king.james 25.02.11, 14:02 Ciekawy projekt. Do majtek bym się pewnie rozebrał. A dalej, to już zależy od przebiegu rozmowy, od klimatu, od chwili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 14:38 Poczytam chętnie trochę później, teraz tylko na szybko /a quickie ;)/ tak misie skojarzyło z Allo Allo :D Baby oddają swoje majtki by z nich uszyto wielki balon dla angielskich lotników :D I ten tekst: I will give my knickers for France! :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 14:39 A przecie to były czasy, gdy tych majtek potrzeba by było z 5 razy mniej (w sztukach) niż dzisiaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 14:41 Przeczytalem to, nawet do konca. I musze sie przyznac ze mam z tym projektem/problemem taki problem ze ja nie wiem czy tu jest problem czy w ogole go nie ma :-ß Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 14:51 Bym ściągnęła, ale szybko, bo striptiz to sztuka wyższa, sztuka nie tylko mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 14:58 Z tym, że można rzucić mięsem, ale majtkami to już gorzej. Kto je potem przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:06 A po co mi wyrzucone majciochy, Ty mię powiedz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:07 Rozne sa metody zeby sie robilo romantycznie, no co? Przynoszenie wyrzuconych galotow moze byc jedna z nich, no co? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:21 Nie ma tak zeby jakies ekscentryczne zachowanie nie bylo dla kogos krecace seksualnie. Opowiadali o o jednym, co z nim pracowalem ze go krecilo jak sie kobita przebierala w sinofioletowy fartuch magazynierki i obuwie przeciwzylakowe. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:28 Ciekawe, czy mu gdzieś z tyłu głowy siedziało jakieś przyczajone wspomnienie, czy coś :) Może jakaś klasyfikacyjka? Bielizna poleci pewnie na jedno z pierwszych miejsc, smarowanie się miodami, śmietanami i wtykanie oliwek w pępek takoż, SM pewnie znajdzie się też w czołówce, ale to chyba jednak za szerokie pojęcie. Rozbijamy :D Eeee, taki ciąg myślowy miałam, ale mi się skrócił i wyszło to coś. Ja już się nie odzywam, ubieram fartuszek kelnerki na goło dupe i się szykuję do domu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:25 Heh, w międzywojniu dziewki na bardziej wzniosły cel majtki oddawały ... "Twarde dupy jak z mosiądza, to ułani są z Grudziądza Wszystkie dziwki majtki dały na proporzec żółto-biały" Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:34 Jak w międzywojniu, to chyba bardziej żółty niż biały. :O Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ściągnij majtki 25.02.11, 15:36 Dobrze że choć pułk stacjonował w Grudziądzu a nie np. w Rowach :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ściągnij majtki 26.02.11, 12:05 Przynajmniej jak przyszedł czas, to pułk miał bliżej do Krojant... Ułani jak się bawili to się bawili. Ale jak się bili to się bili... Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Ściągnij majtki 26.02.11, 10:39 nudy,nudy,nudy :) >A ja przecież znam mnóstwo wyzwolonych kobiet, które wprost mówią o męskim ciele: fajny tyłeczek, zgrabna dupka. A nie, że tylko dłonie do głaskania i ramiona, żeby poczuć się bezpiecznie< No proszę, nie wiedziałam że to jest kryterium wyzwolenia. Kobieta wyzwolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Ściągnij majtki 26.02.11, 18:20 eeee myślałam, że to propozycja;) a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś