Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:15 czy moze bardziej podoba sie wam ŁUKASZ KEN WIEIORSKI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svenja1 Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 19:27 nie, zbyt cukierkowaty i mdły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:47 Obaj są w typie "najpiękniejszy w całej wsi";))) Totalny obciach i disco polo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTEK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:21 Dwa buraki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 22:26 Gość portalu: egon napisał(a): > Dwa buraki;))) Moze i buraki, ale Ken przystojny moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:31 Jak to Ken;))) Szkoda tylko, że taki plastikowy;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 22:49 Gość portalu: egon napisał(a): > Jak to Ken;))) > Szkoda tylko, że taki plastikowy;)))) Pomimo wszystkiego jednak przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:51 O gustach się nie dysktuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:00 Racja, dlaczego wiec dyskutujesz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:04 Ależ właśnie usiłuję z Tobą nie dyskutować, bo gdybym chciała dyskutować to bym musiała napisać, że masz strasznie tandentny gust, a ja Ci tylko daję to delikatnie do zrozumienia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:10 Co znaczy tandetny gust twoim zdaniem ?! Zadbany przystojny facet, nie chodzi tu o jego cechy charakteru, tylko o zewnetrzny wyglad, jest zadbany, a to podstawa dobrego wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:13 Dla mnie 0% mężczyzny jest w Kenie. Takie ładne plastikowe pudełko, żadnej iskry, błysku w oku, po prostu wydmuszka:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:21 Zgadzam sie z Toba, ale jednak "opakowanie" atrakcyjne z wierzchu pomimo braku tej iskry. Piszac - przystojny nie mialam wcale na mysli, ze to moj typ faceta pod kazdym wzgledem, chodzilo tylko o "opakowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:22 Myślę, że zrobiłby karierę jako żywy manekim;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:26 Byc moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:14 fiona a czy przespałabys sie z kenem gdyby była okazja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: PODSZYWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:20 Fiona, ten "egon" nade mną pytajćy Cię o erotyczny stosunek do Kena to nie ja, tylko bezczelna podszywka:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: PODSZYWKA!! do:prawdziwy "egon" IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 15:34 Wylapalam to od razu, nie posadzalabym ciebie o tak glupie pytania. Ten "kulturysta" - fan arnolda podszywa sie pode mnie non-stop starajac sie mnie osmieszyc zakladajac watki o nader plytkiej tematyce podpisane "Fiona IP neoplus...", wydaje mi sie, ze to chlopiec w okresie dojrzewania, dorosly czlowiek (nawet zbyt malo inteligentny), zachowuje sie troche inaczej. A zaczelo sie od tego, ze napisalam, ze Arnold nie w moim typie, normalnie rozwscieczylo to go, zaraz powstanie zapewne jakis glupi watek podpisany moim nickiem, nie zdziwie sie. Ale bezczelne zachowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: PODSZYWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:35 nie prawda co za debil, czemu si epodemnie podszywasz ,sprawia co to przyjemnosc? fiona odp. mi prosze na moj epytanie, jestes chyba otwarta kobietą prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon(prawdziwy) Re: PODSZYWKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:39 Fiono, masz rację to jakiś głupek. Na takich jest jeden sposób - ignorować ich. Od tej chwili przestaję używac nicka "egon", niech się nim cieszy ten niedorozwój;)) Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: PODSZYWKA!! do: prawdziwego IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 15:50 Ja juz z nim mam do czynienia od paru miesiecy, najgorsze jest to, ze ja z mojego nicka nie zamierzam rezygnowac, ratuje mnie malo spotykane IP Lubin, bo on IP ma nawet taki jak Ty. Pozdrawiam rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Re: PODSZYWKA!! do: prawdziwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:57 Niestety takie IP jak ja ma pół Polski, więc jeśli się ktoś nie loguje to o poszywkę łatwo:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: PODSZYWKA!! do: prawdziwego IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 16:11 Wlasnie powstal kolejny watek z moja podszywka, niech dziecko sie cieszy, gdyby to byl jednak dorosly czlowiek (w co watpie) to diagnoza jest jednoznaczna - choroba psychiczna i to daleko posunieta. Mnie IP ratuje, az dziwne, ze jest takie rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:32 i co z tego jakby cie potraktowal jak szmate pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 22:51 Jaki widzisz zwiazek z tym co napisalam?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturysta Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:06 fiona to facet , nie dyskutujcie z nia bo to ona jest tym slawnym spamerem piotrusiem z gdanska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: czy podobal sie wam "kawaler do " BARTEK OKO 18.04.05, 23:17 Ty myslisz, ze ja nie wiem, ze to ty zalozyles ten watek?! Przeciez Ciebie po pismie poznam od razu, nie musisz sie podpisywac "kulturysta", bo dobrze wiem, ze to Ty. Sadze, ze jestes chlopcem w okresie dojrzewania, ktory nie wie w jaki sposob wykreowac swoj wyglad, by podobac sie kobietom. Stad tyle pytan odnosnie kobiecego gustu. Twoj przedzial wiekowy to 14-17lat to czuc w tym co piszesz - fanie Arnolda. Odpowiedz Link Zgłoś