kamajkore Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 13.01.06, 21:57 po pierwsze: mieć w ten dzień urlop! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 14.01.06, 14:01 Jeszcze w łóżku porozciągać się jak kotka, wypić powoli dwie szklanki wody mineralnej...podejść do okna, otworzyć i wziąść parę głębszych wdechów, wyobrazić sobie jakies piękne miejsce i mnie w nim razem z moim mężczyzną, wziąć ciepły prysznic zakończony chłodną stróżką wody przebiegającą po plecach, odświeżyć twarz wodą w sprayu, masowac ją po nałożeniu kremu nawilżającego, malowac rzęsy popijając kawę...uśmiechać się do siebie w lustrze dostrzegając jakiś miły szczegó urody:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 14.01.06, 14:05 Jeszcze w łóżku porozciągać się jak kotka, wypić powoli dwie szklanki wody mineralnej...podejść do okna, otworzyć i wziąść parę głębszych wdechów, wyobrazić sobie jakies piękne miejsce i mnie w nim razem z moim mężczyzną, wziąć ciepły prysznic zakończony chłodną stróżką wody przebiegającą po plecach, odświeżyć twarz wodą w sprayu, masowac ją po nałożeniu kremu nawilżającego, malowac rzęsy popijając kawę...uśmiechać się do siebie w lustrze dostrzegając jakiś miły szczegół urody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.petrus.com.pl 14.01.06, 16:25 Ja lubię się witać rano z moim małym (5 mies.) pieskiem. Rano ma energii na 200%, cały szaleje, wije się jak piskorz, nie może ustać na chwilę, musi polizać po szyi, poprzytulać się, pokazać brzuszek do głaskania. To jest cały rytuał :) Czekałam na niego prawie rok i teraz bardzo doceniam te chwile, nawet jeśli komuś może się to wydać dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moherówa Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 14.01.06, 17:48 Ja na 6(rano) idę na mszę .O 8 włączam RM. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka POMODLIĆ SIĘ!!! 14.01.06, 19:05 Tylko modlitwa z rana pozwoli każdemu przeżyć nadchodzący dzień w stanie Łaski Uświęcającej i w Radości z Życia Dla Pana. Zycie bez Pana jest nic niewarte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia76 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.01.06, 19:12 Jeszcze w łóżku poprzeciągać się jak kotka, wypic dwie szklanki niegazowanej mineralnej, stanąć przy otwartym oknie i powdychać świeże powietrze, wziąć ciepły prysznic i zakończyć go chłodną stróżką spływającą wzdłuż pleców, nawilżyć twarz wodą w sprayu, malując oczy popijać kawę i wyobrażać sobie piękne miejsce i samą siebie razem z ukochanym w tym miejscu, uśmiechnąć się do siebie w lustrze zwracając uwage na jakiś piękny szczegół twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inezz Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.chello.pl 14.01.06, 20:04 To co robi moj meczyzna (stresujac mnie tym okrutnie i sprawiajac, ze czuje, ze jestem totalnie niedbajacym o siebie leniem): wstac dosc wczesnie, zjesc male sniadanie, skoczyc na silownie,pocwiczyc godzine, wziac na miejscu prysznic i pojechac do pracy. Twierdzi, ze ma potem humor taki, ze nawet warszawskie korki mu niestraszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 01:46 Witam Nie wiem, czy mogę jakoś normalnie zacząć tydzień poniedziałek na Uczelni zawsze mam hardcorowy - w weekend nie zawsze się nauczę, więc uczę się w nocy (czasem i do 4 nad ranem)- wstaję o 06:15 i to z pełną świadomością, że do domu wrócę po 18 uwierzcie mi - nic nie pomaga, ani muzyka, ani pies, ani dobre śniadanie, ani spacer, ani papieros. i jak po takim poniedziałku mogę mieć dobry tydzień... ano mogę - we wtorki zaczynam zajęcia o 16 i kocham ten dzień :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karimata Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.01.06, 11:57 Zaraz po wstaniu z łóżka łykam tabletkę Sylpirydu i mam dobry humor cały dzień Odkąd odkryłam te tabletki na humor czuję się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ala242 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 16.01.06, 17:08 gimnastyka sniadanie ( z owocami) Odpowiedz Link Zgłoś