Dodaj do ulubionych

czas na islam

19.01.15, 09:32
chrześcijaństwo w Europie się skończyło. lewackie bezbożne ideologie szczęścia nie daja. Powiększają tylko zamęt i zagubienie. Tylko Islam jest drogą prawdy i zbawienia.wrogowie Mahometa prędzej czy później zostaną surowo ukarani. dostaną to co sami zasiali przed wiekami.
Chrześcijaństwo w Europie już dogorywa. Kiedy padnie ostatecznie weźmiemy się za lewackich bezbożników. Nasz cel to eurokalifat. Allah akhbar!
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: czas na islam 19.01.15, 10:12
      Nie macie żadnych szans, ale trochę sobie pokrzyczcie. W Waszych szeregach pełno jest chętnych sprzedać każdą informację za nieduże pieniądze, a czego jak czego, ale tej ostatniej amunicji mamy pod dostatkiem.
      • szuwary4 Re: czas na islam 19.01.15, 12:52
        Ja zawsze zastanawiałam jak będzie wyglądał np. Paryż dwa tygodnie potem gdy wypadki potoczą się w taki sposób, (a takie myśli nachodziły mnie zwłaszcza wtedy, gdy słyszałam o krwawych napadach Bractw Muzułmańskich w swoich krajach na szkoły, które uznawali za rozsadniki zachodniego bezbożnego stylu życia)że wojownicy muzułmańscy w pobożnym uniesieniu - wyrżną pracowników służb wodno-kanalizacyjnych...
    • oszollah-al-khaisis Re: czas na islam 19.01.15, 13:51
      widzę że się boicie ze obleciał was strach, i dobrze! Wreszcie coś upuściło wasza pychę butę i arogancje! Czas waszych rządów na świecie sie kończy
    • brum.pl1 Oszołom 19.01.15, 15:41
      co Ty wyrabiasz? Po kiego udajesz kogoś, kim nie jesteś?
      • karkowiak2plus Re: Oszołom 19.01.15, 18:01
        To z braku własnej osobowości.
        • wuzet21 Re: Oszołom 19.01.15, 18:11
          Co Wy chcecie - przecież jest idiotą, to jak ma się zachowywać ?
          • karkowiak2plus Re: Oszołom 19.01.15, 18:22
            Ale idiotą niebanalnym.
            Potrafi obsługiwać klawiaturę.

Tylko dlaczego?
        • brum.pl1 Re: Oszołom 19.01.15, 18:15
          karkowiak2plus napisał:

> To z braku własnej osobowości.

Nie, to z powodu kulawej polityki Gazety, w myśl której rację bytu na jej forach mają antyklerykałkowie, wszelkiej maści. Katolicy mają tu przechlapane. Na kpinę zakrawa fakt, że adminem Forum Religia, jest nie kto inny tylko zapiekły wróg katolicyzmu, niejaki snajper. Przecież to SKANDAL. Na zdrowy rozum powinien to być jegomość pozbawiony urazy do jakiejkolwiek religii, obiektywny, najlepiej gdyby był autentycznym ateistą. Ale nie, wyrzucają bez pardonu Oszołoma a tolerują snajpera. I to ma być poważna Gazeta?

• karkowiak2plus Re: Oszołom 19.01.15, 18:21
            No to sobie odpowiedziałeś na pytanie.

Ja zaś uważam,że adminem na Forum Religia zespół rotacyjnie pełniący swoje obowiązki.
          • oszollah-al-khaisis Re: Oszołom 20.01.15, 09:11
            to ja powinienem być adminem forum religia. Tu sie non stop obraża ludzi wierzących czy to w Jezusa Jahwe czy w Allaha. GW jest bardziej rozbudowanym NIE a marzy mu sie pozycja Charlie hebdo... skoro tak to redakcja GW musi byc przygotowana na najgorsze los tych z CHH niewykluczony
            • aborcjonista Re: Oszołom składam doniesienie na policje ! 20.01.15, 11:27

Re: Oszołom skasujcie
              Odpowiedz
              oszollah-al-khaisis 20.01.15, 09:11

Tu sie non stop obraża ludzi wierzących czy to w Jezusa Jahwe czy w Allaha. GW jest bardziej rozbudowanym NIE a marzy mu sie pozycja Charlie hebdo... skoro tak to redakcja GW musi byc przygotowana na najgorsze los tych z CHH niewykluczony
              • oszollah-al-khaisis Re: Oszołom składam doniesienie na policje ! 21.01.15, 10:18
                ja tego nie zrobie ale sami prowokujecie. Powinniście to przewidzieć jesli uważacie sie za ludzi myslacych
          • piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 11:40
            brum.pl1 napisał:

najlepiej gdyby był autentycznym ateistą.

Czyli po prostu ateistą licencjonowanym przez Episkopat. Takim jak na przykład śp. Józef Oleksy, ateista, którego bardzo chwalił abp. Leszek Głódź za to jak ten sprzyjał Kościołowi..
            • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 13:42
              piwi77.0 napisał:

> brum.pl1 napisał:
              >
              > najlepiej gdyby był autentycznym ateistą.

> Czyli po prostu ateistą licencjonowanym przez Episkopat.

Nie. Po prostu ateistą. Gdyby do tego był mądry i obiektywny, gdyby nie uczestniczył w sporach, nie jątrzył a potrafił wyciszać i łagodzić konflikty, byłby idealnym kandydatem na to stanowisko.
              • piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 15:18
                Najlepiej jeszcze gdyby za nas pisał coś do rzeczy.
                • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 15:56
                  piwi77.0 napisał:

> Najlepiej jeszcze gdyby za nas pisał coś do rzeczy.

Za nas, czy za ciebie?
                  • piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 16:08
                    Jak za nas to i za mnie.
                    • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 16:37
                      piwi77.0 napisał:

> Jak za nas to i za mnie.

Odchodzisz od tematu wątku.

• piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 16:43
                        Swoje w temacie wątku już napisałem i nie mam nic do dodania.
                        • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 16:52
                          piwi77.0 napisał:

> Swoje w temacie wątku już napisałem i nie mam nic do dodania.

To widać w twoich postach....
        • marta595 Re: Oszołom 19.01.15, 18:53
          karkowiak2plus napisał:

> To z braku własnej osobowości.

Ależ on ma własną osobowość i to nie jedną ;)
          Kolejne klony, kolejne pacynki...zabawa trwa?
          Mlodziok, em_meryt, myślenie.poszerzone - już nie istnieją, tak jak ich wcześniejsze wcielenia:rzymkat, adammewa, rabee itd. itp. Pojawiają się nowe niczym się nie różniące.Nawet ten, który ma tu odgrywać groźnego islamistę, to kolejna pacynka tego samego pajaca, wojującego katolika.Bufon z urażoną miłością własną już nie wie jak ma się zemścić na inaczej myślących i nie podzielających jego wiary. Biedak, którego "przeczołgali" na FR i wyszedł z inteligenta zwykły ignorant i arogant, z mentalnością gimbusa, potrafiący sprawnie posługiwać się jedynie ulubionymi epitetami: kretyn,debil,idiota.
          Na FzD po gościnnych chamskich występach dostał bana. :D
          To wszystko, na co tak naprawdę go stać.
          • taniarada Re: Oszołom 20.01.15, 10:02
            marta595 napisała:

> karkowiak2plus napisał:
            >
            > > To z braku własnej osobowości.
            >
            > Ależ on ma własną osobowość i to nie jedną ;)
            > Kolejne klony, kolejne pacynki...zabawa trwa?
            > Mlodziok, em_meryt, myślenie.poszerzone - już nie istnieją, tak jak ich
            > wcześniejsze wcielenia:rzymkat, adammewa, rabee itd. itp. Pojawiają się
            > nowe niczym się nie różniące.Nawet ten, który ma tu odgrywać groźnego islamist
            > ę, to kolejna pacynka tego samego pajaca, wojującego katolika.Bufon z urażoną m
            > iłością własną już nie wie jak ma się zemścić na inaczej myślących i nie podzie
            > lających jego wiary. Biedak, którego "przeczołgali" na FR i wyszedł z inteligen
            > ta zwykły ignorant i arogant, z mentalnością gimbusa, potrafiący sprawnie posłu
            > giwać się jedynie ulubionymi epitetami: kretyn,debil,idiota.
            > Na FzD po gościnnych chamskich występach dostał bana. :D
            > To wszystko, na co tak naprawdę go stać.
            Ależ sporo takich zniknęło .Pacynki pacynek .Kilka kont i można sobie brykać na wszystkich forach GW .Wywalą z FK wskoczę sobie pobrykać na "Społeczeństwo.
      • oszollah-al-khaisis Re: Oszołom 22.01.15, 12:28
        jestem tym kim jestem
    • tornson Nie bredź fanatyku! 20.01.15, 10:35
      Świat się laicyzuje i ateizuje i twój religijny onanizm nic na to nie poradzi.
      • oszollah-al-khaisis Re: Nie bredź fanatyku! 21.01.15, 10:19
        i to prowadzi świat do zguby. ty tez jesteś fanatykiem tyle że ateizmu
    • piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 11:45
      brum.pl1 napisał:

Nie sądzę. Snajper jednak idealnie spełnia swoją, opracowaną przez akcjonariuszy Agory, rolę. To tzw pożyteczny idiota, któremu wydaje się, że pełni tu jakąś funkcję, a tak na prawdę jest pachołkiem do kopania i przestawiania.

W koncu się zdecyduj. Najpierw piszesz, że snajper55 jest aktywnym antyklerykałem, a teraz, że pasywnym wykonawcą polecen.
      • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 13:46
        piwi77.0 napisał:

> Nie sądzę. Snajper jednak idealnie spełnia swoją, opracowaną przez akcjonari
        > uszy Agory, rolę. To tzw pożyteczny idiota, któremu wydaje się, że pełni tu jak
        > ąś funkcję, a tak na prawdę jest pachołkiem do kopania i przestawiania.

> W koncu się zdecyduj. Najpierw piszesz, że snajper55 jest aktywnym antyklerykał
        > em, a teraz, że pasywnym wykonawcą polecen.

Nie ma w tym nic sprzecznego. Snajper jest aktywnym antyklerykałkiem, i pewnie dlatego spełnia oczekiwania akcjonariuszy Agory....

PS On nie jest antyklerykałem. On jest antyklerykałkiem.

• piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 15:16
          snajper55 jest OK, a to jak Ty go nazywasz się nie liczy..
          • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 15:55
            piwi77.0 napisał:

> snajper55 jest OK, a to jak Ty go nazywasz się nie liczy..

Byłbym zdumiony, gdybyś podzielał moje zdanie....
            • piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 16:07
              brum.pl1 napisał:

Byłbym zdumiony, gdybyś podzielał moje zdanie....

Zależy wyłącznie od zdania.
              • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 16:50
                piwi77.0 napisał:

> brum.pl1 napisał:
                >
                > Byłbym zdumiony, gdybyś podzielał moje zdanie....
                >
                > Zależy wyłącznie od zdania.

Nie. Raczej od poruszanego tematu. W niektórych kwestiach możemy mieć zbliżone stanowisko, a w niektórych nie. Te drugie stanowią zdecydowaną większość. Po prostu.
                • piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 16:55
                  Nie mam z tym problemu. Jeżeli mam w czymś swoje zdanie, a czasem mi się takie coś zdarza, to żadne zbliżenie to innych stanowisk mnie nie interesuje. Mogę wysluchać i tyle.
                  • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 17:03
                    piwi77.0 napisał:

> Nie mam z tym problemu. Jeżeli mam w czymś swoje zdanie, a czasem mi się takie
                    > coś zdarza, to żadne zbliżenie to innych stanowisk mnie nie interesuje. Mogę wy
                    > sluchać i tyle.

Podobnie jak ja. Mam takie a nie inne zdanie o snajperze, jako adminie Forum Religia i nie obchodzi mnie, co ty masz na ten temat do powiedzenia. To nie ma dla mnie kompletnie żadnego znaczenia. Byłbym nawet zdumiony, gdybyś podzielał moje zdanie. I takie a nie inne stanowisko tu prezentowałem. Mam nadzieję, że zrozumiałeś już moje intencje...

• piwi77.0 Re: Oszołom 20.01.15, 17:19
                      Zrozumiałem, ze nie lubisz ateistow pokroju snajper55, co zamiast siedzieć cicho ze wstydu, że nie dostąpili jakiejś tam łaski, mają coś do powiedzenia i to czesto wbrew temu co głosi Twoja wiara. Dawno to zrozumiałem i mnie to nie dziwi.
                      • brum.pl1 Re: Oszołom 20.01.15, 18:09
                        piwi77.0 napisał:

> Zrozumiałem, ze nie lubisz ateistow pokroju snajper55, co zamiast siedzieć cich
                        > o ze wstydu, że nie dostąpili jakiejś tam łaski, mają coś do powiedzenia
                        > i to czesto wbrew temu co głosi Twoja wiara. Dawno to zrozumiałem i mnie to ni
                        > e dziwi.

Pitolisz, piwuś, pitolisz.
        • kalllka Re: Oszołom 20.01.15, 20:58
          Jestem przekonana, ba! wiem na pewno, ze żaden światopoglądowy ortodox jak snajper nie spełnia oczekiwań akcjonariuszy ( i zarządu) Agory.
          To, ze wciaz bezczelnie hula szerząc swoje
          breviki jako naturalne , powszechne i "nasze" "zawdzięcza" litylko opóźnieniom. komunikacyjnym. Mam nadzieje, ze juz niedługo.
    • oszolomm-z-radia-maryja Re: czas na islam 09.02.15, 13:18
      o matko jedyna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka