normalski1 21.02.07, 10:55 najlepsze piwo jakie znam i nie takie drogie ,Copenhagen-Denmark . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Re: Carlsberg Beer to jest to ! 21.02.07, 12:56 Napil siem raz dobrego piwa i dostal orgazmu. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Carlsberg Beer to jest to ! 21.02.07, 14:57 nie zazdrosc mu jak bendziesz dobrze skorkom czepac to moze tez ci sie uda dostac Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ty znowu pijany ortalion. 21.02.07, 16:47 Nie pij tyle moczu maciory, zawsze masz po tym kaca. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Carlsberg Beer to jest to ! 21.02.07, 14:58 widac niewiele tych piw znasz Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Carlsberg Beer to jest to ! 21.02.07, 21:48 Ja najbardziej lubie Richard's Red ...mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Staropramen tylko 21.02.07, 21:50 Bys sie nie osmieszal dunskie piwa to gowno.Licza sie czeskie i polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Budweiser tylko 22.02.07, 00:39 najlepszy jest Bud !!! oraz Michelob !!,oczywiscie amerykanskie !! Bruner ty mozesz chlac te polskie trucizny !! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Budweiser tylko 22.02.07, 05:56 ty chyba zartujesz? Bud najlepszym piwem? Szczyna hektolitry? A michelob to chyba dlatego ze wszyscy tak powtarzaja. Z dobrym piwem ma neiwiele wspolnego chociaz przyznaje ze o niebko lepsze od bud'a. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 02:31 polskie piwo jest dobre ale najlepsze jest na slązku ,maja dwa dobre piwa jedmo na litere K drugie na litere D Krzynka piwa i Dwie krzynki piwa Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 03:21 ..........latwy jestes............ Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 07:44 Dla mnie licza sie tylko niemieckie, holenderskie, belgijskie chociaz najwiecej wypijam n.zelandzkiego. U mnie tansze i tez bardzo dobre. W moim sklepie mam do wyboru moze setke roznych do wyboru z dziesiatek tysiecy produkowanych na swiecie. Nie mozemy znac ich wszystkich. To naprawde rzecz gustu. Znam takich co lubia takie rzeczy jak Foster, Ale czy Corone albo Sapporo. Amerykanskie generalnie to piwny napoj a nie piwo. Z malymi wyjatkami jak Samuel. Polskie sa dla mnie zaraz za czeskimi. Co ciekawe ze te kraje w ktorych sa dobre piwa przoduja tez w ich spozyciu. en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_ordered_by_per_capita_beer_consumption Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 07:57 Nowa zelandia ma jakies piwo ? nie wiedzialem . Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 08:18 en.wikipedia.org/wiki/New_Zealand_beer Najpopularniejsze w N.Zelandii - Tui a w USA - Steinlager. Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 08:24 Tui to jeszcze nic, bo jest tez wino o nazwie Huia Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 08:06 Okocim to juz Carlsberg? carlsbergpolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Carlsberg Beer to jest to ! 22.02.07, 08:22 a ja tam, od czasu jak opuscilem akademik, nie schodze ponizej Courvoisier VSOP Odpowiedz Link Zgłoś