mariolka99 02.08.05, 12:31 Koniecznie zajrzyj w "wysłane" żeby nam się zeznania nie popieprzyły;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivern Re: Babo;] Robimy furorę;] 02.08.05, 14:12 Czytalam... zaraz sprawdze co z naszym milusim... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Babo;] Robimy furorę;] 02.08.05, 19:48 Zrobiłaś z nas alkoholiczke;D A tak się zastanawiałam do czego oni ciagle nawiązują <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
miauciek Re: Babo;] Robimy furorę;] 04.08.05, 22:41 Ech, a myślałem, że "robimy furę" :-D Ja ostatnio robiłem MOTÓR, więc mógłbym Wam pomóc :-D Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Babo;] Robimy furorę;] 05.08.05, 17:17 A jakiż to MOTÓR zaprzątnął Twą uwage nasz wspaniały Ojcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
miauciek Re: Babo;] Robimy furorę;] 05.08.05, 20:12 > A jakiż to MOTÓR zaprzątnął Twą uwage nasz wspaniały Ojcze??? I mi tu nie pajacuj :-D A motór to najprawdziwszy Wiejski Sprzęt Kaskaderski, czyli WSK ;-) jak to było w piosence: W jak Wiosna, S jak Stach K jak Kocham Stacha Wiosną WSK mmmmmm WSK w tej maszynie wszystko gra i podoba się dziewczynie WU-ES-KA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: Babo;] Robimy furorę;] 07.08.05, 01:26 E... Idzcie w cholere... Kobity sie ciesza, ze maja branie a wy tu o motorach.... :| Debile.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś