Dodaj do ulubionych

Białe najlepsze

16.03.13, 18:56
Bylam na drzwiach otwartych w białym w czwartek. To najlepiej przygotowane drzwi otwarte na jakich kiedykolwiek byłam, nauczyciele mili, uczniowie spoko a nie jak w innych szkolach ze zmierza cie od stóp do głów. Od wrzesnia wybieram sie tam do szkoly i każdemu polecam bo atmosfera tam jest nieziemska. Wiadomo sposób nauczenia jest najważniejszy ale atmosfera to już połowa sukcesu. Wszystkim polecam i zapraszam
Obserwuj wątek
    • dolna-pa Re: Białe najlepsze 16.03.13, 19:09
      Poczekam na Twój wątek za 4 lata, pod koniec czerwca.
      • olenkanana Re: Białe najlepsze 16.03.13, 19:12
        dolna-pa napisał(a):

> Poczekam na Twój wątek za 4 lata, pod koniec czerwca.

Moja siostra ma duzo znajomych z tej szkoły którzy na prawde sobie te szkole chwala wiec wiem o czym pisze
    • karolinapara Re: Białe najlepsze 16.03.13, 19:14
      Jestem absolwentką II LO w Świeciu. Pamiętam te czasy jako najlepszy okres w moim życiu. Nauczycielem którzy uczyli mnie przez trzy lata naprawdę są bardzo wyrozumiali, na lekcji dają z siebie wszystko żeby wytłumaczyć zadania itk. Panuje tam naprawdę wspaniała atmosfera, mili ludzie. Jestem szczęśliwa że właśnie do tej szkoły chodziłam i tam mogłam poszerzać swoja wiedzę . Naprawdę zachęcam do wybrania II LO w Świeciu.
    • jawanda Re: Białe najlepsze 17.03.13, 08:35
      Przede wszystkim w II L.O.nie ma "segregacji rasowej" w odróżnieniu od"czerwonego",gdzie hołubi się uczniów,którzy mają rodziców przydatnych pani dyrektor.Poza tym to jest rodzinne liceum i nie liczą się preferencje nauczycieli,ale ich koneksje rodzinno-towarzyskie z obecną szefową tej placówki.
      • marconisimi Re: Białe najlepsze 18.03.13, 18:24
        Super szkoła. Wiem, bo sam kończyłem. Byłem na uroczystości 20-lecia. Było super.
        Ciekawe, dlaczego w pomorskiej nic o tym nie było. Ile to szkół obchodzi takie jubileusze w Świeciu? Może komuś zależało żeby o tym nie pisać.
        • rosiczka91 Re: Białe najlepsze 04.04.13, 10:30
          Jestem absolwentką II LO. Teraz już jestem na 3 roku studiów i stwierdzam, że Białego bym nie zamieniła na żadną inną szkołę... !! ;)

Wspaniałe wspomnienia i przede wszystkim Nauczyciele <3
    • dolna-pa Re: Białe najlepsze 05.04.13, 16:58
      Białe nie nie jest najlepsze. Lepsze jest LSD.:P
      • chibi.pies Re: Białe najlepsze 07.04.13, 03:12
        Z przykrością stwierdzam że nie wiem o czym jest mowa .Wg rankingu" Rzeczpospolitej" na rok 2013 to Czerwone liceum jest na 491 miejscu a w 500 nie mieści się to opisywane liceum . Z postów w tym wątku wynika że najlepsze to nie znaczy to co osiągające najlepsze wyniki tylko to gdzie jest rodzinna atmosfera .Przykre to że takie Chojnice maja kilka szkół które są wyżej notowane od naszych.Trzeba będzie poszukać sobie szkoły w Toruniu lub Bydgoszczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka