Dodaj do ulubionych

co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i sensownie

• kamajkore Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 13.01.06, 21:57
      po pierwsze: mieć w ten dzień urlop!
    • kasiulek_mysiulek Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 14.01.06, 14:01
      Jeszcze w łóżku porozciągać się jak kotka, wypić powoli dwie szklanki wody
      mineralnej...podejść do okna, otworzyć i wziąść parę głębszych wdechów,
      wyobrazić sobie jakies piękne miejsce i mnie w nim razem z moim mężczyzną,
      wziąć ciepły prysznic zakończony chłodną stróżką wody przebiegającą po plecach,
      odświeżyć twarz wodą w sprayu, masowac ją po nałożeniu kremu nawilżającego,
      malowac rzęsy popijając kawę...uśmiechać się do siebie w lustrze dostrzegając
      jakiś miły szczegó urody:)
    • kasiulek_mysiulek Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 14.01.06, 14:05
      Jeszcze w łóżku porozciągać się jak kotka, wypić powoli dwie szklanki wody
      mineralnej...podejść do okna, otworzyć i wziąść parę głębszych wdechów,
      wyobrazić sobie jakies piękne miejsce i mnie w nim razem z moim mężczyzną,
      wziąć ciepły prysznic zakończony chłodną stróżką wody przebiegającą po plecach,
      odświeżyć twarz wodą w sprayu, masowac ją po nałożeniu kremu nawilżającego,
      malowac rzęsy popijając kawę...uśmiechać się do siebie w lustrze dostrzegając
      jakiś miły szczegół urody:)
      • Gość: blue Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.petrus.com.pl 14.01.06, 16:25
        Ja lubię się witać rano z moim małym (5 mies.) pieskiem. Rano ma energii na
        200%, cały szaleje, wije się jak piskorz, nie może ustać na chwilę, musi polizać
        po szyi, poprzytulać się, pokazać brzuszek do głaskania. To jest cały rytuał :)
        Czekałam na niego prawie rok i teraz bardzo doceniam te chwile, nawet jeśli
        komuś może się to wydać dziecinne.
        • Gość: Moherówa Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 14.01.06, 17:48
          Ja na 6(rano) idę na mszę .O 8 włączam RM.
    • 0golone_jajka POMODLIĆ SIĘ!!! 14.01.06, 19:05
      Tylko modlitwa z rana pozwoli każdemu przeżyć nadchodzący dzień w stanie Łaski Uświęcającej i w Radości z Życia Dla Pana. Zycie bez Pana jest nic niewarte!
    • Gość: Kasia76 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.01.06, 19:12
      Jeszcze w łóżku poprzeciągać się jak kotka, wypic dwie szklanki niegazowanej
      mineralnej, stanąć przy otwartym oknie i powdychać świeże powietrze, wziąć
      ciepły prysznic i zakończyć go chłodną stróżką spływającą wzdłuż pleców,
      nawilżyć twarz wodą w sprayu, malując oczy popijać kawę i wyobrażać sobie
      piękne miejsce i samą siebie razem z ukochanym w tym miejscu, uśmiechnąć się
      do siebie w lustrze zwracając uwage na jakiś piękny szczegół twarzy...
      • Gość: Inezz Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.chello.pl 14.01.06, 20:04
        To co robi moj meczyzna (stresujac mnie tym okrutnie i sprawiajac, ze czuje, ze
        jestem totalnie niedbajacym o siebie leniem): wstac dosc wczesnie, zjesc male
        sniadanie, skoczyc na silownie,pocwiczyc godzine, wziac na miejscu prysznic i
        pojechac do pracy. Twierdzi, ze ma potem humor taki, ze nawet warszawskie korki
        mu niestraszne.
        • Gość: normalny Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 01:46
          Witam

Nie wiem, czy mogę jakoś normalnie zacząć tydzień
          poniedziałek na Uczelni zawsze mam hardcorowy - w weekend nie zawsze się nauczę,
          więc uczę się w nocy (czasem i do 4 nad ranem)- wstaję o 06:15 i to z pełną
          świadomością, że do domu wrócę po 18

uwierzcie mi - nic nie pomaga, ani muzyka, ani pies, ani dobre śniadanie, ani
          spacer, ani papieros.

i jak po takim poniedziałku mogę mieć dobry tydzień...
          ano mogę - we wtorki zaczynam zajęcia o 16 i kocham ten dzień :-)

pozdrawiam
          • Gość: Karimata Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.01.06, 11:57
            Zaraz po wstaniu z łóżka łykam tabletkę Sylpirydu i mam dobry humor cały dzień
            Odkąd odkryłam te tabletki na humor czuję się bardzo dobrze.
    • ala242 Re: co zrobic aby dzien zaczal sie fajnie i senso 16.01.06, 17:08
      gimnastyka
      sniadanie ( z owocami)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka