Dodaj do ulubionych

Jestem lewakiem

09.01.12, 09:04

bo:
1----jestem racjonalistą
2----to kazdy kto zadaje takie pytanie
3----to osobnik o pogladach lewicowych
4----persona o poglądzach lewicowych
5----pogardliwe okreslenie osoby opogladach lewicowych
6---nie jestem homofobem
7---nie dojrzala forma przejściowa lewicowca
8---fascynat socjologii

A wy co myslicie kto poda mi nalepsza definicje tego* schorzenia*
:))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ka_p_pa Re: Jestem lewakiem IP: *.interwan.pl 09.01.12, 09:24
      Lepiej żebyś nie wiedziała:)) co to jest lewak.
      • voxave Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 09:33
        Musze sie dowiedzieć bo ostanio często jestem taka nazwa obrzucana--niech chociaz wiem kim jestem dla adwersarza.:)
        • Gość: ka_p_pa Re: Jestem lewakiem IP: *.interwan.pl 09.01.12, 10:05
          No i po co ci to było? Masz na sumieniu:
          1. falszerstwo wyborow parlamentarnych
          2. falszerstwo wynikow referendum
          3. holocaust
          4.rewolucję pazdziernikową,
          5. Głód na Ukrainie i w Korei,a może i w Sudanie, trzęsienie ziemi na Haiti
          6. Niejasna jest twoja rola w tragedii smoleńskiej
          • 33qq Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 13:45
            Jeśli jest lewakiem, ro rola jest jasna
    • piwi77.0 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 09:42
      Mówią Ci lewak, bo nie chcą Ci powiedzieć wprost, że jesteś pedałem.
      • zak_szirak Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 09:52
        tudziez falszerzem

piwi77.0 napisał:

> Mówią Ci lewak, bo nie chcą Ci powiedzieć wprost, że jesteś pedałem.
      • gucio71.2 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:01
        piwi77.0 napisał:

> Mówią Ci lewak, bo nie chcą Ci powiedzieć wprost, że jesteś pedałem.

chcą i to bardzo ale sie boją, zauważyłeś żeby któryś z tych ultrasów objawił swoje pryszcze?
        to zwykłe tchórze, ja dla nich moge by żydem pedałem , komunistą i oczywiście cyklistą, nie wspominając o tym że właśnie takiego darwinka sobie zafundowałem na swoim samochodzie
        www.racjonalista.pl/ks.php/k,1864
        • zak_szirak Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 11:58
          Czyzbys gucio zdobyl odznake Darwina w slynnym na calym swiecie 'Konkursie Darwina' ??

:D :D :D

trzymam kciuki zaz championat w tej materii, moze z nowa odznaka na samochodzie zobacze cie kiedys w programie 'Uwaga Pirat' na TVN Turbo ... ;-)))))
          hihihi

gucio71.2 napisał:

> piwi77.0 napisał:
          >
          > > Mówią Ci lewak, bo nie chcą Ci powiedzieć wprost, że jesteś pedałem.
          >
          > chcą i to bardzo ale sie boją, zauważyłeś żeby któryś z tych ultrasów objawił s
          > woje pryszcze?
          > to zwykłe tchórze, ja dla nich moge by żydem pedałem , komunistą i oczywiście c
          > yklistą, nie wspominając o tym że właśnie takiego darwinka sobie zafundowałem n
          > a swoim samochodzie
          > www.racjonalista.pl/ks.php/k,1864
          >
          >
      • yoma Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 12:32
        Ale ona JEST pedałem. Lubi facetów...
        • piwi77.0 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 12:41
          Faktów boją się jeszcze bardziej niż słowa pedał.
        • lepian4 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 12:47
          Tez ciota, a co!
          • piwi77.0 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 12:53
            Niech się baby nie ubierają jak pedał, wtedy nie będą lewak.
            • 33qq Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 13:48
              strik się nie ubiera, śmiało możesz zrezygnować z pederastii
    • zak_szirak a to coDruga fala hasla 'Syjonisci do Syjamu' ??? 09.01.12, 09:52
      Jak pokazuje historia, Lewak oprocz rozowych fatalaszkow i kolorowych rajstopek, to tak w gruncie rzeczy

1. falszerz wyborow parlamentarnych
      2. falszerz wynikow referendum
      3. szczuje mniejszosci wyznaniowe/narodowe i wygania ich z kraju (np. 1968 rok, Lewocowi Wmadcy Polski wypedzili Zydow)
      4. okrada wlasny kraj i wlasnych obywateli (rewolucja pazdziernikowa, uwlaszczenia, nacjonalizacje).
      4A. Glodem morzy wlasny narod (Ukraina okresu miedzywojennego, Polska za czasow Lewicowych Wladcow, Kuba, Korea Pln.,)
      5. oddaje wladze, gdy okradnie swoj kraj i jego mieszkancow do golej dupy
      5A. chce wrocic do wladzy, gdy okradziony narod ciut sie odkul z postlewackiej biedy i lewackiego ponizenia.

voxave napisała:

>
      > bo:
      > 1----jestem racjonalistą
      > 2----to kazdy kto zadaje takie pytanie
      > 3----to osobnik o pogladach lewicowych
      > 4----persona o poglądzach lewicowych
      > 5----pogardliwe okreslenie osoby opogladach lewicowych
      > 6---nie jestem homofobem
      > 7---nie dojrzala forma przejściowa lewicowca
      > 8---fascynat socjologii
      >
      > A wy co myslicie kto poda mi nalepsza definicje tego* schorzenia*
      > :))))))))
    • zlosliwosc_zlosliwa [...] 09.01.12, 10:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • karkowiak2plus Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:26
        A kim Ty jesteś mając tak okropny nick?
        I na podstawie jakich przesłanek wywodzisz podobne wnioski?
        • zlosliwosc_zlosliwa Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:30
          Po prostu na starość taka babcia voxave powinna sie wreszcie ustatkować a nie demoralizować!
          Jestem kim jestem, mój nick mówi wszystko za mnie.
          • karkowiak2plus Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:44
            To nie pisz nic tylko się podpisuj. Wystarczająco będzie to obsceniczne.
          • gucio71.2 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:49
            zlosliwosc_zlosliwa napisała:

> Jestem kim jestem, mój nick mówi wszystko za mnie.

ponoc ta złośliwa złośliwośc bierze sie z wyjątowo nieudanego pożycia seksualnego, nic tylko współczuc
            • zlosliwosc_zlosliwa Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:53
              Nie, ona bierze się z uczuć, mniej z rozumu, po prostu od niektórych osób i wpisów dostaje sie kwurwu.
              • gucio71.2 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:57
                zlosliwosc_zlosliwa napisała:

> Nie, ona bierze się z uczuć, mniej z rozumu, po prostu od niektórych osób i wpi
                > sów dostaje sie kwurwu.

to co tu robisz? ponoc na pudelku jest fajnie
      • voxave Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 10:58
        Złośliwość----jestes małym,ułomnym impotentem nawet nie stac cię tchórzu na spotkanie twarzą w twarz--twoje ego jest na minusie :)))))
        Nie licz na moja rejterade, nie takie ogryzki na forum przeczekalam :)))))))
        Nie myśl,że unikniesz starości jak chcesz dłużej pożyć.
    • karkowiak2plus Nie przejmuj się. 09.01.12, 10:24
      Nazywanie kogoś lewakiem,albo prawakiem jest wyrazem jego bezsilności argumentacyjnej. To typowe dla półmózgich katolików(nie mam na myśli tych co wierząc w Boga nie czynią innym co im nie miłe),którzy w akcie desperacji rzucają na swego adwersarza klątwę.
      • voxave Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 10:54
        Jestes lewakiem nic mi nie mówi,to tak jakby ktoś nazwal mnie indykiem, zadne z tych okresleń powyżej do mnie nie dociera.:)
        • zak_szirak Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 12:00
          skoro mowa o indykach, to woxawe, jestes
          - kura domowa,
          - szczurzyca korporacyjna,
          - czy moze perliczka wyscigowa

jesli sie nie myle obrazliwa inwektywe 'kura domowa' to jakies lewakujace feministki na swych zjazdach plenarnych wysiedzialy...

voxave napisała:

> Jestes lewakiem nic mi nie mówi,to tak jakby ktoś nazwal mnie indykiem, zadne z
          > tych okresleń powyżej do mnie nie dociera.:)
          • gucio71.2 Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 12:06
            zak_szirak napisał:

> skoro mowa o indykach, to woxawe, jestes
            > - kura domowa,
            > - szczurzyca korporacyjna,
            > - czy moze perliczka wyscigowa
            >
            > jesli sie nie myle obrazliwa inwektywe 'kura domowa' to jakies lewakujace femin
            > istki na swych zjazdach plenarnych wysiedzialy...
            >

no i teraz odpowiedz sobie, nie nam bo my odpowiedź już znamy, czy starczyło by ci odwagi napisac to jeszcze raz wcześniej publikując swoją twarz na profilu?
            • voxave Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 12:20
              Gucio-----zawsze mam odwage publikowac swoja twarz na profilu---i mam odwage okreslic sie na forum bo niby czego mam sie obawiać :))))
              • gucio71.2 Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 12:35
                voxave napisała:

> Gucio-----zawsze mam odwage publikowac swoja twarz na profilu---i mam odwage ok
                > reslic sie na forum bo niby czego mam sie obawiać :))))

wiem widziałem. to taki przytyk do tej gównażerii która lubi obrażac innych chowając sie za nickiem. Nie mam nic przeciwko ich poglądom, mają do tego pełne prawo, czasami nawet mają racje, ale takie tepe obrażanie i chowanie sie jest dla mnie najzwyczajniej żałosne. Co innego jakaś normalna wymiana poglądów, nawet całkowicie odmiennych wzbudza we mnie respekt i swiadomośc że musze sie jeszcze dużo uczyc, co mi pasuje i nie czuje by mi coś ubyło kiedy przyznam że nie wiem, ale jak sie pojawia jekieś tepe scierwo typu szarik czy też jakiś złośliwy impotent to diabeł we mnie wstepuje i prosze boga by ta raz na jakiś czas pozwolił na taką wymiane inwektyw w realu.....
                • voxave Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 13:20
                  Gucio----dopiero tu na forum doświadczylam niewyobrażalnego chamstwa takiego bezinteresownego------ja nie znam ludzi którzy nagle mnie napadają----ale oni widac muszą--sa chorzy z nienawiści i leja każdego kto im sie nawinie pod rekę.
                  Teraz juz nie doznaje takiego wstrząsu i dla mnie jest to taka terapia bo w zyciu delikatna bylam i jak ktoś mnie słowem napadł to plakalam i nie potrafilam sie obronić.Forum dało mi moc, która przenosze do realnego życia :))))))
                  • gucio71.2 Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 13:55
                    voxave napisała:

> Gucio----dopiero tu na forum doświadczylam niewyobrażalnego chamstwa takiego be
                    > zinteresownego------ja nie znam ludzi którzy nagle mnie napadają----ale oni wid
                    > ac muszą--sa chorzy z nienawiści i leja każdego kto im sie nawinie pod rekę.
                    > Teraz juz nie doznaje takiego wstrząsu i dla mnie jest to taka terapia bo w zyc
                    > iu delikatna bylam i jak ktoś mnie słowem napadł to plakalam i nie potrafilam s
                    > ie obronić.Forum dało mi moc, która przenosze do realnego życia :))))))

wcale nie muszą tak, tu im po prostu starcza odwagi. W realu to tak naprawde mili grzeczni i wystraszeni chłopcy. Może to i dobrze że poszczekają sobie tu, zawsze troche pary im zejdzie i nie bedzie takiego ciśnienia na tych kilka szarych komórek
                    • voxave Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 14:00
                      Gucio----i ja tak myślę,że w realu nie dotrzymaja nikomu kroku.Może to bezpiecznie, jak mówisz ,że sie tu wykrzycza to w rzeczywistości mniej krzywdy uczynią.
                      • gucio71.2 Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 14:11
                        voxave napisała:

> Gucio----i ja tak myślę,że w realu nie dotrzymaja nikomu kroku.Może to bezpiecz
                        > nie, jak mówisz ,że sie tu wykrzycza to w rzeczywistości mniej krzywdy uczynią.

sobie mniej krzywdy uczynią bo innym raczej nic nie zrobią bo za duże ryzyko że jakaś reakcja może nastąpic
                  • zak_szirak Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 16:15
                    LOL / WOW

niezly "cymesik" :D

voxave napisała:

> (...).Forum dało mi moc, która przenosze do realnego życia :))))))
            • zak_szirak Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 16:25
              a czy ogladales Harrego Potter'a ...

masz do czynienia z 'bezglowym Nick'iem'...
              uzyj wyobrazni, wyobraz mnie sobie tak, jak twoja wyobraznia chce mnie widziec.

Wszak do wymiany mysli nie potrzeba wizualizacji twarzy rozmowcy, nieprawdaz ?

zreszta moja swojska geba nie nadaje sie do prasy... :D

gucio71.2 napisał:

> zak_szirak napisał:
              >
              > > skoro mowa o indykach, to woxawe, jestes
              > > - kura domowa,
              > > - szczurzyca korporacyjna,
              > > - czy moze perliczka wyscigowa
              > >
              > > jesli sie nie myle obrazliwa inwektywe 'kura domowa' to jakies lewakujace
              > femin
              > > istki na swych zjazdach plenarnych wysiedzialy...
              > >
              >
              > no i teraz odpowiedz sobie, nie nam bo my odpowiedź już znamy, czy starczyło by
              > ci odwagi napisac to jeszcze raz wcześniej publikując swoją twarz na profilu?
              >
              • gucio71.2 Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 16:50
                nie myl baranku boży (czytaj debilu) wymiany myśli z tym żałosnym jekiem na temat lewactwa.
                mam bujną wyobraźnie i te pryszcze jestem wstanie sobie wyobrazic i wybaczacz moje lewackie prostactwo ale wg mnie to ty frajerze masz po prostu pietra
                • zak_szirak Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 17:01
                  doprecyzuj prosze na czym mam te pryszcze, to sie posmaruje mascia cynkowa, moze do jutra zejda.

jak zejda, to se machne fote i ci przesle na priwa.

Po zatwierdzeniu foty, umieszcze na forum, jak towarzysz Michnik przykazal
                  i wtedy sobie pogadamy, mysle juz bez zadnych formalnych oporow.

okej ?

gucio71.2 napisał:

> nie myl baranku boży (czytaj debilu) wymiany myśli z tym żałosnym jekiem na te
                  > mat lewactwa.
                  > mam bujną wyobraźnie i te pryszcze jestem wstanie sobie wyobrazic i wybaczacz m
                  > oje lewackie prostactwo ale wg mnie to ty frajerze masz po prostu pietra
          • voxave Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 12:17
            Zak--teraz tylko kura domowa :)
            • zak_szirak Re: Nie przejmuj się. 09.01.12, 16:23

jestem tylko ciekawy, kiedy polskie feministki do tej 'kury domowej' wysiedza jeszcze na swych parytetowych posiedzeniach inwektywy pod adresem innych kobiecych zajec...

:)

voxave napisała:

> Zak--teraz tylko kura domowa :)
    • Gość: rol Lewak to przeciwieństwo prawika IP: *.ennet.pl 09.01.12, 13:13
      tak jak lewiczek jest przeciwieństwem prawiczka.
      • billy.the.kid Re: Lewak to przeciwieństwo prawika 09.01.12, 13:43
        eeetam-prawiczek.wystarczy KArTOfeL.
        • zak_szirak Re: Lewak to przeciwieństwo prawika 09.01.12, 16:54
          sa lepsze :

1. kura domowa
          2. szybkopotna szczurzyca korporacyjna
          3. wielkostopowa strusiowa wyscigowa
          4. perliczka okienkowa
          5. sardynka pogodynka
          6. rozmowa dluga - telepapuga

billy.the.kid napisał:

> eeetam-prawiczek.wystarczy KArTOfeL.
    • sabinac-0 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 14:11
      Nr 4 jest najblizej.
      Ja bym dodala, ze chodzi o osobe o pogladach skrajnie lewicowych, gotowa do uzycia przemocy by wprowadzic w zycie swoje mrzonki o "idealnym spoleczenstwie", niezdolna do ich weryfikacji pod wplywem racjonalnych argumentow.
      • voxave Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 14:17
        Ja nie rozumiem i nie odczuwam, dlaczego nazwanie lewakiem człowieka jest obraźliwe.
        • zak_szirak Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 16:37
          ale co w tym okresleniu ("lewak") jest obrazliwe ???

wszak chodzi o osobe o lewicowych pogladach, ktora pod plaszczykiem postepowosci czeka na dobry moment, by sfalszowac wybory/referendum, sciagnac jakies podejrzane bojowki i krasc az do golej dupy spoleczenstwo.

Lewak oddaje wladze, gdy pasozytowany organizm juz do golej dupy zbankrutowal.

W historii az roi sie od nieszczesliwych nacji, na ktorcyh zerowalo lewactwo... az do smierci glodowej i smierci w lonie matki wlacznie...

voxave napisała:

> Ja nie rozumiem i nie odczuwam, dlaczego nazwanie lewakiem człowieka jest obraź
          > liwe.
        • sabinac-0 Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 12:24
          voxave napisała:

> Ja nie rozumiem i nie odczuwam, dlaczego nazwanie lewakiem człowieka jest obraź
          > liwe.

Zalezy kto zostanie uraczony ta nazwa.
          Jesli zwykly czlowiek, uczciwy, placacy podatki i niewyciagajacy lap po cudze dobro, to owszem, nazwanie go "lewakiem" jest obrazliwe i krzywdzace.
          Jesli bojowkarza z FARC lub zadymiarza blokujacego ulice i tlukacego szyby by wycisnac dla siebie kasiorke z cudzych podatkow, okreslenie "lewak" bedzie li tylko stwierdzeniem faktu i to dosc lagodnym.
          • voxave Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 13:30
            Sabina----samo słowo lewak mnie nie wzrusza ani pozytywnie ani negatywnie, poniewaz nigdy go nie uzywalam, ani w moim srodowisku tez nikt.Lewak ---pojecie cech negatywnych tyle mnie obchodzi co oko,ucho itd.
            Inne słowa potocznie uzywane owszem --lubie cie,usmiecham sie -----ty małpo ,napawa mnie smutkiem.
    • Gość: syrena To proste IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 14:46
      Jeśli przyjąć definicję za poprawną:
      "Lewak - duży sztylet o rękojeści zamkniętej trzymany (jak nazwa wskazuje) w lewej dłoni, używany do parowania i blokowania w trakcie walki. Mógł być też stosowany do zadawania zaskakujących ciosów nieprzygotowanemu na taki atak przeciwnikowi",
      to musiałaś/eś zadać tu na forum wiele ciosów, by zasłużyć na opinię "lewaka":)
      • voxave Re: To proste 09.01.12, 15:19
        Pytanie o lewaka było czysto hipotetyczne----innych tak notorycznie nazywano---wiec bylam ciekawa dlaczego jest to obraźliwe dla ludzi zwalczających bigotów wszelkiej maści i tzw.religiantów :)))))
        • zak_szirak Re: To proste 09.01.12, 16:49
          ale dla nikogo to nie powinno byc obrazliwe, po prostu jest to okreslenie orientacji politycznej i tyle.

"Lewak" moze sie nawet coniektorym z czyms pozytywnym kojarzyc, jak naprzyklad z przydzialem na Fiata 126P czy na wczasy w Bulgarii.

voxave napisała:

> Pytanie o lewaka było czysto hipotetyczne----innych tak notorycznie nazywano---
          > wiec bylam ciekawa dlaczego jest to obraźliwe dla ludzi zwalczających bigotów w
          > szelkiej maści i tzw.religiantów :)))))
    • znj2 Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 16:57
      No cóż, są różne schorzenia. Bóg, jak chce ukarać człowieka, to przede wszystkim odbiera mu rozum!
      • zak_szirak Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 17:04
        tudziez w listopadzie zesle rewolucje pazdziernikowa...

nota bene rewolucji, czy wiecie jak sie nazywa w Paryzu plac, na ktorym swiecka rewolucja odzynala krolewskie i inteligenckie glowy na szafotach ???

jest to "PLAC ZGODY"... hihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

znj2 napisała:

> No cóż, są różne schorzenia. Bóg, jak chce ukarać człowieka, to przede wszystki
        > m odbiera mu rozum!
        • voxave Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 17:12
          Bardzo często odebranie rozumu jest aktem laski :)
          • zak_szirak Re: Jestem lewakiem 09.01.12, 17:25
            tja, a utrata glowy - wynikiem milosci... :)

voxave napisała:

> Bardzo często odebranie rozumu jest aktem laski :)
    • Gość: Stab Re: Jestem lewakiem IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 09.01.12, 17:45
      > A wy co myslicie kto poda mi nalepsza definicje tego* schorzenia*
      > :))))))))

Kazda diagnoza wymaga szczegolowych pytan:

Czy jestes za a podzialem pieniedzy? Wziasc tym co pracuja i dac tym co pieprza robote w mysl zasady: kazdemu wg potrzeb?
      Czy jestes za ratowaniem matki Ziemi na koszt czlowieka?
      Czy uwazasz ze czlowiek nienarodzony nie powinien miec fundamentalnego prawa do zycia?
      Czy uwazasz ze dzieci nie maja prawa do matki i ojca i ze moga byc poczete
      w ramach eksperymentu socjologicznego: tatus homoseksualista inseminowal lesbijke
      bo chcial dzieci z innym tatusiem?
      Czy uwazasz ze zwiazek homoseksualny niczym nie rozni sie od heteroseksualnego z punktu widzenia przezycia spolecznosci (albo z ponktu widzenia elementarnej biologii)?
      Czy uwazasz ze wszelkie religie to bzdura, za wyjatkiem religii lewackich ktore nazywaja sie "ideologia?"
      Czy uwazasz ze biseksualisci powinni miec takie same prawa jak homoseksualisci do zawarcia "malzenstw" wg wlasnych upodoban?
      Czy uwazasz ze nie wystarcza im kontrakty cywilne tylko "malzenstwo"?
      Czy uwazasz ze definicja malzenstwa jako cokolwiek nie ma na celu ataku na instytucje religijne ktore moga (wbrew "prawu") uwazac ze malzenstwa homoseksualne i biseksualne sa zupelnie inna kategoria zwiazkow???
      • sabinac-0 Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 12:40
        Ciekawa ankieta: 7 pytan o homoseksualizmie i 2 ogolne, niczym na egzaminie w PRL (na 10 pytan 2 z zakresu przedmiotu i 8 z marksizmu-leninizmu) :D
        Uwazsz, ze opcje polityczno-ekonomiczne definiuje sie na podstawie pogladow na temat seksu i homoseksualizmu?
        Twoje kryteria zakrawaja na jakas obsesje...

P.S. Tak, uwazam ze homoseksualisci sa ludzmi, wolnymi ludzmi, zatem to nie ja czy ty decydujemy co ma im wystarczyc do zycia a co nie.
        Ciekawe jest tez dosc swobodne traktowanie "elementarnej biologii": jesli na jej podstawie chcesz sie kogos dyskryminowac to jest ona wazniejsza od dekalogu (wszak ku-klux-klan tez oskarzal abolicjonistow o sprzeniewierzanie sie biologii, o przeciwnikach sufrazystek nie wspominajac), ale dosc wspomniec o ochronie srodowiska naturalnego by owa "elementarna biologia" nagle ulotnila sie jak dym z kadzidla.
        • 33qq Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 13:51
          może ciekawa, ale pytania kretyńskie

:D
    • 33qq Re: Jestem lewakiem 10.01.12, 13:44
      ja byłem już moherem, lewakiem, pisiorem, sowietem, niemcem...
      Gdybym się poczuwał do wszystkiego, miałbym spory kłopot z uporządkowaniem świata

:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka