Dodaj do ulubionych

Walka z antysemityzmem

01.03.11, 10:05
Pewien mądry Żyd powiedział, że jeśli w jakimś kraju nie ma antysemityzmu, to Żydzi go tam stworzą...
www.bibula.com/?p=10462
Ezra Levant, żydowski autor książki pt Shakedown, znalazł się w ogniu ostrej krytyki ze strony Kanadyjskiego Kongresu Żydów, gdyż ujawnił w niej wybuchowe informacje o fakcie organizowania, penetrowania i finansowania neonazistowskich organizacji przez Kongres Żydów

W kontekście twierdzeń Ezry Levanta na szczególną uwagę zasługuje tutaj tragiczne wydarzenie, kiedy to niejaki James von Brunn zastrzelił 10 czerwca br. strażnika Muzeum Holokaustu w Waszyngtonie. Już w zaledwie kilka minut po incydencie, media szczegółowo znały “neonazistowską” przeszłość 88-letniego von Brunna, a wydarzenie posłużyło do rozniecenie wielkiej medialnej wrzawy wokół konieczności zaostrzenia przepisów przeciwko nienawiści. Kongres Stanów Zjednoczonych dokładnie w tym dniach rozpatrywał surowe przepisy przeciwko tzw. przestępstwom na tle nienawiści (Hate crime). Za tą niezwykle restrykcyjną ustawą od wielu lat lobbowały środowiska żydowskie.

Obserwuj wątek
    • mg2005 Re: Walka z antysemityzmem 01.03.11, 10:08
      www.bibula.com/?p=1629
      Prokurator Dystryktu Brooklyn wniósł oficjalny akt oskarżenia przeciwko Ivaylo Ivanovowi, Żydowi który dokonywał antysemickich aktów malując swastyki i rozprowadzając ulotki wzywające do “Zabicia wszystkich Żydów”.

Ivanov odpowie osobno za posiadanie broni i materiałów wybuchowych, w tym zdalnie sterowanych detonatorów
      • voxave Re: Walka z antysemityzmem 01.03.11, 10:28
        Mg---nie trzeba siegac daleko,zobacz jak zieja nienawiscią ludzie na forach,jeszcze twój wpis nie ostygnie juz przeleci ziejacy nienawiscia człowiek któremu nic nie jestes winien,jak chcesz tu przetrwac to musisz bronić swojej pozycji
        to co mi tam awantury w USA
    • krzysiozboj Re: Walka z antysemityzmem 01.03.11, 12:32
      "Pewien mądry Żyd powiedział, że jeśli w jakimś kraju nie ma antysemityzmu, to Żydzi go tam stworzą... "
      I to jak w mordę strzelił pasuje do Michnika z jego tubą propagandową. Ponoć u nas jest poniżej 1 tys Żydów a jak popatrzeć ile eksponowanych stanowisk przez nich jest piastowanych to można by się zdrowo zastanawiać dlaczego Polacy aż tyle im oddają. A tu Michnik wrzeszczy i nakręca.
      Np polskich Tatarów mamy w Polsce o wiele więcej niż Żydów a proszę podać mi dla porównania jakie stanowiska oni obsadzili, proszę pokazać mi miejsca gdzie oskarżają Polaków o rasizm czy dyskryminowanie ich, o brak tolerancji dla mniejszości. Dlaczego co niektórzy Żydzi nakręcają spiralę sztucznie antyseminyzmu to już chyba ich słodka tajemnica, w przypadku Michnika mozna by to tłumaczyć jakimiś jego kompleksami na tle jego ojca czy brata, czy inni mają podobnie to nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka