Dodaj do ulubionych

czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKOWITY?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:15
czy moze bardziej podoba sie wam ŁUKASZ KEN WIEIORSKI?
Obserwuj wątek
    • svenja1 Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 19:27
      nie, zbyt cukierkowaty i mdły
      • Gość: mala Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:47
        Obaj są w typie "najpiękniejszy w całej wsi";)))
        Totalny obciach i disco polo;)))
        • Gość: BARTEK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:21
            Dwa buraki;)))
            • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 22:26
              Gość portalu: egon napisał(a):

> Dwa buraki;)))

Moze i buraki, ale Ken przystojny moim zdaniem.
              • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:31
                Jak to Ken;)))
                Szkoda tylko, że taki plastikowy;))))
                • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 22:49
                  Gość portalu: egon napisał(a):

> Jak to Ken;)))
                  > Szkoda tylko, że taki plastikowy;))))

Pomimo wszystkiego jednak przystojny.
                  • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:51
                    O gustach się nie dysktuje;)))
                    • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:00
                      Racja, dlaczego wiec dyskutujesz ?!
                      • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:04
                        Ależ właśnie usiłuję z Tobą nie dyskutować, bo gdybym chciała dyskutować to bym
                        musiała napisać, że masz strasznie tandentny gust, a ja Ci tylko daję to
                        delikatnie do zrozumienia;)))
                        • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:10
                          Co znaczy tandetny gust twoim zdaniem ?! Zadbany przystojny facet, nie chodzi
                          tu o jego cechy charakteru, tylko o zewnetrzny wyglad, jest zadbany, a to
                          podstawa dobrego wygladu.
                          • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:13
                            Dla mnie 0% mężczyzny jest w Kenie. Takie ładne plastikowe pudełko, żadnej
                            iskry, błysku w oku, po prostu wydmuszka:((((
                            • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:21
                              Zgadzam sie z Toba, ale jednak "opakowanie" atrakcyjne z wierzchu pomimo braku
                              tej iskry. Piszac - przystojny nie mialam wcale na mysli, ze to moj typ faceta
                              pod kazdym wzgledem, chodzilo tylko o "opakowanie".
                              • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:22
                                Myślę, że zrobiłby karierę jako żywy manekim;))
                                • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:26
                                  Byc moze.
                  • Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:14
                    fiona a czy przespałabys sie z kenem gdyby była okazja?
                    • Gość: egon Re: PODSZYWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:20
                      Fiona, ten "egon" nade mną pytajćy Cię o erotyczny stosunek do Kena to nie ja,
                      tylko bezczelna podszywka:(((((
                      • Gość: Fiona Re: PODSZYWKA!! do:prawdziwy "egon" IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 15:34
                        Wylapalam to od razu, nie posadzalabym ciebie o tak glupie pytania.
                        Ten "kulturysta" - fan arnolda podszywa sie pode mnie non-stop starajac sie
                        mnie osmieszyc zakladajac watki o nader plytkiej tematyce podpisane "Fiona IP
                        neoplus...", wydaje mi sie, ze to chlopiec w okresie dojrzewania, dorosly
                        czlowiek (nawet zbyt malo inteligentny), zachowuje sie troche inaczej. A
                        zaczelo sie od tego, ze napisalam, ze Arnold nie w moim typie, normalnie
                        rozwscieczylo to go, zaraz powstanie zapewne jakis glupi watek podpisany moim
                        nickiem, nie zdziwie sie. Ale bezczelne zachowanie !
                      • Gość: egon Re: PODSZYWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:35
                        nie prawda co za debil, czemu si epodemnie podszywasz ,sprawia co to
                        przyjemnosc? fiona odp. mi prosze na moj epytanie, jestes chyba otwarta
                        kobietą prawda?
                        • Gość: egon(prawdziwy) Re: PODSZYWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:39
                          Fiono, masz rację to jakiś głupek. Na takich jest jeden sposób - ignorować ich.
                          Od tej chwili przestaję używac nicka "egon", niech się nim cieszy ten
                          niedorozwój;))
                          Pozdrawiam Cię.
                          • Gość: Fiona Re: PODSZYWKA!! do: prawdziwego IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 15:50
                            Ja juz z nim mam do czynienia od paru miesiecy, najgorsze jest to, ze ja z
                            mojego nicka nie zamierzam rezygnowac, ratuje mnie malo spotykane IP Lubin, bo
                            on IP ma nawet taki jak Ty. Pozdrawiam rowniez.
                            • Gość: prawdziwy Re: PODSZYWKA!! do: prawdziwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:57
                              Niestety takie IP jak ja ma pół Polski, więc jeśli się ktoś nie loguje to o
                              poszywkę łatwo:((
                              • Gość: Fiona Re: PODSZYWKA!! do: prawdziwego IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 16:11
                                Wlasnie powstal kolejny watek z moja podszywka, niech dziecko sie cieszy, gdyby
                                to byl jednak dorosly czlowiek (w co watpie) to diagnoza jest jednoznaczna -
                                choroba psychiczna i to daleko posunieta. Mnie IP ratuje, az dziwne, ze jest
                                takie rzadkie.
    • Gość: ania Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:32
      i co z tego jakby cie potraktowal jak szmate pewnie
      • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 22:51
        Jaki widzisz zwiazek z tym co napisalam?!
        • Gość: kulturysta Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:06
          fiona to facet , nie dyskutujcie z nia bo to ona jest tym slawnym spamerem
          piotrusiem z gdanska !!!
          • fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:17
            Ty myslisz, ze ja nie wiem, ze to ty zalozyles ten watek?! Przeciez Ciebie po
            pismie poznam od razu, nie musisz sie podpisywac "kulturysta", bo dobrze wiem,
            ze to Ty. Sadze, ze jestes chlopcem w okresie dojrzewania, ktory nie wie w jaki
            sposob wykreowac swoj wyglad, by podobac sie kobietom. Stad tyle pytan odnosnie
            kobiecego gustu. Twoj przedzial wiekowy to 14-17lat to czuc w tym co piszesz -
            fanie Arnolda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka