czaroffnica24 22.11.04, 15:28 Od kiedy żyje sam jest mi jak w raju. Robię to co chcę: jak jestem głodny jem, jak chce mi się pić to pije, śpię kiedy jestem śpiący, jeśli chce się kochać to biorę prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 15:59 mój ostatni tydzień spania do południa, opierniczania się i skakania po forach :( pociesz mnie jakoś, bo zdołowana jestem Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:01 Ej miałaś iść dopiero od grudnia????????? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:03 A jakbys nie zauważył to listopad się kończy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:08 Zrozumiałem ostatni dzień:/ (nie trudno cię było pocieszyć:P) Do której bedziesz pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:13 Zależy mały ruch - 18:30 duży ruch - 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:25 Już mam:) Kiedyś mówiłaś że jest taka możliwość ale nie mówiłaś że to tak długo będzie trwało:/ Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:25 Wtedy nigdy bym się na to nie zgodził:P Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:28 no widzisz jak ty mnie słuchasz ;P, nawet jak mnie wczesnie wypuszczą, to i tak najwcześniej w domu jestem o dziewietnastej (dojeżdżam autobusem, a jak śnieg bedzie duży to i opóźnienia będą duże) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:32 do 15, ale mam do dupy autobusy więc jestem koło 16. W niedziele to samo :) tzn. jak w soboty, z tym, że dojazd jeszcze gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:35 A są tam jeszcze jakieś przyjęcia? :( Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:43 No ok moge wytrzymac bez Twojego pieprzenia jeden dzień, góra dwa. Ale bez przesady:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:46 To tylko miesiąc, i tak nie chamy nie zostawią na dłużej. Zajmiesz się pracą. p.s. jak tam plany na sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 16:54 Super! Majac do wybory iść sam z czterema małżeństwami znajomych na salę (gdzie kurwa nie wiem co oni sobie wyobrażają że mi sprzedadzą pół biletu) albo jechać na imprezę do Kielc z Panią Pazurzastą wybrałem puszczanie z młodym petard pod balkonami:) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 17:00 doskonały wybór :) Ja miałam do wyboru salę, ale z mister Gburem to odpada. Impra domowa u jakiś znajomych - gdzie oczywiście będziemy wysłuchiwać dlaczego to jeszcze nie mamy dzieci, a dodatkowo będą mierzyć wzrokiem wszystko co wezmę do ust i wzdychać, że wegetarianizm jest moją fanaberią. I tak doszłam z kumpelą do wniosku, że można by sobie zarobić trochę (i tak nie mamy co robić, ani żadnej inwencji). Więc robimy sylwestrowe przedszkole, przeciez masa ludzi nie moze wyjść na sylwestra tylko dlatego, ze nie ma z kim dzieci zostawić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: jak dobrze byc samotnym 22.11.04, 17:00 Może komuś "niechcący" wpadnie do chaty na imprezę:) A propos lecę po niego narrazie:* Odpowiedz Link Zgłoś