jumar1 30.12.04, 01:25 ...jednak wygraliscie! Myslałem ze jestem debilem,ale przebijacie mnie na łeb na szyje. Nic tu po mnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Czarownica burak... 30.12.04, 12:09 niech ci będzie, jesteśmy debilami, ale ty na zawsze pozostaniesz naszym królem Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Czarownica burak... 30.12.04, 12:16 jumar1 napisał: > (...)Myslałem ze jestem debilem(...) A ja bym chciał żebyś jednak rozwinął tę myśl:))) Ja to wiem ale chciałbym żebyś wyjaśnił dlaczego sam tak o sobie myslisz. > Nic tu po mnie! Tia każdy powód jest dobry <cykor> Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Czarownica burak... 30.12.04, 13:31 Uczcimy Twe odejście minutą ciszy....... Chociaz bez przesady. 10 sekund wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Czarownica burak... 30.12.04, 14:42 No sam nie wiem Rudy, mnie tam trochę smutno. Gdzie ja teraz drugiego takiego matoła znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: Czarownica burak... 30.12.04, 15:50 Wyciagasz kluczyki z torebki,wkładasz do zamka,sprawnym ruchem przekrecasz ten kawałeczek metalu.Naciskasz klamke z odpowiednia siła popychając/przyciagając drzwi i widzisz...masz swojego głupka w domu:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Czarownica burak... 30.12.04, 17:29 Mógłbym robić wszystko, mógłbym pić wodę bezposrednio z sedesu, godzinami stać przed lodówką i przytrzaskiwać sobie kutasa dzwiami od niej, srać do zelwozmywaka, spać na wycieraczce własnego domu, kupić świnke morską i rżnąc ją w tyłek. Jest tyle rzeczy które mi Ciebie przypominają ale to nie to samo. Proszę... mujar... nie odchodź:( Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Czarownica burak... 30.12.04, 19:09 No ja widze że to miłość przynajmniej na poziomie "przeminęło z wiatrem". W związku z tym dołączam się do próśb Buraka. Mujar nie odchodź, nie rób świństwa śfince morsssssskiej. Jak ona to przeżyje?? BTW. który z was to Scarllet?? Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Czarownica burak... 30.12.04, 22:31 Jak go Oharam to będzie Scarllet ;P Odpowiedz Link Zgłoś