Dodaj do ulubionych

Wy nie macie brains

05.09.12, 16:44
Jakis time temu ja napisala ze wam belzebup z bilgoraja miesza w brains ale jak dzisiaj przeglodam to forum to I see that wy nie macie brains tuskopaliglupy
Obserwuj wątek
    • Gość: inkwizytor Re: Wy nie macie brains IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.12, 17:07
      Bes sęsu.
      • rozkoszny_bobasek Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 17:39
        nie gadaj, sęs jest ukryty...
        • Gość: inkwizytor Re: Wy nie macie brains IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.12, 18:03
          rozkoszny_bobasek napisał:

> nie gadaj, sęs jest ukryty...

Pod peruką Zochy...
          Ciekawe, co jeszcze tam ukrywa:)
      • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:12
        Pisze sie sens alfabeto
        • Gość: inkwizytor Re: Wy nie macie brains IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.12, 21:46
          zofiakatoliczka napisała:

> Pisze sie sens alfabeto

Nie mondżyj się, alfabetko:)))
    • 6burakow Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 17:37
      Jestes Zosiu najlepszym argumentem za Tuskiem i PO a przeciw PiS i ePiSkopatowi jaki znam. Jestes tez bardziej elokwentna w swoich postach niz ja potrafie.
      • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:13
        Because ja znam jezyki swiato a English is najwazniejszy language
        • rozkoszny_bobasek Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:15
          A jem faking goła baba ewry dej, a jem faking goła baba ewry dej..
          • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:22
            I can only ci wspolczuc
    • bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 18:53
      my chcemy make love z wy zofjo a ja want mieć kids z tobą. Będziemy mieć sex a brainless z biłgoraju będzie się paczył na us. Can ju czuć ten desire?
      • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:14
        Only wspulnota modlitewna moze byc rozpatrzona
        • bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:25
          wspólnota naszych members i gonad da lepsze fruits. Ja mogę celebrować holy mas z tobą na cross.
          Przyslij mi swoje pikczer i pikczer swojego biver
          xxx bling
          • yoma Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:29
            Bling, tyś się zakochał!
          • 6burakow Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:31
            ryzykant z ciebie, bling
            • yoma Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:33
              Prawdziwi mężczyźni lubią ryzyko.
              • bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:37
                ja see true love i piękno zofji, która jest best choice matka dla naszych kids. true miłość pokonuje dystans i difference. We make lav najpierw, brudny miłość jest best.
                • yoma Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:44
                  A jak się od razu zaczęliście pięknie dogadywać... Szacun.
                  • bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:55
                    to true love mówi i brejk bariery
                    no i reszta all right
                    bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/56/05/31dfc24585.jpg
                    • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:25
                      You look jak my husband swietej pamieci tylko ze on nie chodzil taki nagi
                • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:24
                  Thabk you za komplement ale ja ciogle sie uperam ze zero stosunkow seksuaknech
                  • yoma Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 09:05
                    Zocha, poznasz Blinga, zmienisz zdanie...
    • paco_lopez Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:19
      bo nam sie naziści śnią po nocach i armagiedony . lepiej szkopa mieć u siebie niż ćwoka . ja tam jestem za podziałem na trzy. wielkopolska, małopolska i zachodnia białoruś z ukrainą. tak jak bośnia i hercegowina i niech każdy sobie weźmie. jedni tuska, drudzy, palikota, a trzeci kaczke. kogo i gdzie przeflancować . u nas na mazowszu tusk ma hankę. dziure nam w tunelu zrobiła i mamy korek.
      • yoma Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:30
        Prawidłowo, nie? Jak jest dziura, to trzeba zakorkować.
      • janzczikago Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:27
        Burmistzr Gromkiewicz niszczy Warsaw. Jak bylem ja w Warsaw jakis czas temu to sie zastanawial jak tam mozna zyc?!
        Ciesze sie ze moja mother wrocila do pisania na tem forum
        • voxave Zofijo 06.09.12, 05:10

I dziwisz sie , ze cie zbanowano na innym forum---rozłazisz sie pod różnymi nickami po forum i pleciesz te swoje głupoty.
          Na razie tubylcy bawia sie toba ale za chwilę i tu nie bedzie dla ciebie miejsca.
          Nie udawaj Jana.(albo Greka) :)
          • yoma Re: Zofijo 06.09.12, 09:06
            Nie mów, Vox. Dobre jesteśmy forum. Zocha się pałętała biedna, nawet z Ucieczek Nastolatków ją wyrzucili, a tu znalazła zrozumienie, kumpli do pogadania i miłość...
            • zofiakatoliczka Re: Zofijo 06.09.12, 11:00
              Z ucieczek natkolastokw mnie nie wyrzucili ja sama zem odeszla bo jeh my arguments przygwozdizlu
            • przestrzep ja np. jestem fanem Zofii 09.09.12, 23:43
              yoma napisała:

> Nie mów, Vox. Dobre jesteśmy forum. Zocha się pałętała biedna, nawet z Ucieczek
              > Nastolatków ją wyrzucili, a tu znalazła zrozumienie, kumpli do pogadania i mił
              > ość...

Ja np. jestem fanem Zofii, a jej post "Wy nie macie brains" uwazam za jeden z najlepszych na forum :) Innych jej postow nie czytam, bo otworzylem kiedys drugi, ale byl na jedno kopyto...
    • klosowski333 Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 09:29
      Kolejny oszolom na FS? Coz, Droga Zofiu, musze Cie zmartwic. Tutaj znikniesz w tlumie.
      • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 11:00
        Wy tuskopaliglupy kazdego nazywata oszolomem oprucz siebie lemingow
        • paco_lopez Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 21:09
          no dobra, a jak sobie krzyż czerwony wypale na pale , to mnie polubiłą bardziej którzy ?
          • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 21:58
            You reprezentujesz dno umyslowe
            • paco_lopez Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 22:59
              ale cie przynajmniej czuje. a tego z radia maryja bijesz o dwie głowy. zostaniesz moim forumowiczem roku. u nas w zgromadzeniu takie wybory sobie robimy na dzień dziekczynienia.
              • zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 07.09.12, 15:53
                Jakiem zgromadzeniu
      • voxave Re: Wy nie macie brains 07.09.12, 01:05
        klosowski333 napisał:

> Kolejny oszolom na FS? Coz, Droga Zofiu, musze Cie zmartwic. Tutaj znikniesz w
        > tlumie

Od kiedy Kloss i Zofija to tłum ?

• misiu-jeden A ty? 07.09.12, 16:08
          voxave napisała:

> klosowski333 napisał:
          >
          > > Kolejny oszolom na FS? Coz, Droga Zofiu, musze Cie zmartwic. Tutaj znikni
          > esz w
          > > tlumie
          >
          > Od kiedy Kloss i Zofija to tłum ?

a misiu-1?
          a lepian?
          a feel_?
          a ty?

• voxave Re: A ty? 07.09.12, 19:05
            Po pierwsze to na tyczki z toba nie chodziałam Zapamiętaj sobie Misiu tylko jeden Ha,ha--ja jestem jedyna i niepowtarzalna,ucz sie tego na pamięć.
            • zofiakatoliczka Re: A ty? 07.09.12, 20:52
              Wy jus zaczynata same sie miedzy sobo grysc zalonsne jak niemicec albo rusek wejdzie do POland to tez bedziecie sie miedzy sobo grysc
              • voxave Re: A ty? 08.09.12, 04:03
                Bo mamy jeszcze zęby--a ty Zofijo juz nie.
                • zofiakatoliczka Re: A ty? 08.09.12, 12:44
                  Dzieciaku ty sie modl zebys w ,ojem wieku age mial takie zemby jak ja
    • Gość: AZ A z Czikago so many mondre people IP: *.hsd1.ca.comcast.net 08.09.12, 17:01
      For example, Obama, zofiakatoliczka i inne demoktraty. Even Al Capone and groch z cabbage.
      • zofiakatoliczka Re: A z Czikago so many mondre people 09.09.12, 16:14
        Obama to lewak i ateus takieh jak on to winno sie do ich domu w Africa
        • Gość: chips Re: A z Czikago so many mondre people IP: *.pools.arcor-ip.net 09.09.12, 18:57
          madre czy glupie ale z pewnoscia zawieszone i trzeba prostego restartu coby sie nie przegrzaly
          • zofiakatoliczka Re: A z Czikago so many mondre people 09.09.12, 22:01
            Zazdrosc cie zzera polaku biedaku co ty must harowac work do 67 rok life
            • Gość: AZ Re: A z Czikago so many mondre people IP: *.hsd1.ca.comcast.net 09.09.12, 23:30
              ofiakatoliczka napisała:

> Zazdrosc cie zzera polaku biedaku co ty must harowac work do 67 rok life

A ty nie must harowac na social security do 67 year of zycia?
              • zofiakatoliczka Re: A z Czikago so many mondre people 10.09.12, 16:07
                Ja tyle w swojem life zarabiala jako profesor i muj husband zarabial i moje children zarabiajo ze my sie o money nie martwimy
      • przestrzep Obama jest ok! 09.09.12, 23:18
        Gość portalu: AZ napisał(a):

> For example, Obama, zofiakatoliczka i inne demoktraty. Even Al Capone and groch
        > z cabbage.

Obama jest ok! Ty jestes stupid.
        • zofiakatoliczka Re: Obama jest ok! 10.09.12, 16:08
          Obama to idiot najgorszy president The USA obok Clintona aborcjonista morderca nianarodzonych children i sodomitow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka