sloggi 23.05.03, 11:26 Leonardo da Vinci, Albert Einstein.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Sławni leworęczni 27.05.03, 12:43 Bill Clinton, Charlie Chaplin, ... Odpowiedz Link Zgłoś
wanna421 Re: Sławni leworęczni 21.03.04, 23:29 Jak już tu wlazłam to dopisuję:ANDRZEJ MLECZKO! Odpowiedz Link Zgłoś
adamulec Re: Sławni leworęczni 17.07.05, 12:31 Andrzej Mleczko,podpisuję się obiema rękoma i nogoma...jak znajduję się na pewnej liście tuż obok niego to znaczy że jestem sławny?? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieczara Re: Sławni leworęczni 27.03.04, 18:39 Muhammad Ali vel Cassius Clay.... ten mial lewa... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Sławni leworęczni 31.03.04, 22:57 Aleksander Wielki Rafael Michał Anioł Ludwig van Beethoven Napoleon Bonaparte Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Maria Curie-Sklodowska; Neil Armstrong (pierwszy 06.04.04, 03:18 ... czowiek, ktory postawil noge na Ksiezycu Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Maria Curie-Sklodowska; Neil Armstrong (pierw 18.07.05, 15:49 A którą nogę pierwszą postawił na Księżycu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blakecarrington Re: Sławni leworęczni 08.07.04, 12:24 Ja, moi 2 bracia i 5 naszych dzieciakow pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
elf_nocy Re: Sławni leworęczni 12.12.04, 15:25 Oto wszyscy jakich znam i zdołałam znaleźć :) -Joanna D'arc -Tom Cruise -Benjamin Franklin -Bob Dylan -Tomasz Jefferson -LEONARDO DA VINCI -Jimi Hendrix -Ludwig van Beethoven -Bill Clinton -Bruce Willis -Mark Twain -Whoopi Goldberg -Paul McCartney -Sting -Kurt Cobain -Charlie Chaplin -Pierce Brosman -Juliusz Cezar -Marilyn Monroe -Dan Ackroyd -Keanu Reeves -Nicole Kidman -Napoleon Bonaparte -Robert de Niro -Phil Collins -Alexander Wielki -Książe William -Jerzy Pilch -Van Gogh -Edward Manet -George Bush -Drew Carey -George Michael -Bill Gates :-P -Kaja Paschalska -Joanna Brodzik -Julia Roberst -Michał Anioł -Rafael -Eminem -Albert Einstein -Elżbieta II -Książe Karol -Neil Amstrong -Andrzej Mleczko -Maria Curie-Sklodowska Pękam z dumy, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Sławni leworęczni 06.07.05, 20:35 Ja nie pekam z dumy bo mnie na tej liscie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fugaz Re: Sławni leworęczni 07.07.05, 11:10 Misie polarne też podobno są mańkutami!! no i każdy o nich słyszł, więc na swój sposób są sławnymi leworęcznymi;) Odpowiedz Link Zgłoś
hellil Re: Sławni leworęczni 07.08.06, 14:24 Hmm ,ja tutaj czytałam i nikogo więcej już chyba nie znam .Ale jak przeczytałam pare nazwisk to stwierdziłam,że można peknąc z dumy ,i chyba to zorbie ,a wy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zwora Re: Sławni leworęczni 09.07.05, 23:57 JIMI HENDRIX OCZYWIŚCIE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pikopl Re: Sławni leworęczni 02.03.06, 16:09 nie. on tylko grał lewą ręką, pisał prawą... Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Sławni leworęczni 27.07.05, 22:06 Tony Iommi Jimi Hendrix Kurt Cobain Odpowiedz Link Zgłoś
senior_cohones Re: Sławni leworęczni 29.07.05, 08:53 hmm spóźniłem się z Hendrixem... ;-) zauważyliście że jest to prawdopodobnie najsympatyczniejsze i najbardziej pozytywne forum w GW? pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Sławni leworęczni 05.09.05, 11:12 vesnax napisała: > Robert Leszczyński!!! To akurat nie jest powód do dumy;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasqa Re: Sławni leworęczni 25.08.05, 13:02 Ja się jeszcze doliczyłam Chestera Benningtona i 50 Centa:D Odpowiedz Link Zgłoś
serafitka Re: Sławni leworęczni 11.09.05, 22:01 Bin Laden :) A poza tym, polecam zajrzec na : en.wikipedia.org/wiki/List_of_famous_left-handed_people Odpowiedz Link Zgłoś
aj100 Re: Sławni leworęczni 27.11.05, 08:35 Wiele informacji o sławnych leworęcznych: www.modnopole.pl/dysleksja/lew1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_1 Re: Sławni leworęczni 19.02.06, 13:47 A czy ktoś z was może wie czy taki aktor Christian Slater też jest leworęczny ? Bo wczoraj leciał z nim film w tv i zdawało mi się, że podpisywał się tam w jednej scenie lewą ręką i od wczoraj się zastanawiam czy należy on też do grona leworęcznych. Nie ma go w spisie tych osób, trzeba by przyuważyć w jakimś filmie którą ręką się posługuje. Lubię wiedzieć kto jest leworęczny, bo w pewnym sensie jest to coś wspólnego. I cieszę się że natrafiłam dzisiaj na to interesujące forum. Pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_1 Re: Sławni leworęczni 21.02.06, 17:01 Ale pewności nie mam, bo w internecie na fotkach z różnych filmów czasem trzyma broń w lewej a czasem w prawej ręce, z papierosem jest tak samo, a przecież raczej osoba leworęczna będzie używać lewej ręki. Ale w filmach można sobie czsem trzymać pistolet w prawej ręce i udawać że się strzela. Muszę zobaczyć jakiś film, bo wtedy to ewidentnie bedzie widać. A ciekawe, że De Niro jest leworęczny, nigdy tego nie zauważyłam, a tyle jest z nim filmów. Muszę to też sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_1 Re: Sławni leworęczni 21.02.06, 17:46 Hmm, mam duże wątpliwości czy De Niro jest leworęczny. I akurat nie będzie z nim filmu w najblższym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-cha01 Re: Sławni leworęczni 11.07.06, 17:14 jest w 100% leworęczny, zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_1 Re: Sławni leworęczni 28.02.06, 20:47 Szymon Wydra :-)(o ile mnie pamięć nie myli) i Kazimiera Szczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon-wydra-i-cd Re: Sławni leworęczni 27.10.06, 17:50 noo Szymon Wydra!! nikt inny :D Odpowiedz Link Zgłoś
dani78 Re: Sławni leworęczni 17.03.06, 19:14 Hehe :-) Historia ludzkości to historia leworęcznych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
candy74 Re: Sławni leworęczni 17.03.06, 21:07 Ja też juz niedługo będę sławna, więc się dopiszę do listy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a skad to wiesz? ze hitler tez? 06.08.06, 19:13 widzialam wywiad tivi z jego ostatnia sekretarka i nie bylo o tym mowy Odpowiedz Link Zgłoś
paris_16 Re: a skad to wiesz? ze hitler tez? 07.08.06, 12:34 wejdz sobie na stronke en.wikipedia.org/wiki/List_of_famous_left-handed_people tam pisalo, a tak w ogole to widzialam tez na innych stronkach. a w telewizji czesto nie mowia takich rzeczy, pozdroffionka :) PS. ale jesteś dociekliwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ta stronka, o ktorej piszesz, paris16, 13.08.06, 21:15 jest po ang. A ja wdzialam niemiecki film z ostatnia sekretarka H. I nie chodzi o dociekliwosc, a o niesprawdzone rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
paris_16 Re: Sławni leworęczni 11.08.06, 22:19 a tu sa fajne fotki slawnych mankutow fakty.interia.pl/galerie/Fakty/S%B3awni_lewor%EAczni,7245 Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: Sławni leworęczni 08.01.07, 18:26 Neil Robertson Mark King Mark Williams - snookerzysci Odpowiedz Link Zgłoś