Dodaj do ulubionych

kibice i transparenty

12.01.13, 18:50
oglądałem skoki w Wiśle, stałem dość daleko jednak mógłbym dobrze widzieć gdyby nie rozpięte transparenty, unoszone przez kibiców. miałem dosyć, do Zakopanego na konkurs skoków nie pojechałem, oglądałem w telewizji. popatrzcie sami pełno transparentów i gdyby chociaż ci co ogłaszają światu, że są z Koziej Wólki czi innej pipidówy stali gdzieś z tyłu. w imię czego zasłaniają innym widzom? dlaczego to robi tylko nasza nacja? dlaczego organizatorzy na to pozwalają?
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: kibice i transparenty 12.01.13, 19:36
      To proszę pana patriotyzm nasz bogoojczyźniany. Znaczy świętość. Choćby i lokalny jeno ;-)
      • Gość: reja Re: kibice i transparenty IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.13, 19:27
        to znamienne, że kibice z większych miast lub małych miejscowości nieco bardziej cywilizowanych nie wznoszą transparentów pewnie dlatego bo ich obecność na imprezach sportowych nie jest wydarzeniem życia. to tylko jeszcze jedna impreza sportowa i nie ma co się chwalić , że przyjechałem tu . powiedzmy, aż z Gdańska czy Leszna wszystko jedno. faktem jest, że transparenty zasłaniają arenę.
      • Gość: jestem tutaj! Re: kibice i transparenty IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.13, 22:25
        hej wy tam, ludzie! to ja człowiek z pi...pii... dówki jestem tu pod Krokwią!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka