november11 04.01.06, 13:19 wiadomosci.onet.pl/1223486,69,item.html Czekam na informacje o owocach tego związku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ihaha Re: Ślub z delfinem IP: *.chello.pl 04.01.06, 13:41 sex międzygatunkowy nie jest żadną nowością, ciekawe tylko kto im udzielił ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:30 Gość portalu: ihaha napisał(a): > sex międzygatunkowy nie jest żadną nowością, ciekawe tylko kto im udzielił ślubu Pytań i wątpliwości jest więcej: 1. Jak delfin wypowiedział przysięgę małżeńską? 2. Czy był w pełni świadomy tego, w co się pakuje? 3. Gdzie zamieszkają państwo młodzi? itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia75 Re: Ślub z delfinem IP: *.244.81.adsl.skynet.be 04.01.06, 15:32 Po slubie to on (ten delfin) okaze sie ksieciem;) Lepszy delfin niz ropucha, Bruno Bethelheim sie klania a ludzie robia wielkie hallo:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:40 A! To tej pani się tytuł marzył? A co z tego wszystkiego będzie miał delfin? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:34 Popatrzcie, a drugi wątek o delfinie wyjechał na osła. A tak się interesująco rozwijal :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:38 yoma napisała: > Popatrzcie, a drugi wątek o delfinie wyjechał na osła. A tak się interesująco > rozwijal :) Bo on był adresowany do gejów, lesbijek i pedofili. Ale dlaczego na ośle skończył to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:44 Ale już jest nowy. Uparty ten autor - gdyby się tak wziął za uczciwą robotę, mógłby chyba świat zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 15:54 yoma napisała: > Ale już jest nowy. Uparty ten autor - gdyby się tak wziął za uczciwą robotę, > mógłby chyba świat zmienić :) I tego też nie ma! Uparty ten admin! Odpowiedz Link Zgłoś
xavier999 [...] 04.01.06, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:50 Konkretnie - dwa. I jeszcze wypowiedź w tym. A była przyzwoita, że trzeba leczyć pewnych ludzi. Być może nawet postulowałby przed tym faktem sądowy wyrok? I wcześniejsze śledztwo z urzędu... Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:54 Jeszcze się zniechęci do forum chłopak i co będzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:54 I jeszcze jeden bez delfina. Dyskryminacja xavierów, czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 16:58 yoma napisała: > I jeszcze jeden bez delfina. Dyskryminacja xavierów, czy co... Delfinow dyskryminacja, delfinow! Podobno nie takie inteligentne jek sie maluja:) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: xavier, wątek ci skasowali!! :))) 04.01.06, 17:01 Wiecie, co ma wspólnego delfin z mężczyzną? Jeden i drugi jest podobno inteligentny, ale jeszcze nikomu nie udało się tego udowodnić! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 19:39 Żeby było ciekawiej, to pani młoda dopuszcza niestałość swego ukochanego o tyle, o ile nie będzie naocznym świadkiem tej niestałości :P Czekam zatem na syrenę bądź syrena - to będzie piękny owoc tegoż związku. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 19:42 tomassi.rollo napisał: > Czekam zatem na syrenę bądź syrena - to będzie piękny owoc tegoż związku. Eeeeeeeeeeee... Nie doczekasz się. Syreny mają łuskę na ogonie, a nie przypuszczam, żeby wzmiankowany delfin lub owa pani miały coś takiego. Choć możed się myle... Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 19:52 Jak już o syrenie wspomniałem, to przypomniał mi się pewien stary film z młodziutkiem jeszcze Tomem Hanksem, w kórym ten właśnie adorował syrenę :P Proponuje przyjąć, że syrena jest w pełni ssakiem, no bo inaczej Tomuś nie miałby szans na prokreację :P Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 20:34 tomassi.rollo napisał: > Jak już o syrenie wspomniałem, to przypomniał mi się pewien stary film z > młodziutkiem jeszcze Tomem Hanksem, w kórym ten właśnie adorował syrenę :P > Proponuje przyjąć, że syrena jest w pełni ssakiem, no bo inaczej Tomuś nie > miałby szans na prokreację :P OK. Mogę uznać, że syrena jest ssakiem (układ oddechowy na to wskazuje; rozrodczy też raczej ssaczy, bo inaczej Tom by się musiał wysilać wbrew natyrze, choć rekiny np. są jajożyworodne). Ale potomek delfina i człowieka raczej łuski na ogonie mieć nie będzie... Chyba że oblubienica "puści się" z bobrem... Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 20:57 Oki, ja tylko obrazowo wyobrażałem sobie, jak taki "owoc" związku wyglądałby i najszybciej na myśl przyszła mi syrena :) Zresztą takie rozważania to nic złego, w mitologii greckiej podobne numery odchodziły (chociażby Minotaur...) A tak serio - bogaczom to czasami coś się chyba w mózgu przestawia, stąd takie perełki, jak ślub znużonej laluni z morskim ssakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 21:02 tomassi.rollo napisał: > Oki, ja tylko obrazowo wyobrażałem sobie, jak taki "owoc" związku wyglądałby i > najszybciej na myśl przyszła mi syrena :) Zresztą takie rozważania to nic > złego, w mitologii greckiej podobne numery odchodziły (chociażby Minotaur...) > > A tak serio - bogaczom to czasami coś się chyba w mózgu przestawia, stąd takie > perełki, jak ślub znużonej laluni z morskim ssakiem. No jasne... Ja nie ze złej woli, a z umiłowania prawdy... Minotaur miał cechy jedynie rodziców. Dobrze, że nie słychać o ślubach z dorodnym ogórkiem lub wibratorem... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 21:53 Ale potomek delfina i człowieka > raczej łuski na ogonie mieć nie będzie... Chyba że oblubienica "puści się" z > bobrem... Jak bober herbu Jastrzebiec, to bedzie mezalians:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ślub z delfinem 04.01.06, 22:43 marysia75 napisała: > Ale potomek delfina i człowieka > > raczej łuski na ogonie mieć nie będzie... Chyba że oblubienica "puści się > " z > > bobrem... > > Jak bober herbu Jastrzebiec, to bedzie mezalians:) A o bobrze wspomniałem niżej! Jednakowoż o bobrze tego herbu się nie wypowiadałem!!! Sam uważam, że herb może (ale nie musi!) coś znaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wata [...] IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 04.01.06, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taxi Czy ten delfin był heteroseksualny? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.06, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Czy ten delfin był heteroseksualny? 05.01.06, 00:40 A czy był zoofilem to nieistotne? Odpowiedz Link Zgłoś