Dodaj do ulubionych

Podgladają ptaki?

07.04.11, 16:06
Zainstalowali kamerę w męskiej ubikacji.
Pytam, dlaczego w damskiej toalecie nie zamontowali kamery?

lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,9388954,Kamera_w_toalecie_w_zoo__Pracownicy_podgladaja_ptaki_.html
Obserwuj wątek
    • bling.bling Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:15
      bobry obserwuje się z ukrycia. Taki bober to bardzo płochliwe stworzenie
      • voxave Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:19
        Bling----bobry to u kobiet a tam kamer nie zamontowano--u panow to chyba dzięcioły :)
        • bling.bling Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 17:02
          voxave dokładnie tak dlatego lepiej bobry obserwować w środowisku naturalnym a nie przez szkiełko kamery.
    • kolter-xxl Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:18
      janina.eleonora napisała:

> Pytam, dlaczego w damskiej toalecie nie zamontowali kamery?

Tez mnie to dziwi .
    • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:40
      Kamery w meskich toaletach moga byc, nie bedzie kolejnej traumy narodowej. Nie ma sie bowiem czego wstydzic. Aczkolwiek i w tej kwestii Polacy nie wzbili sie ponad przecietnosc.

www.kciuk.pl/Srednia-dlugosc-penisa-w-poszczegolnych-krajach-a44855
      • janina.eleonora Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:43
        rata.sofisticada napisała:

> Kamery w meskich toaletach moga byc, nie bedzie kolejnej traumy narodowej. Nie
        > ma sie bowiem czego wstydzic. Aczkolwiek i w tej kwestii Polacy nie wzbili sie
        > ponad przecietnosc.
        >
        >
        > www.kciuk.pl/Srednia-dlugosc-penisa-w-poszczegolnych-krajach-a44855

Jak to się liczy? W wzwodzie, czy jak?
        • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:46
          Wydaje mi sie, ze w zwisie.
        • klosowski334 Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:50
          Po jakich Ty portalach lazisz? Jakiego pokroju musisz byc kobieta? Czy nie ma juz normalnych, inteligentnych, oczytanych, wrazliwych Janin-Eleonor, dam, kobiet z klasa??? Czy zostaly nam juz tylko same dresiary cuchnace kebabem i zeglujace po portalach dla prymitywow?
          ;)
      • voxave Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:46
        Nie jest zle :)
    • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 16:54
      > Zainstalowali kamerę w męskiej ubikacji.

To dyskryminacja, w damskiej też powinni zainstalować!
      BTW po czym poznać, które WC jest męskie jeżeli na tym z pisuarami jest kobieta w spodniach, a w WC oznaczonym postacią w stroju męskim zwanym ze staroskandynawskiego kiltem pisuarów nie ma?
      • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 17:04
        BTW po czym poznać, które WC jest męskie jeżeli na tym z pisuarami jest kobieta w spodniach, a w WC oznaczonym postacią w stroju męskim zwanym ze staroskandynawskiego kiltem pisuarów nie ma?

Swoja droga - te kiecki, w ktorych paradujesz, sa moze i dobre dla facetow z malym fiutem. Z wiekszym penisem byloby w takiej kiecce jakos niezrecznie.
        • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 17:09
          Na mnie takie prymitywne insynuacje nie działają, wymyśl coś mądrzejszego.

Eluveitie
          • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 17:15
            Na mnie takie prymitywne insynuacje nie działają, wymyśl coś mądrzejszego.

Poruszam zagadnienie czysto techniczne. I niby jakie prymitywne insynujacje? Ze co? Ze niby facet ze skromnym praciem jest gorszy od tego z dluga fujara? Moze Ty tak myslisz, ale nie ja. Prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym, co ma sercu, a nie rozporku.
            • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 17:35
              > Poruszam zagadnienie czysto techniczne.

Chcesz technicznej odpowiedzi, prosze bardzo. W kilcie jest dużo więcej mniejsca niż w przeciętnych spodniach, dlatego kilt jest od spodni wygodniejszy. Są, co prawda spodnie, w których zmieściłaby się cała linia gaśnicza, ale mają pewne wady: jako że krok mają umieszczony nisko, materiał trze o wewnętrzne strony ud powodując znaczny dyskomfort, poza tym są od kiltu zwyczajnie brzydsze.

> Prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym, co ma se
              > rcu, a nie rozporku.

W sercu zwykle ma się przedsionki, komory i zestaw zastawek.

A dalej, od jakiegoś czasu usiłujesz, na szczęście dość nieudolnie torpedować kiltową rewolucję. Zastanówmy się nad pr5zyczynami, zgrywasz mądralę, powinieneś więc juz dawno dotrzec do publikacji jednoznacznie wskazujących szkodliwość spodni (są takie, nawet dość dużo, dostępnych w Necie, wiec można wyguglać, ale jakbyś nie był w stanie mogę Ci podlinkować i dopisać stosowny komentarz od strony termodynamicznej), w czym Ci przeszkadza, ze ja albo Lernakow będziemy mogli w kiltach chodzić? Poza tym, fakt, ze mężczyźni będą chodzic w kiltach nie powinien Ci w niczym przeszkadzać, przecież chyba nie jesteśmy w Twoim typie? Do tego jeszcze, swoją akcję ograniczam głównie do terytorium Polski (chociaż na amerykańskich forach też się trochę udzielam, a i naszych połódniowych sąsiadów w kilcie odwiedziłem), Ty mieszkasz w USA. jak często bywasz w Polsce, ze CI to tak przeszkadza? A na koniec, jak juz pisałem, udzielam sie na amerykańskich forach trochę i wiem, ze tam akcja spódniczkowa zaszła znacznie dalej, może jeszcze Twoi sąsiedzi w Utilikiltach nie chodzą, ale to kwestia miesięcy, jak zaczną. I co wtedy zrobisz? Przyjdziesz na forach zachwalać, "bo u nas, w Hameryce faceci w spódniczkach chodzą"? Wiesz, ze forum GW ma archiwum, z którego w każdej chwili można coś podlinkować? Przerobie Cie wtedy forumowo na mielonkę turystyczna dla wegan :) i po co Ci to będzie?
              • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 19:24
                od jakiegoś czasu usiłujesz, na szczęście dość nieudolnie torpedować kiltową rewolucję.

Nie chce byc pesymistycznym prorokiem, ale ta wasza kiltowa rewolucja skonczy sie zbiorowymi gwaltami. Nie ukrywam, ze jestem sceptyczny wobec ideii noszenia tych kiecek. Ale kto wie - jak sie dowiem, ze po redakcyjnych korytarzach GW snuja sie faceci w kieckach, to moze zmienie zdanie. Czekam na odgorny impuls, na drogowskaz.

w czym Ci przeszkadza, ze ja albo Lernakow będziemy mogli
                > w kiltach chodzić?

No nie moge - Lernakow tez paraduje w kieckach? Przekabaciles go? Razem bierzecie udzial w akcjach promocyjnych? Ludzie, opamietajcie sie, osmieszacie tylko lewice. Z powodu takich fanaberii ludzie mysla, ze lewicowcy maja nierowno pod sufitem. Praca od podstaw na rzecz lewicy was nie kreci, ale wydziwanie najwyrazniej rajcuje. Jak mi Lernakowa z tego powodu zgwalca, to sie juz nigdy do Ciebie nie odezwe. Wystarczy bowiem, ze spoleczenstwo regularnie, symbolicznie rucha lewice przy urnach wyborczych. I niech na tej symbolice ru...ie lewicy sie zakonczy.

Poza tym, fakt, ze mężczyźni będą chodzic w kiltach nie pow
                > inien Ci w niczym przeszkadzać, przecież chyba nie jesteśmy w Twoim typie? Do t
                > ego jeszcze, swoją akcję ograniczam głównie do terytorium Polski (chociaż na am
                > erykańskich forach też się trochę udzielam, a i naszych połódniowych sąsiadów w
                > kilcie odwiedziłem),

Lepiej jakbys juz siedzial w kraju. Nie robisz najlepszej promocji Polsce.

jak często bywasz w Polsce, ze CI to
                > tak przeszkadza? A na koniec, jak juz pisałem, udzielam sie na amerykańskich fo
                > rach trochę i wiem, ze tam akcja spódniczkowa zaszła znacznie dalej, może jeszc
                > ze Twoi sąsiedzi w Utilikiltach nie chodzą, ale to kwestia miesięcy, jak zaczną
                > . I co wtedy zrobisz?

Przeszkadza mi. Bo bede chcial kiedys pokazac synowi Polske. I co sobie pomysli o kraju rodzinnym ojca, jak zobaczy tlumy facetow w kieckach? Nie mam zamiaru sie wstydzic, nie chce, aby syn popadl w jakies kompleksy z powodu swojego pochodzenia i zeby - o zgrozo - zapytal mnie pewnego dnia - "czy ty tez chodziles w takich kieckach?"
                Na jakich forach amerykanskich sie udzielasz i pod jakim nickiem?
                W USA, choc dziwactw wszelakich tu w nadmiarze, faceci, ktorzy nie sa gejami, nie chodza w sukienkach. Nawet w San Francisco sie czegos takiego nie widuje. Faceci jakos instynktownie wyczuli, ze te kiecki maja gwaltogenny charakter.

Wiesz, ze forum GW ma archiwum, z którego w każdej
                > chwili można coś podlinkować? Przerobie Cie wtedy forumowo na mielonkę turysty
                > czna dla wegan :) i po co Ci to będzie?

Nie wstydze sie swojej wirtualnej przeszlosci. Popelnialem bledy, bylem nieswiadomy, ale wyciagnalem odpowiednie wnioski i teraz jestem na wlasciwej, lewicowej sciezce. Nie probuj mnie szantazowac, bo porusze aspekt higieny intymnej noszenia kiecek przez facetow.
                • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 08.04.11, 07:17
                  > Nie chce byc pesymistycznym prorokiem, ale ta wasza kiltowa rewolucja skonczy s
                  > ie zbiorowymi gwaltami.

Nie każdy ma takie marzenia, jak Ty. :P

> No nie moge - Lernakow tez paraduje w kieckach?

Tego nie wiem, deklarował się kiedyś, ze by chciał ale brakuje mu siły woli.
                  Do tego nie jest jedyny taki, spotkałem i w Necie, i wśród moich kumpli wielu, którzy chcieliby, domyślają się, że tak jest lepiej ale się boją. No i w związku z tym wahają się jak baca na hali.

> Z powodu takich fanaberii ludzie mysla, ze lewicowcy maja nierowno pod
                  > sufitem.

A mógłbyś choć na chwilę przestać pieprzyć 3 po 3?
                  Próbujesz sobie robić jaja z poważnej sprawy.
                  Jestem europejskim mężczyzną, więc z powodów tak medycznych, jak i historycznych prawo do noszenia kiltu należy mi się jak psu kość. Tymczasem to prawo jest mi ograniczane. Naraża się mnie na niewygodę, choroby, depcze moje prawa, a tacy, jak Ty usiłują sobie z tego jaja robić. Domyślam się, że dzięki temu odczuwasz satysfakcję "ale mu przywaliłem", ciekawe tylko, czy ci do pudła rezonansowego dotarło, że w ten sposób działasz przeciw wszystkim mężczyznom?

> Przeszkadza mi. Bo bede chcial kiedys pokazac synowi Polske. I co sobie pomysli
                  > o kraju rodzinnym ojca, jak zobaczy tlumy facetow w kieckach? Nie mam zamiaru
                  > sie wstydzic, nie chce, aby syn popadl w jakies kompleksy z powodu swojego poch
                  > odzenia i zeby - o zgrozo - zapytal mnie pewnego dnia - "czy ty tez chodziles w
                  > takich kieckach?"

Aha, mamy wyzdychać po to, byś mógł w spokoju syna wychować na debila. Przykro mi, nie mam zamiaru się poświęcać dla Twoich chorych praktyk wychowawczych.

> Na jakich forach amerykanskich sie udzielasz i pod jakim nickiem?

Nicka mam jednego. Poszujkaj sobie, cwaniaczku.

> Nie probuj mnie szantazowac, bo porusze aspekt higieny intymnej nosz
                  > enia kiecek przez facetow.

A poruszaj sobie czym tylko chcesz. Poza tym, nie szantażuje Cie, to Ty nas próbujesz terroryzować.
                  • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 08.04.11, 16:53
                    Tego nie wiem, deklarował się kiedyś, ze by chciał ale brakuje mu siły woli.

Odetchnalem z ulga. Bo jesliby lewicowcy pokroju Lernakowa zaczeli zakladac kiecki, bylby to juz koniec polskiej lewicy. Jestes skrajnym elementem na lonie lewicowej rodziny.

Jestem europejskim mężczyzną, więc z powodów tak medycznych, jak i historycznyc
                    > h prawo do noszenia kiltu należy mi się jak psu kość.

Nalezy Ci sie jedynie mandat za wzbudzanie niezdrowej sensacji na ulicy. Twoje rozumowanie jest absurdalne. Na podobnej zasadzie zboczeniec obnazajacy genitalia przed jakas babcia moglby sobie tlumaczyc, ze ma do tego prawo, bo np. starozytni Grecy w trakcie zmagan o wartosci zachodniej cywilizacji walczyli z odslonietymi fiutami.

Aha, mamy wyzdychać po to, byś mógł w spokoju syna wychować na debila.

Jak zaczynasz niekulturanie dyskutowac o wychowaniu, to sila rzeczy musisz sobie wbic samoboja. Trudno sie oprzec wrazeniu, ze przypadl Ci w udziale ojciec kretyn, ktory tak nieudanie wychowal synka, ze zdesperowany syn odczuwa desperacka potrzebe zwracania na siebie uwagi w miejscach publicznych z pomoca kiecek. To samo w sobie jest Twoja sprawa. Nikt Ci nie moze zabronic bzikowania. Tyle ze ja musze jakos zainterweniowac, gdy z bzikowania robisz jakas paranoiczna krucjate medyczna. Kazdy sensowny lekarz powie Ci, ze w omawianej kwestii najistotniejszym problemem jest siedzacy tryb zycia, a nie spodnie. No ale oszolomy nie dowierzaja lekarzom.

Nicka mam jednego. Poszujkaj sobie, cwaniaczku.

Wstydzisz sie podac stosowne informacje?

Poza tym, nie szantażuje Cie, to Ty nas próbujesz terroryzować.

To poniekad zrozumiale, ze udzielanie Ci sensownych sugestii i porad bedzie odbieral w kategoriach intelektualnego terroryzmu. Szkoda. Bo wydaje mi sie, ze gdybys byl bardziej otwarty na moje rady, szybko przemienilbys sie z jamnikowca w prawdziwego lewicowca.
                    • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 08.04.11, 17:20
                      > Nalezy Ci sie jedynie mandat za wzbudzanie niezdrowej sensacji na ulicy. Twoje
                      > rozumowanie jest absurdalne. Na podobnej zasadzie zboczeniec obnazajacy genital
                      > ia przed jakas babcia moglby sobie tlumaczyc, ze ma do tego prawo, bo np. staro
                      > zytni Grecy w trakcie zmagan o wartosci zachodniej cywilizacji walczyli z odslo
                      > nietymi fiutami.

Pie...lisz bez sensu, jak zwykle zresztą. Czasami brak mi na takie jednostki cierpliwości, bo Twoja bezinteresowna złośliwość poparta bezdenną ignorancją jest nie do przezwyciężenia. No to masz, prosto ze świata nauki:

przegrzewanie a bezpłodność

IO teraz, tytułem komentarza (bo jakoś nie ufam w Twoje możliwości intelektualne), opisano tam, ze przegrzewanie jąder powoduje bezpłodność. Napisano też, że temperatura optymalna dla jader jest o 3 stopnie niższa, niż temperatura reszty ciała i krwi (czyli wynosi 34 stopnie Celsjusza). Teraz mała definicja, prrzegrzewaniem nazywamy zwiększanie temperatury ponad temperaturę optymalną. Umiałbyś na tym etapie wyciągnąć jakieś wnioski?
                      Pewnie nie, dlatego muszę Ci wyjaśnić łopatologicznie, do jader wpływa krew o temperaturze 37 stopni, a mają one mieć głęboką temperaturę 34 stopnie, do tego potrzebne jest chłodzenie zewnętrzne, poprzez konwekcję, bo innej możliwości nie ma. Konwekcja to inaczej wymiana ciepła przez przewiew. A tak się dziwnie złożylo, ze spodnie cały przewiew blokują powodując przegrzanie. tak wiec, mam prawo ze względów medycznych do kiltu. No i między gościami od pokazywania a facetem w kilcie jest jeszcze jedna różnica - kilt nie jest prawnie zakazany.

> Kazdy sensowny lekarz powie Ci, ze w omawianej kwestii najistotn
                      > iejszym problemem jest siedzacy tryb zycia, a nie spodnie. No ale oszolomy nie
                      > dowierzaja lekarzom.

Rozumiem, ze lekarz, który powie inaczej jest niesensowny?

> To poniekad zrozumiale, ze udzielanie Ci sensownych sugestii i porad bedzie odb
                      > ieral w kategoriach intelektualnego terroryzmu.

Ty i cos intelektualnego? Nie żartuj sobie, bo to poważny watek.> ieral w kategoriach intelektualnego terroryzmu. Szkoda. Bo wydaje mi sie, ze gd
                      > ybys byl bardziej otwarty na moje rady, szybko przemienilbys sie z jamnikowca w
                      > prawdziwego lewicowca.

Sądząc po tym, co wypisywałeś na temat wychowania syna, nadajesz sie wyłącznie do partii Janusza Mikke, więc nie wkręcaj, bo robisz to wyjątkowo nieudolnie. Olałbym to i pozwolił Ci się dalej głupkowato bawić, ale postanowiłeś wspierać obowiazującą w kraju (w którym nawet nie mieszkasz) dyskryminację, a właściwie terror. Teraz Ci nie odpuszczę.

Finntroll
                      --
                      Strony kiltowe:główna newsy i komentarze foto-video linki
                      Forum kiltowe
                      • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 08.04.11, 17:48
                        Czasami brak mi na takie jednostki cierpliwości, bo Twoja bezinteresowna złośliwość poparta bezdenną ignorancją jest nie do przezwyciężenia.

Jesli ktos sie z Toba nie zgadza, to jest bezinteresownie zlosliwy?
                        Publikacjami naukowymi mozna manipulowac bez ograniczen. Wedlug badan naukowych siedzenie przed monitorem z jakichs tam powodow tez przyczynia sie do bezplodnosci. Tak wiec zamiast obsesyjnie zwalczac spodnie, moze bys zrezygnowal z uzywania komputura, jesli az tak bardzo boisz sie bezplodnosci?

ale postanowiłeś wspierać obowiazującą w kraju (w którym nawet nie mieszkasz) dyskryminację, a właściwie terror.

Mam prawo aktywnie wlaczac sie w sprawy spoleczno-polityczne, mimo ze nie mieszkam w kraju. Wiem, ze to sie nie podoba takim nacjonalistom jak Ty, ale to polska konstytucja reguluje moje prawa, a nie czyjes fochy czy uprzedzenia.
                        • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 08.04.11, 17:59
                          > Publikacjami naukowymi mozna manipulowac bez ograniczen.

W tym przypadku przeprowadzono wiele badań i są one ze sobą zgodne.

> Wedlug badan naukowych
                          > siedzenie przed monitorem z jakichs tam powodow tez przyczynia sie do bezplodn
                          > osci.

Nie z jakichśtam przyczyn, a z powodu przegrzewania jąder. Jeśli chodzi o płodność, to na szybkość, z jaką ją tracimy wpływ ma poziom przekroczenia temperatury. Logicznym jest, ze siedząc w spodniach przegrzewa sie bardziej niz stojąc w nich na zimnym wietrze, ale przegrzewa się w obu przypadkach.

> Mam prawo aktywnie wlaczac sie w sprawy spoleczno-polityczne, mimo ze nie miesz
                          > kam w kraju.

W którym miejscu Konstytucja zezwala Ci na doprowadzanie ludzi do niekorzystnego rozporządzania własnym majątkiem (zdrowiem i kasą wydawaną na spodnie) celem odniesienia osobistych korzysci (wychowawczych w tym przypadku)?
                    • lernakow Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 17:24

> > strikemaster: Tego nie wiem, deklarował się kiedyś, ze by chciał ale brakuje
                      > > mu siły woli.

>
                      > Odetchnalem z ulga. Bo jesliby lewicowcy pokroju Lernakowa zaczeli zakladac
                      > kiecki, bylby to juz koniec polskiej lewicy. Jestes skrajnym elementem na lonie
                      > lewicowej rodziny.
                      >
                      Jeśli chodzi o moje nienoszenie kiltu to w tej chwili wynika już wyłącznie z braku kiltu. Muszę sobie sprawić utilikilt (wydają mi się najpraktyczniejsze, a nie mam wewnętrznej potrzeby pozowania na prawdziwego Szkota), ale jakoś nigdy się za to nie zabieram.

Jeśli chodzi o lewicowość to zupełnie nie przeszkadza ona w noszeniu kiltu, bo nowoczesna lewica to postawa otwarta, awangardowa i śmiała, zwłaszcza w zapyziałym, mieszczańskim społeczeństwie. Stąd kilt jest bardzo na miejscu.

Nawiązując do pojawiającej się kwestii praktycznej - kilt sięga prawie do kolan. Przeciętne przyrodzenie nie sięga dalej, niż do połowy uda. Stąd ryzyko przypadkowego naświetlenia jest znikome. A jeśli nawet - więcej spodziewałbym się po tym sympatycznych ciągów dalszych niż niesympatycznych.
                      • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 18:40
                        Jeśli chodzi o moje nienoszenie kiltu to w tej chwili wynika już wyłącznie z br
                        > aku kiltu.

Lernakow, gwarantuje Ci, ze wiecej dobrego uczynisz dla lewicy, jesli bedziesz poznawal mysl leninowska niz chodzal w tych kieckach. Przyznam, ze z niepokojem obserwuje Twoja metamorfoze lewicowa. Dokad to prowadzi?
                        • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 18:50
                          Do rozwiązania jednego z problemów występujących w naszym kraju (i nie tylko tu).
                        • lernakow Re: Podgladają ptaki? 11.04.11, 05:57

> Dokad to prowadzi?
                          >
                          Do wyjścia poza ramy dziewiętnastowiecznych podziałów politycznych ciasnych jak męskie spodnie.
                • massaranduba Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 19:17
                  > Przeszkadza mi. Bo bede chcial kiedys pokazac synowi Polske. I co sobie pomysli
                  > o kraju rodzinnym ojca, jak zobaczy tlumy facetow w kieckach? Nie mam zamiaru
                  > sie wstydzic, nie chce, aby syn popadl w jakies kompleksy z powodu swojego poch
                  > odzenia i zeby - o zgrozo - zapytal mnie pewnego dnia - "czy ty tez chodziles w
                  > takich kieckach?"

W kompleksy to mozna popasc majac takiego ojca jak ty.Przepraszam,ze to napisalam,ale nie miesci mi sie w glowie,jak mozna pisac takie glupoty...
                  • strikemaster Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 19:19
                    > W kompleksy to mozna popasc majac takiego ojca jak ty.Przepraszam,ze to napisal
                    > am,ale nie miesci mi sie w glowie,jak mozna pisac takie glupoty...

To ta jego "lewicowość". Od dawna większość pewnie podejrzewała, że te jego cytaty z Lenina są dosć prymitywna prowokacją, tym właśnie tekstem się jednak ostatecznie zdemaskował. Jak widać, prawicowiec nie jest w stanie długo lewicowości udawać.
                    • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 20:41
                      To ta jego "lewicowość". Od dawna większość pewnie podejrzewała, że te jego cytaty z Lenina są dosć prymitywna prowokacją, tym właśnie tekstem się jednak ostatecznie zdemaskował. Jak widać, prawicowiec nie jest w stanie długo lewicowości udawać.

Dla Ciebie idealem lewicowca jest pewnie nieoczytany ciemniak szukajacy wszedzie konspiracji. Juz dawno temu zapowiedzialem, ze wniose nowa jakosc w zycie polskiej lewicy i slowa dotrzymam. Dla nieukow nie powinno byc miejsca wsrod lewicowcow.
                  • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 20:26
                    W kompleksy to mozna popasc majac takiego ojca jak ty.Przepraszam,ze to napisal
                    > am,ale nie miesci mi sie w glowie,jak mozna pisac takie glupoty...

Jakie glupoty? Czy widok facetow w kieckach rzeczywiscie pomaga byc dumnym ze swoich korzeni?
                    Zaznaczam, ze ja nie mam nic przeciwko gejom w sukienkach. To sa ich klimaty, czesc tozsamosci obyczajowo-spolecznej itd. Mowie tu o facetach nie-gejach.
                    No i co bedzie, jak Strike pojdzie za ciosem i bedzie nawolywal do chodzenia na waleta, bo wyczytal gdzies na internecie, ze w afrykanskich plemionach, w ktorych mezczyzni chodza nago, nie odnotowano zachorowan na raka prostaty czy bezplodnosci? Mam wrazenie, ze jesli chodzi o genitalnia, to Strike nie podejmuje niepotrzebnego ryzyka i dmucha na zimne.
                    • massaranduba Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 20:58
                      > Jakie glupoty? Czy widok facetow w kieckach rzeczywiscie pomaga byc dumnym ze s
                      > woich korzeni?
                      > Zaznaczam, ze ja nie mam nic przeciwko gejom w sukienkach.

Oczywiste jest,ze kazdy czlowiek musi byc dumny ze swojego kraju,gdzie szanuje sie poglady i upodobania jego mieszkancow,rowniez te dotyczace stroju.Poza tym kilt nie jest tylko,jak to nazywasz"kiecka dla facetow".I skad to skojarzenie z gejami?Polecam sie doksztalcic.

> No i co bedzie, jak Strike pojdzie za ciosem i bedzie nawolywal do chodzenia na
                      > waleta,

Poki co,nie nawoluje,wiec nie martw sie na zapas.A jak kiedys najdzie go ochota,to ma do tego nawolywania pelne prawo.

• rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 21:35
                        Oczywiste jest,ze kazdy czlowiek musi byc dumny ze swojego kraju,gdzie szanuje
                        > sie poglady i upodobania jego mieszkancow,rowniez te dotyczace stroju.Poza tym
                        > kilt nie jest tylko,jak to nazywasz"kiecka dla facetow".I skad to skojarzenie z
                        > gejami?Polecam sie doksztalcic.
                        >
                        > > No i co bedzie, jak Strike pojdzie za ciosem i bedzie nawolywal do chodz
                        > enia na waleta,
                        >
                        > Poki co,nie nawoluje,wiec nie martw sie na zapas.A jak kiedys najdzie go ochota
                        > ,to ma do tego nawolywania pelne prawo.

Dziekuje, ze troche urozmaicilas forumowa rzeczywistosc. Czasami bywa, ze ludzie nie rozumieja tego, co czytaja. Ty zas sprawiasz wrazenie, ze nie rozumiesz tego, co sama piszesz. Patetycznie pouczasz, ze Oczywiste jest,ze kazdy czlowiek musi byc dumny ze swojego kraju,gdzie szanuje sie poglady i upodobania jego mieszkancow,rowniez te dotyczace stroju. Ale gdy ja wyrazilem swoj poglad, to szybciutko zapomnialas o szacunku i bez sensownego uzasadnienia okreslilas moje opinie jako glupie. Nie posadzam Cie o zlosliwa premedytacje. Moze po prostu chcialas koniecznie napisac cos madrego, ale, jak zazwyczaj to ma miejsce w takich przypadkach, wyszlo to jakos niezrecznie?
                        O gejach napisales tak na wszelki wypadek, bo Strike przekreca regularnie moje slowa.
                        Gdzie napisalem, ze to "kiecka dla facetow"? Bo rozumiem, ze mnie cytujesz.
                        • massaranduba Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 21:53
                          Ale gdy ja wyrazilem swoj poglad,
                          > to szybciutko zapomnialas o szacunku i bez sensownego uzasadnienia okreslilas
                          > moje opinie jako glupie.

Bo glupie wydaje mi sie krytykowanie czyjegos ubrania.Czego sie boisz?Ze ktos bedzie kazal ci chodzic w kilcie?Bez obaw,jestes wolnym czlowiekiem i tylko to chcialam ci uswiadomic.Rownie wolnym czlowiekiem jest strikemaster,dlatego i jemu nalezy pozostawic wolny wybor.Chyba na tym polega wolnosc?
                          • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 22:19
                            Bo glupie wydaje mi sie krytykowanie czyjegos ubrania.Czego sie boisz?Ze ktos b
                            > edzie kazal ci chodzic w kilcie?Bez obaw,jestes wolnym czlowiekiem i tylko to c
                            > hcialam ci uswiadomic.Rownie wolnym czlowiekiem jest strikemaster,dlatego i jem
                            > u nalezy pozostawic wolny wybor.Chyba na tym polega wolnosc?
                            [i]

Ja nie krytykuje czyjegos ubrania. Owszem, wyrazam powsciagliwy entuzjazm wobec kiecki Strike'a, ale czynie to dlatego, ze on z tej kiecki zrobil sztandar krucjaty zdrowotnej. Polemizuje z nim tez dlatego, ze wedlug mnie ubior ten naraza facetow na meski gwalt. Prosze nie myl pojec. To, ze pomysl noszenia kiecki wydaje mi dyskusyjny, nie oznacza, za ja mu czegos zabraniam czy tez ograniczam jego garderobiana fantazje. Strike tez mnie krytykuje. Na przyklad za to, ze czytam Lenina i innych klasykow mysli lewicowej. Z tym ze ja mu podaje konkretne argumnety, a on atakuje mysl leninowska, bo jej nie zna. Wiec to jemu naleza sie slowa nagany, nie mnie.
                            • massaranduba Re: Podgladają ptaki? 11.04.11, 17:59
                              > Ja nie krytykuje czyjegos ubrania.

OK,przyjmuje,ze nie krytykujesz.Dobre i tyle:-)

Polemizuje z nim tez dlatego, ze wedlug mnie ubior ten naraza
                              > facetow na meski gwalt.

Przepraszam cie,ale z tym to juz zgodzic sie nie moge.
                              Wiesz dlaczego wszystkie muzulmanskie koiety w moim miescie chodza w burkach?Bo kiedys pewnym ludziom, o podobnych do ciebie pogladach,ubzduralo sie ,ze kobieta z odslonietym cialem podnieca mezczyzn, czyli prowokuje gwalt.
                              Nie wiem,czy dobrze sie rozumiemy,ale nawet,gdyby te kobiety wyszly na ulice nago,a wszyscy mezczyzni pozakladali kilty,to nikt,absolutnie nikt,nie ma prawa nawet tknac ich palcem.Twoja teoria o prowokowaniu gwaltu jest wiec dla mnie niezrozumiala.

• strikemaster Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 22:24
                            Myślałaś, że dasz mu do myslenia? Jak widzisz to niemożliwe. Jak już mu argumentów zabraknie to powraca do typowej dla prawicowców homoseksualnej obsesji.
                            • rata.sofisticada Re: Podgladają ptaki? 10.04.11, 22:32
                              Myślałaś, że dasz mu do myslenia? Jak widzisz to niemożliwe. Jak już mu argumen
                              > tów zabraknie to powraca do typowej dla prawicowców homoseksualnej obsesji.

Massaranduba, sugeruje, abys na drugi raz zastanowia sie kogo bronisz. Zamiar mialas pewnie dobry, ale trafilo na goscia z rozregulowanymi emocjami. On chce rozpaczliwie zwrocic na siebie uwage i robi z siebie ofiare garderobianego przesladowania, brnac w absurdy i kolejne klamstwa.
                • strikemaster Skoro chcesz się tak bawić... 17.04.11, 13:01
                  > o kraju rodzinnym ojca, jak zobaczy tlumy facetow w kieckach?

Pomyśli sobie: oni mają takie same spódniczki, jak moja. :)

> Nie mam zamiaru sie wstydzic,

Co wstydliwego jest w tym, że mężczyźni powracają do swoich tradycyjnych, do tego znacznie wygodniejszych strojów?
                  Wstydem, szczególnie dla lewicowca, za jakiego sie podajesz jest poddawanie się tyranii. Tyranii spodni, na przykład.

> nie chce, aby syn popadl w jakies kompleksy z powodu swojego poch
                  > odzenia

Uważasz, ze potomkowie Irlanmdczyków, Szkotów i Greków mają z tego powodu jakieś kompleksy?

> W USA, choc dziwactw wszelakich tu w nadmiarze, faceci, ktorzy nie sa gejami, n
                  > ie chodza w sukienkach.

Nie macie tam księży katolickich? Wszyscy siedzą czy są jednak gejami?
                  A ja wcale w sukience chodzić nie zamierzam.

> Fa
                  > ceci jakos instynktownie wyczuli, ze te kiecki maja gwaltogenny charakter.

Gwalcisz wszystko, co jest w sukience?
    • yoma Re: Podgladają ptaki? 07.04.11, 17:26

Jest jest, tylko dobrze ukryta.
      • Gość: voxpopuli Re: Podgladają ptaki? tak IP: *.pools.arcor-ip.net 08.04.11, 09:15
        Bo sex ptakow jest barzej unikalny:(
        • billy.the.kid Re: Podgladają ptaki? tak 08.04.11, 10:37
          nie wielkość przyrodzenia
          lecz technika pier..nia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka