Gość: Małgośka IP: *.bait.pl / *.bait.pl 14.03.05, 11:17 Ciągłe podnoszenie się z upadków! Ciągłe wpadanie w rytm hipokryzji środowiska! Mam dość! Chcę już wyść! Nie chcę tak żyć! Chcę odejść i zostawić miejsce! MAM DOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgośka! Re: mam dość IP: *.bait.pl / *.bait.pl 14.03.05, 11:18 ODEJDĘ.....ODEJDĘ...JESZCZE DZIŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: mam dość 14.03.05, 11:25 Spokooojnie, ciii, życie nie jest łatwe i przyjemne, nie składa się tylko ze słonecznych dni, ale ... No właśnie, nie wiem co jest takiego trudnego w Twoim życiu, nie piszesz nic, a tak ogólnie to raczej niec nie można wymyśleć. Dla nastolatki jest to pryszcz na nosie na dwie godziny przed pierwszą randką, a dla matki z trójką dzieci pijany mąż wtaczający się do domu. Dla menadżeramoże, choć nie musi, to być awans kolegi a ochrzan dla niego za głupstwo... Różnie bywa. Może napisz coś więcej i wspólnie pomyślimy co dalej. I pamiętaj, że co nas nie zabije to nas wzmocni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgośla Re: mam dość IP: *.bait.pl / *.bait.pl 14.03.05, 11:48 chyba nie chcesz tak naprawdę pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: mam dość 14.03.05, 11:51 Dlaczego tak piszesz? Chcę i jeśli tylko mogę to pomagam, ale naprawdę nic się nie da zrobić jeśli nie napiszesz o co chodzi. Nie chcesz napisać na forum to pisz na @ gazetowego, pogadamy i już samo wyrzucenie problemów spowoduje, że będzie Ci łatwiej, a może jeszcze coś więcej da się zrobić. Pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: mam dość 14.03.05, 11:53 Czego się najbardziej boisz? Nie ma sytuacji bez wyjścia, może tylko być to bardzo trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: mam dość 14.03.05, 15:57 > Ciągłe podnoszenie się z upadków! Ciągłe wpadanie w rytm hipokryzji > środowiska! Mam dość! Chcę już wyść! Nie chcę tak żyć! Chcę odejść i zostawić > miejsce! MAM DOŚĆ! No ale gdzie odejdziesz? Masz jakis pomysl? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś