Dodaj do ulubionych

Ślub z delfinem

04.01.06, 13:19
wiadomosci.onet.pl/1223486,69,item.html
Czekam na informacje o owocach tego związku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ihaha Re: Ślub z delfinem IP: *.chello.pl 04.01.06, 13:41
      sex międzygatunkowy nie jest żadną nowością, ciekawe tylko kto im udzielił ślubu
      • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:30
        Gość portalu: ihaha napisał(a):

> sex międzygatunkowy nie jest żadną nowością, ciekawe tylko kto im udzielił
        ślubu

Pytań i wątpliwości jest więcej:
        1. Jak delfin wypowiedział przysięgę małżeńską?
        2. Czy był w pełni świadomy tego, w co się pakuje?
        3. Gdzie zamieszkają państwo młodzi?
        itd...
        • Gość: marysia75 Re: Ślub z delfinem IP: *.244.81.adsl.skynet.be 04.01.06, 15:32
          Po slubie to on (ten delfin) okaze sie ksieciem;) Lepszy delfin niz ropucha,
          Bruno Bethelheim sie klania a ludzie robia wielkie hallo:)
          • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:40
            A! To tej pani się tytuł marzył? A co z tego wszystkiego będzie miał delfin?
    • yoma Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:34
      Popatrzcie, a drugi wątek o delfinie wyjechał na osła. A tak się interesująco
      rozwijal :)
      • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:38
        yoma napisała:

> Popatrzcie, a drugi wątek o delfinie wyjechał na osła. A tak się interesująco
        > rozwijal :)

Bo on był adresowany do gejów, lesbijek i pedofili. Ale dlaczego na ośle
        skończył to nie wiem.
        • yoma Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:44
          Ale już jest nowy. Uparty ten autor - gdyby się tak wziął za uczciwą robotę,
          mógłby chyba świat zmienić :)
          • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:54
            yoma napisała:

> Ale już jest nowy. Uparty ten autor - gdyby się tak wziął za uczciwą robotę,
            > mógłby chyba świat zmienić :)

I tego też nie ma! Uparty ten admin!
            • xavier999 [...] 04.01.06, 15:56
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • crax xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:46
                • supaari Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:50
                  Konkretnie - dwa. I jeszcze wypowiedź w tym. A była przyzwoita, że trzeba
                  leczyć pewnych ludzi. Być może nawet postulowałby przed tym faktem sądowy
                  wyrok? I wcześniejsze śledztwo z urzędu...
                  • crax Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:54
                    Jeszcze się zniechęci do forum chłopak i co będzie? ;)
                  • yoma Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:54
                    I jeszcze jeden bez delfina. Dyskryminacja xavierów, czy co...
                    • marysia75 Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:58
                      yoma napisała:

> I jeszcze jeden bez delfina. Dyskryminacja xavierów, czy co...

Delfinow dyskryminacja, delfinow! Podobno nie takie inteligentne jek sie
                      maluja:)
                      • crax Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 17:01
                        Wiecie, co ma wspólnego delfin z mężczyzną?

Jeden i drugi jest podobno inteligentny, ale jeszcze nikomu nie udało się tego
                        udowodnić! :)))
            • yoma Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 16:02
              Zadelfinują całego osła jak nic :)
              • tomassi.rollo Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 19:39
                Żeby było ciekawiej, to pani młoda dopuszcza niestałość swego ukochanego o
                tyle, o ile nie będzie naocznym świadkiem tej niestałości :P

Czekam zatem na syrenę bądź syrena - to będzie piękny owoc tegoż związku.
                • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 19:42
                  tomassi.rollo napisał:

> Czekam zatem na syrenę bądź syrena - to będzie piękny owoc tegoż związku.

Eeeeeeeeeeee... Nie doczekasz się. Syreny mają łuskę na ogonie, a nie
                  przypuszczam, żeby wzmiankowany delfin lub owa pani miały coś takiego. Choć
                  możed się myle...
                  • tomassi.rollo Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 19:52
                    Jak już o syrenie wspomniałem, to przypomniał mi się pewien stary film z
                    młodziutkiem jeszcze Tomem Hanksem, w kórym ten właśnie adorował syrenę :P
                    Proponuje przyjąć, że syrena jest w pełni ssakiem, no bo inaczej Tomuś nie
                    miałby szans na prokreację :P
                    • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 20:34
                      tomassi.rollo napisał:

> Jak już o syrenie wspomniałem, to przypomniał mi się pewien stary film z
                      > młodziutkiem jeszcze Tomem Hanksem, w kórym ten właśnie adorował syrenę :P
                      > Proponuje przyjąć, że syrena jest w pełni ssakiem, no bo inaczej Tomuś nie
                      > miałby szans na prokreację :P

OK. Mogę uznać, że syrena jest ssakiem (układ oddechowy na to wskazuje;
                      rozrodczy też raczej ssaczy, bo inaczej Tom by się musiał wysilać wbrew
                      natyrze, choć rekiny np. są jajożyworodne). Ale potomek delfina i człowieka
                      raczej łuski na ogonie mieć nie będzie... Chyba że oblubienica "puści się" z
                      bobrem...
                      • tomassi.rollo Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 20:57
                        Oki, ja tylko obrazowo wyobrażałem sobie, jak taki "owoc" związku wyglądałby i
                        najszybciej na myśl przyszła mi syrena :) Zresztą takie rozważania to nic
                        złego, w mitologii greckiej podobne numery odchodziły (chociażby Minotaur...)

A tak serio - bogaczom to czasami coś się chyba w mózgu przestawia, stąd takie
                        perełki, jak ślub znużonej laluni z morskim ssakiem.
                        • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 21:02
                          tomassi.rollo napisał:

> Oki, ja tylko obrazowo wyobrażałem sobie, jak taki "owoc" związku wyglądałby
                          i
                          > najszybciej na myśl przyszła mi syrena :) Zresztą takie rozważania to nic
                          > złego, w mitologii greckiej podobne numery odchodziły (chociażby Minotaur...)
                          >
                          > A tak serio - bogaczom to czasami coś się chyba w mózgu przestawia, stąd
                          takie
                          > perełki, jak ślub znużonej laluni z morskim ssakiem.

No jasne... Ja nie ze złej woli, a z umiłowania prawdy... Minotaur miał cechy
                          jedynie rodziców.
                          Dobrze, że nie słychać o ślubach z dorodnym ogórkiem lub wibratorem...
                      • marysia75 Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 21:53
                        Ale potomek delfina i człowieka
                        > raczej łuski na ogonie mieć nie będzie... Chyba że oblubienica "puści się" z
                        > bobrem...

Jak bober herbu Jastrzebiec, to bedzie mezalians:)
                        • supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 22:43
                          marysia75 napisała:

> Ale potomek delfina i człowieka
                          > > raczej łuski na ogonie mieć nie będzie... Chyba że oblubienica "puści się
                          > " z
                          > > bobrem...
                          >
                          > Jak bober herbu Jastrzebiec, to bedzie mezalians:)

A o bobrze wspomniałem niżej! Jednakowoż o bobrze tego herbu się nie
                          wypowiadałem!!! Sam uważam, że herb może (ale nie musi!) coś znaczyć!
    • Gość: wata [...] IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 04.01.06, 23:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Taxi Czy ten delfin był heteroseksualny? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.06, 00:22
      • supaari Re: Czy ten delfin był heteroseksualny? 05.01.06, 00:40
        A czy był zoofilem to nieistotne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka