pumaaa 22.09.04, 16:58 przestancie tyle myslec bo sie zmeczycie :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa a to takie bajki 22.09.04, 17:22 bucowa napisała: > spierdalaj:)))) bucowa napisała: no i jak zwykle.. zaczynam z nią rozmawiać, a ona spie##### żenada... i kto tu brzydkie slowa mowi????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: a to takie bajki 22.09.04, 17:27 miśq kororowy.. do mnie jeszcze nikt nie napisał żebym z niego zeszła bo mu duszno. a poza tym ja jestem chamica ze wsi i inaczej nie umiem.. czy ja gdzieś, kiedyś napisałam, że nie mówię "brzydko"???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:11 acha i bura suka w marcu konczy 20 lat :) nie jestem szczeniakiem tylko siersciuchem moje drogie królewskie szynszyle i nie tykac mnie bo parcha zalapiecie. a baby coz jest madra na swoj madry sposob :P faktycznie :] Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:14 ja też cię kocham słoneczko. niestety nie jestem szynszylem.. a parcha, egzemę i wszy już mam. więc chyba raczej ty sie ode mnie czymś zarazisz. buziaczki, tam gdzie lubisz:* Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:19 a gdzie ja lubie :] pod ogonek prosze :P Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:21 masz ogonek?? nie ma problemu słońce. ja uwielbiam ekstremalne sporty. najwyżej potem odwiozą mnie do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:25 acha i nie plec głupot bo nie powiedziałam do ciebie spier... Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:28 ja plotę tylko koszyki z wikliny. mów do mnie co chcesz- to mnie bardzo podnieca :P Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: sektor dworski 22.09.04, 17:35 JERRY!!!... JERRY!!!... JERRY!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: sektor dworski 22.09.04, 17:39 jerry to mysz, a tom to kot. czyżbyś mi kibicował?? Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: Jerry Springer 22.09.04, 17:48 no widzisz..;(( chyba się powieszę;(( nie dopisałeś więc każdy może to zinterpretować jak chce.. jam prosta chłopka.. więc prosta interpretacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa na koniec do Nevermind 22.09.04, 17:51 słuchaj ja jako pierwsza skoncze te dziecinade ktora sama zaczelam :] piszcie sobie na mnie co chcecie.podkreslam jednak ze jesli jakas wypowiedz mi sie nie spodoba to skomentuje ja w taki sposob jaki tylko bede chciala. pozdrawiam nie goraco Odpowiedz Link Zgłoś