gothmaggie 09.08.05, 20:48 Witam, Mam szlachetne nazwisko. Czy istnieje możliwość zweryfikowania mojego pokrewieństwa z pewnym rodem? W jaki sposób i gdzie ? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady. Z góry bardzo dziękuję, bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Może tu się spytaj... 09.08.05, 20:53 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30451 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: Może tu się spytaj... IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 10.08.05, 21:08 Herbarz Polski CBA oraz grzebanie we wszystkich papierach rodzinnych ktore znajdziesz, jak najdalej wstecz. Dużo pracy, dużo kasy i często dużo środków. genealog.home.pl/ www.genpol.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
funix Re: drzewko genealogiczne. 11.08.05, 00:55 może tu? www.herby.com.pl/herby/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aplus KTO NIE MA SZLACHETNEGO NAZWISKA???? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.05, 04:20 Szlachetne powiadasz? Ja mam tez szlachetne nazwisko, podobnie jak cala reszta ludzi w Polsce i za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: drzewko genealogiczne. 11.08.05, 12:19 Radziwiłł czy Poniatowski? A wcześniej jak? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: drzewko genealogiczne. 11.08.05, 12:24 Nie rozumiem, po co ta agresja. Przecież nie twierdzi, że jest potomkinią Hrabiny Poniatowskiej czy innej, chce się tylko dowiedzieć... Polska zawiść i nieżyczliwość jest wszechobecna... Odpowiedz Link Zgłoś