21:32 Kappa, wiadomo, ze pod wzgleem IQ odbiegasz od normy, co sie szybko zauwazyc. Ale pisales tez, ze jestes osoba starszej daty, a skoro tak, to przez te wszystkie lata powinienes nauczyc sie pokory i pogodzic sie ze swoim miejscem w szyku. Czemu wciaz zameczasz sie tym tematem? Jestes mniej inteligentny od innych, ale pewnie tez masz jakies zalety, wiec glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 21:30 Offka, dedukcja godna kobiety :D Odpowiedz Link Zgłoś
yag-nik Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 22:10 Powiem Ci Kłos że powinieneś przystopować z tym seksizmem, im bardziej to podkreślasz tym bardziej w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiunc Re: psy bez kagańca i bez smyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.11, 12:13 Nie boję się psów i trupów, natomiast żywych i bachorów bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 12:45 A co, ugryzł cię w tyłek przy tym śmietniku? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 12:51 Nie dosyć, że pił to piwo w parku, to jeszcze przy dziecku;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 13:08 Gorzej, zaczynam podejrzewać, że wygrzebywał je z kosza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 13:15 kto pil piwo w parku z dresiarzem i złym psem i złym bachorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 15:03 yoma napisała: > Patrol :)< ...a pies to nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 15:06 Ja boje się, np idąc do weterynarza z kotem. Kiedyś zaatakowała nas wielkie bydle. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 15:24 0ffka napisała: > Ja boje się, np idąc do weterynarza z kotem. Kiedyś zaatakowała nas wielkie bydle. < Bo to jakiś głupi kundel był, albo od głupiego pana. Popatrz: www.hot.jpg.pl/zdjecie/61/Blachh.html Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 15:30 matylda1001 napisała: > Bo to jakiś głupi kundel był, albo od głupiego pana.... Miał głupiego pana i pewnie sam był głupi upodabniając się do właściciela, który nie reagował na to, że pies skacze na mnie i na transporter z kotem... Mam lekki uraz po tym do psów ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiunc Re: psy bez kagańca i bez smyczy IP: *.stk.vectranet.pl 13.02.11, 21:19 Ja mam uraz do kotów i ich właścicieli po tym jak mój pies zatruł się starym kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
yag-nik Re: psy bez kagańca i bez smyczy 13.02.11, 22:03 Też się boję psów, najbardziej denerwują mnie te burki biegające wieczorową porą bez właściciela i naturalnie kagańca. Pies biegający po osiedlu luzem musi mieć kaganiec. A skąd ja mam wiedzieć czy on gryzie czy nie, wolę nie sprawdzać. A w ogóle trzymanie psów (szczególnie dużych) w bloku to pomylony pomysł, męczenie zwierzęcia, pies powinien się wybiegać na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś