zofiakatoliczka 05.09.12, 16:44 Jakis time temu ja napisala ze wam belzebup z bilgoraja miesza w brains ale jak dzisiaj przeglodam to forum to I see that wy nie macie brains tuskopaliglupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inkwizytor Re: Wy nie macie brains IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.12, 17:07 Bes sęsu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 17:39 nie gadaj, sęs jest ukryty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Wy nie macie brains IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.12, 18:03 rozkoszny_bobasek napisał: > nie gadaj, sęs jest ukryty... Pod peruką Zochy... Ciekawe, co jeszcze tam ukrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Wy nie macie brains IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.12, 21:46 zofiakatoliczka napisała: > Pisze sie sens alfabeto Nie mondżyj się, alfabetko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 17:37 Jestes Zosiu najlepszym argumentem za Tuskiem i PO a przeciw PiS i ePiSkopatowi jaki znam. Jestes tez bardziej elokwentna w swoich postach niz ja potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:13 Because ja znam jezyki swiato a English is najwazniejszy language Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:15 A jem faking goła baba ewry dej, a jem faking goła baba ewry dej.. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 18:53 my chcemy make love z wy zofjo a ja want mieć kids z tobą. Będziemy mieć sex a brainless z biłgoraju będzie się paczył na us. Can ju czuć ten desire? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:14 Only wspulnota modlitewna moze byc rozpatrzona Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:25 wspólnota naszych members i gonad da lepsze fruits. Ja mogę celebrować holy mas z tobą na cross. Przyslij mi swoje pikczer i pikczer swojego biver xxx bling Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:37 ja see true love i piękno zofji, która jest best choice matka dla naszych kids. true miłość pokonuje dystans i difference. We make lav najpierw, brudny miłość jest best. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:44 A jak się od razu zaczęliście pięknie dogadywać... Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:55 to true love mówi i brejk bariery no i reszta all right bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/56/05/31dfc24585.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:25 You look jak my husband swietej pamieci tylko ze on nie chodzil taki nagi Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:24 Thabk you za komplement ale ja ciogle sie uperam ze zero stosunkow seksuaknech Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 09:05 Zocha, poznasz Blinga, zmienisz zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:19 bo nam sie naziści śnią po nocach i armagiedony . lepiej szkopa mieć u siebie niż ćwoka . ja tam jestem za podziałem na trzy. wielkopolska, małopolska i zachodnia białoruś z ukrainą. tak jak bośnia i hercegowina i niech każdy sobie weźmie. jedni tuska, drudzy, palikota, a trzeci kaczke. kogo i gdzie przeflancować . u nas na mazowszu tusk ma hankę. dziure nam w tunelu zrobiła i mamy korek. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 21:30 Prawidłowo, nie? Jak jest dziura, to trzeba zakorkować. Odpowiedz Link Zgłoś
janzczikago Re: Wy nie macie brains 05.09.12, 22:27 Burmistzr Gromkiewicz niszczy Warsaw. Jak bylem ja w Warsaw jakis czas temu to sie zastanawial jak tam mozna zyc?! Ciesze sie ze moja mother wrocila do pisania na tem forum Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Zofijo 06.09.12, 05:10 I dziwisz sie , ze cie zbanowano na innym forum---rozłazisz sie pod różnymi nickami po forum i pleciesz te swoje głupoty. Na razie tubylcy bawia sie toba ale za chwilę i tu nie bedzie dla ciebie miejsca. Nie udawaj Jana.(albo Greka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zofijo 06.09.12, 09:06 Nie mów, Vox. Dobre jesteśmy forum. Zocha się pałętała biedna, nawet z Ucieczek Nastolatków ją wyrzucili, a tu znalazła zrozumienie, kumpli do pogadania i miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Zofijo 06.09.12, 11:00 Z ucieczek natkolastokw mnie nie wyrzucili ja sama zem odeszla bo jeh my arguments przygwozdizlu Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep ja np. jestem fanem Zofii 09.09.12, 23:43 yoma napisała: > Nie mów, Vox. Dobre jesteśmy forum. Zocha się pałętała biedna, nawet z Ucieczek > Nastolatków ją wyrzucili, a tu znalazła zrozumienie, kumpli do pogadania i mił > ość... Ja np. jestem fanem Zofii, a jej post "Wy nie macie brains" uwazam za jeden z najlepszych na forum :) Innych jej postow nie czytam, bo otworzylem kiedys drugi, ale byl na jedno kopyto... Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 09:29 Kolejny oszolom na FS? Coz, Droga Zofiu, musze Cie zmartwic. Tutaj znikniesz w tlumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 11:00 Wy tuskopaliglupy kazdego nazywata oszolomem oprucz siebie lemingow Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 21:09 no dobra, a jak sobie krzyż czerwony wypale na pale , to mnie polubiłą bardziej którzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 21:58 You reprezentujesz dno umyslowe Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Wy nie macie brains 06.09.12, 22:59 ale cie przynajmniej czuje. a tego z radia maryja bijesz o dwie głowy. zostaniesz moim forumowiczem roku. u nas w zgromadzeniu takie wybory sobie robimy na dzień dziekczynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wy nie macie brains 07.09.12, 01:05 klosowski333 napisał: > Kolejny oszolom na FS? Coz, Droga Zofiu, musze Cie zmartwic. Tutaj znikniesz w > tlumie Od kiedy Kloss i Zofija to tłum ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-jeden A ty? 07.09.12, 16:08 voxave napisała: > klosowski333 napisał: > > > Kolejny oszolom na FS? Coz, Droga Zofiu, musze Cie zmartwic. Tutaj znikni > esz w > > tlumie > > Od kiedy Kloss i Zofija to tłum ? a misiu-1? a lepian? a feel_? a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: A ty? 07.09.12, 19:05 Po pierwsze to na tyczki z toba nie chodziałam Zapamiętaj sobie Misiu tylko jeden Ha,ha--ja jestem jedyna i niepowtarzalna,ucz sie tego na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: A ty? 07.09.12, 20:52 Wy jus zaczynata same sie miedzy sobo grysc zalonsne jak niemicec albo rusek wejdzie do POland to tez bedziecie sie miedzy sobo grysc Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: A ty? 08.09.12, 12:44 Dzieciaku ty sie modl zebys w ,ojem wieku age mial takie zemby jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ A z Czikago so many mondre people IP: *.hsd1.ca.comcast.net 08.09.12, 17:01 For example, Obama, zofiakatoliczka i inne demoktraty. Even Al Capone and groch z cabbage. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: A z Czikago so many mondre people 09.09.12, 16:14 Obama to lewak i ateus takieh jak on to winno sie do ich domu w Africa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips Re: A z Czikago so many mondre people IP: *.pools.arcor-ip.net 09.09.12, 18:57 madre czy glupie ale z pewnoscia zawieszone i trzeba prostego restartu coby sie nie przegrzaly Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: A z Czikago so many mondre people 09.09.12, 22:01 Zazdrosc cie zzera polaku biedaku co ty must harowac work do 67 rok life Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: A z Czikago so many mondre people IP: *.hsd1.ca.comcast.net 09.09.12, 23:30 ofiakatoliczka napisała: > Zazdrosc cie zzera polaku biedaku co ty must harowac work do 67 rok life A ty nie must harowac na social security do 67 year of zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: A z Czikago so many mondre people 10.09.12, 16:07 Ja tyle w swojem life zarabiala jako profesor i muj husband zarabial i moje children zarabiajo ze my sie o money nie martwimy Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep Obama jest ok! 09.09.12, 23:18 Gość portalu: AZ napisał(a): > For example, Obama, zofiakatoliczka i inne demoktraty. Even Al Capone and groch > z cabbage. Obama jest ok! Ty jestes stupid. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Obama jest ok! 10.09.12, 16:08 Obama to idiot najgorszy president The USA obok Clintona aborcjonista morderca nianarodzonych children i sodomitow Odpowiedz Link Zgłoś