Dodaj do ulubionych

glupie mysli ;)

28.08.04, 21:00
tak sobie siedze i mysle i wymyslilam cos co do mnie jakos nie pasuje ale mi
sie podoba ze tak bym sobie facetow pozmieniala jak rekawiczki.kurcze mam
osatnio takie poczucie ze kazdy facet moze byc moj i ze to tylko odemnie
zalezy... ciekawe taki jakis przyplyw wiary w siebie czy co.....
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: glupie mysli ;) 28.08.04, 21:28
      a to sa wlasnie madre mysli:)
      • diastema Re: glupie mysli ;) 28.08.04, 21:31
        tez tak mysle mam tylko nadzieje ze beda sie mnie juz trzymac do konca zycia bo
        z takim mysleniem jestem duzo szczesliwsza:)
        • anula36 Re: glupie mysli ;) 28.08.04, 21:48
          nad tym trzeba pracowac, ale jak juz sie osiagnie ten stan..mozna gory
          przenosic:)
          • ramzes-ka Re: glupie mysli ;) 28.08.04, 22:37
            A ja za to mam taka myśl że narazie mi facet niepotrzebny. A jeśli się jacyś
            nawiną to wykorzystać na maxa, ogłupić i wyrzucić w kąt. Zemsta jest słodka.
            ]:->
            • anula36 Re: glupie mysli ;) 28.08.04, 22:49
              moze i slodka ale zacmiewa rozum i marnuje sznase na szczescie.
    • biancaty Re: glupie mysli ;) 29.08.04, 14:17
      Kurde, ja to mam tak na zmianę, że facet jest mi niepotrzebny, potem, że bardzo
      potrzebny i ryczę, potem, że w zasadzie to powinnam ich szukać i umawiać się z
      każdym a potem, że to nieralne, bo jestem za gruba....
      Schizofrenia paranoidalna!
    • biancaty Ja myślicie? 29.08.04, 17:02
      Tak się teraz zastanawiałam czy można znaleźć jakiegoś sensownego faceta jak
      się a) ma 28 lat, b) waży 90kg, c) nie jest się obrzydliwie bogatą super ubraną
      chudą zdzirą z nogami do nieba.
      Jak myslicie?
      Fajnie byłoby jak byście powiedziały, że tak, bo wtedy może nie wpadłabym w
      jakiś nowy cholerny wielki dół, który - czuję - zbliża się do mnie!!!
      • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 17:07
        no ja wlasnie uwazam ze tak to niezalezy od wagi tylko od tego czy czujesz sie
        atrakcyjna ja sie osatnio czuje ;))))))))
        • biancaty Re: Ja myślicie? 29.08.04, 17:25
          diastema napisała:

> no ja wlasnie uwazam ze tak to niezalezy od wagi tylko od tego czy czujesz
          sie
          > atrakcyjna ja sie osatnio czuje ;))))))))

Ja już nie wiem jak się czuję, ale chyba nie najlepiej. Wczoraj czułam się jak
          worek ziemniaków a dzisiaj mam kaca. Chyba zdecydowanie nie czuję się
          atrakcyjna, może poczuję się lepiej jak pomaluję sobie paznokcie...
          • anula36 Re: Ja myślicie? 29.08.04, 20:46
            jak mialam 27 lat i wazac jakies 95 kg znalazlam sobei calkiem do rzeczy
            faceta, z ktorym jestem do dzis- od 3 lat mieszkamy razem ,a nawet zdazylismy
            sie zareczyc.
            Ni ebylam ani specjalnie bogata- wciaz nei jestem, nogi srednie, jak to przy 90
            kg:)
            Wiec wychodzi ze mozna:)
            • biancaty Re: Ja myślicie? 29.08.04, 20:55
              Fajnie, że jesteście! Bardzo się cieszę, że jest to forum i można się wyżalić i
              posmiać i w ogóle...!
              Ratujecie moją psychikę, dziękuję bardzo!
              To w takim razie zabieram się za poszukiwania faceta.
              :-)))))))))
              • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:03
                tak toprawda dla mnie to forum jest forma terapii i naczej bym juz chyba
                zwariwala.a co do facetow nie zamierzam ich szukac bede wylazic czesto do ludzi
                a oni sami beda za man latac;)
                • biancaty Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:33
                  Ooo! Mądre posunięcie, chociaż ty jesteś jeszcze w wieku poborowym a ja już
                  popoborowym i jakoś specjalnie nikt sie mną na ulicy nie interesuje ;-( więc
                  chyba sama musze szukać frajera :-)
                  • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:36
                    takie to mam ostatnio przemyslenia.czy ja wiem czy 23lata to wiek poborowy a
                    jeszcze do tego mi sie mlodsi podobaja a onijeszcze o powaznych zwiazkach to
                    chyba nie mysla;)))ale co tam nie musi byc powazny taki na pare miesiecy i
                    nastepny ;))))
                    • anula36 Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:43
                      wiek popoborowy to 80-tka;)
                      A moj aszwagierka ma super meza 4 lata mlodszego od siebie ( 24 -on i 28 ona) i
                      sa fantastyczna para:)
                      • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:50
                        o tak mlodsi sa boscy tacy z 3lata...chce takiego juz dzisiaj ;)))
                        • biancaty Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:52
                          Kurde, mnie też się młodsi podobają! Ale wmawiam sobie, że to niemoralne :-)
                      • biancaty Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:51
                        Mam dzisiaj zwichrowaną psychikę. Jeszcze parę minut temu byłam pełna zapału a
                        teraz myślę sobie znowu, że wszystkim innym się układa tylko nie mnie!
                        Jestem popieprzona!
                        Chociaż z drugiej strony poczyniłam postepy, bo odpowiedziałam własnie na
                        widaomość od jakiegoś faceta z internetowych randek. Ciekawe co z tego
                        wyniknie :-))))
                        • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 21:54
                          a nie lepiej w realu poszukac,a tak to nie iwesz na jakiego zboczenca
                          trafisz.mnie juz jeden z czatu przesladowal telefonami bo sie spotkalismy 1raz
                          a on chcial ze mna cale zycie spedzic no tak ale byl starszy o 6lat i jakos tak
                          wogloe ani troche mnie nie pociagal no wiec mu to powiedzialam a on nadal do
                          mnie wydzwanial....
                          • anula36 Re: Ja myślicie? 29.08.04, 22:03
                            oj duzo wariatow w necie duzo,ale najwazniejsze to dawac tylko komore i
                            spotykac sie w miejscu publicznym- czasem naprawde ciekawi faceci sie trafiaja,
                            ktorych normalnei mineloby sie w zyciu.
                            • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 22:05
                              tez dalam tylko komorke i tez bylismy w miejscu publicznym ale drugi raz juz
                              nigdy tego nie zrobie.sprobowalam wiem czym to smakuje dziekuje podrywac bede w
                              realu;)
                              • biancaty Re: Ja myślicie? 29.08.04, 22:17
                                Ja nigdy telefonu nie daję dopóki nie przekonam się, że facet nie wygląda na
                                wariata.
                                Kurde, gdzie w tym realu mam tych samców szukać?? Pracuję sama. Ci, których
                                spotykam w związku z pracą są żonaci, obleśni i mają przynjmniej 50 lat.
                                Rzadko jeżdze autobusami, tramwajami, pociągami, więc nie mam szans na
                                romantyczne poznanie się w środku komunikacji miejskiej. Mieszkam na ulicy
                                meneli i staruszków. Moi znajomi coraz rzadziej wychodzą a jak już, to idziemy
                                razem na piwo i nie ma sznas nikogo nowego poznać. Totalny kanał! Został mi
                                tylko internet.....
                                • diastema Re: Ja myślicie? 29.08.04, 22:22
                                  no tak mnie jeszcze ratuja ci znajomi bo tak to mam to samo na uczelni baby,z
                                  komunikacji miejskiej tez nie korzystam zreszta ja korzystalam to trafiali mi
                                  sie tylko ekshibicjonisci i onanisci,na ulicy sarocie i nastolatki a to juz
                                  przesada takich mlodych to nie lubie tak dobrze ze sa zanjomi znajomych i
                                  imprezki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka