Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi ? cz. III

19.11.11, 07:47
Część trzecia otwarta smile
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: Kto nie śpi ? cz. III 19.11.11, 12:57
      Dodatkowo ją rozdziewiczę wink
      • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 19.11.11, 15:15
        Ktoś musi być pierwszy wink smile
        • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 19.11.11, 16:23
          Rano nie zdążyłamwink
          Ja nie spię juz od dawna wink
          • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 19.11.11, 16:47
            siemanko
            też już nie śpię
    • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. III 19.11.11, 17:02
      Nie spie, jednak mam (wreszcie) chwile, by odpoczac.
      smile
      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 06:56
        Pobudka111 smile
        • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:21
          I czego krzyczy? Ja się pytam grzecznie?
          no nie śpię
          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:34
            A w kościele już była? Na tacę dała? Ile????
            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:35
              tyle ile trzeba
              się nie drze przy święcie bo do spowiedzi wyślemy
              • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:48
                Się nie drę. Nawet jednej jedynki nie użyłem...
                • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:52
                  Faktycznie się nie drze...
                  użył trzech jedynek tongue_out
                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:56
                    aaaa. Ale to wcześniej było.. Nie liczy się.
                    W sprawie kościoła nie krzyczałem.
                    Do kościoła to Miś pobiegł kurcgalopkiem wink
                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 09:59
                      na to wyglądasmile
                      do tej pory sie jeszcze nie odmeldowałsmile
                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 10:01
                        Kazania wysłucha, notatki porobi i nas uświadomi smile
                        wiadomosci.onet.pl/kraj/oto-lista-przeklenstw-zakazanych-przez-kosciol,1,4911579,wiadomosc.html
                        • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 11:17
                          Tak wczesnie w niedziele pobudka1 Toz to grzech budzic smacznie spiacych.
                          Wstalam, ale czy sie obudzilam?1111
                        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 11:28
                          Że co ? Ja i kazanie ? Stefciu, nie grzesz ... wink
                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 11:30
                            I tak można liczyć na kogoś...wink
                            • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 11:47
                              Na mnie możesz, ale nie namówisz mnie na mszę. Za żadne pieniądze wink
                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 11:56
                                Trudno, będziemy bezkarnie grzeszyćsmile
                                przeklinając smile
                                • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 12:04
                                  Podoba mi się taka opcja - jestem za 111 smile
                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 13:17
                                    hehe...no to bęedziemy bezkarnie przeklinać wink
                                    • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 13:28
                                      hihihihih... wink
                                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 13:48
                                        się nie ma z czego śmiać...będziemy się smażyć w piekle...wink
                                        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 13:56
                                          Eeeee, piekła nie ma big_grin
                                          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 15:49
                                            Smażyć w piekle to się Stefcia będzie..
                                            Oddać Obuzowi komputer111111
                                            • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 15:56
                                              Mis powiedział, że piekła nie ma.
                                              Misie to mądre stwowrzenia.
                                              Nie oddam1111
                                              • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 18:38
                                                To chyba zostanie moim mottem smile

>>Mis powiedział, że piekła nie ma.
                                                Misie to mądre stwowrzenia. << smile
                                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 18:44
                                                  Dlaczego? smile
    • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 23:36
      Wszyscy spią?? Tak przed polnoca?
      • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 23:38
        Ja juz prawie smile
        ale Stef sie wydarł na samotnych i sie obudziłam wink
        • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 23:38
          smile
          Nie jestem pewna, czy o tej porze to mezczyzna akurat powinien sie drzec?big_grin
          • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 23:40
            ano widzisz...wszystko sie zmienia...wink
            • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. III 20.11.11, 23:42
              Szkoda tylko, ze w takim kierunku...smile
              • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 05:40
                Stało się...jest poniedziałek .
                Nie spać111
                • tetika Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 05:46
                  nie spia od 4 uncertain
                  powitac
                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 06:10
                    Nie śpię, nie śpię ... wyjrzałem z gawry a tu ... mgła taka że aż strach smile
                    Miłego dnia smile
                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 06:13
                      Od 4 ?111
                      A Kapitan już wrócił z obchodu?
                      Zdać relację 111
                      • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 06:42
                        Chyba relacja jak zwykle została utajniona wink
                        • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 07:53
                          Z zemsty za embargo na komputer...
                          Wspominał, ze jest mściwy...
                          jak udobruchać Kapitana?
                          • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 08:50
                            co dobruchać
                            samo mu przejdzie jak zatęskni
                            cześć wam w poniedziałek
                            • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 21:41
                              i nie zdał relacji z obchodu...
                              śpio wszystkie?
                              • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 21:47
                                jeszcze nie, ale już niedługo
                                • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. III 21.11.11, 22:01
                                  Nie spie, ale ledwie zyje, wiec juz za chwileczke, juz za momencik...
                                  • tetika Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 05:56
                                    witam dobrego dnia
                                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:08
                                      smile
                                      Ciemno ale jest szansa,że wstanie słońce smile
                                      • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:11
                                        smile
                                        A u mnie brak tej szansy - mgła straszliwa uncertain
                                        • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:19
                                          Już się kawuję...
                                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:23
                                            Misiu smile
                                            szansa zawsze jest smile
                                            Kapitan zda relację po obchodzie111
                                            • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:46
                                              Niestety, szansy nie ma - sprawdzałem prognozę pogody sad
                                              Też przyswajam kofeinę smile
                                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:52
                                                oj tam smile
                                                zawsze jest szansa smile

https://p.web-album.org/96/ac/96ac70268550c9b1b1df04113d5c8679a,4,0.jpg
                                              • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:56
                                                A qu, qusmile Właśnie wstałam. Wq...denerwuje mnie ciemność za oknem. Czeka mnie dłuuuugi, ciężki dzień. Dziędobry.
                                                • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 06:58
                                                  Mnie też ta ciemność wq ...a, tym bardziej że u mnie dopiero o 8 robi się widno.
                                                  Chccccccccccccceeeeeeeee mi sięęęęęęęęę ....

Słońca 111
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 07:04
                                                    Czego się Miś wydziera? 111smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 07:08
                                                    Bo ciemno, zimno i mglisto sad
                                                    Aż strach gawrę opuszczać, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....
                                                    Czy to nie są dobre powody do wydzierania ?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 07:10
                                                    Znam inne smile
                                                    ale niech będzie smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 09:12
                                                    wszystko mnie boli
                                                    a buuuuuu
                                                    dziędobry
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 22.11.11, 23:22
                                                    Coś czuję w kościach, że jutro zaśpię wink
                                                    więc już teraz - dzień dobry smile
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 05:21
                                                    A ja wstalam choc dzis tak wczesnie nie musze,witam
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 05:54
                                                    Błeee, myślałem, że będę dziś pierwszy sad
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 06:11
                                                    Miłego dnia wszystkim smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 06:12
                                                    Nie zaspałam111
                                                    ciemno jakoś...u kogos inaczej?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 06:46
                                                    Ciemno wszędzie, zimno wszędzie - co to będzie, co to będzie ... .
                                                    Ja będę miał ciemno do prawie 8 sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 06:59
                                                    ojoj...co to będzie...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 08:18
                                                    Jestem po małym obchodzie - zimno, świeci słońce, mam lenia...
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 23.11.11, 09:32
                                                    jak masz to wykorzystaj
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 06:08
                                                    Dzień dobry smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 06:25
                                                    Dlaczego nikt mnie nie obudził?
                                                    Zaspałam111
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 06:41
                                                    Zamawiałaś budzenie ? Nie 1 Więc do kogo pretensje ? wink
                                                    Kawy ? smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 06:53
                                                    no mła kulpa...
                                                    gupia Stefcia...gupia...wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 06:55
                                                    Zaspałem. Też mnie nikt nie obudził sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 07:06
                                                    oj Kapitanie...biedne my ...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 07:07
                                                    To tylko ja ranny miś ?
                                                    Bosz ... jak to zabrzmiało ... wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 09:18
                                                    Ranny Miś ? smile
                                                    opatrunki szykować? big_grin
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 18:32
                                                    a jest wieczorny Miś?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 19:00
                                                    Ni ma bo jest ranny i jeszcze nieopatrzony fachowo sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 19:06
                                                    Lekarza111
                                                    rannego trzeba opatrzyć
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 19:08
                                                    Ciiiii, bo gajowy się dowie i przestanie mnie dokarmiać wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 19:45
                                                    Szajkę założyć i kraść żarcie turystom. Kiedyś był taki przestępca Yogi z młodocianym kolegą Boo Boo. Ależ mieli tupet smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 24.11.11, 20:23
                                                    Iiiiii, jakich turystów ? Mnie w gawrze nikt nie odwiedza sad buuuuuuuuuuuuuuuuuu ...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 25.11.11, 06:05
                                                    Czyżby pierwszy??? smile
                                                    Weekendowo się robi..
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 25.11.11, 06:08
                                                    Wyprzedziłeś mnie o włos Kapitanie... smile
                                                    Miłego dnia smile

Aha, miałem kogoś budzić ... Stefciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 11111 wstawaj wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 25.11.11, 06:36
                                                    Wstałam....ale po co to nie wiem...
                                                    a gdzie kawa?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 25.11.11, 06:38
                                                    No wybacz ... po tak długim czasie wystygła. Poczekaj chwilkę na nową smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 25.11.11, 06:47
                                                    nie wiem czy wybaczę...
                                                    mam focha...wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 04:39
                                                    Dobry..
                                                    Jest sobota 26 listopada.
                                                    Imieniny: Delfin
                                                    Dobiemiest
                                                    Jan
                                                    Konrad
                                                    Lechosław
                                                    Lechosława
                                                    Leonard
                                                    Leonarda
                                                    I o dziwo: Sylwester...
                                                    To już dziś????11111
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 04:42
                                                    wiedziałam1111
                                                    dlatego pytanie - Co robisz w Sylwestra? - pada już we wrześniu
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 07:11
                                                    Ło matko boska ... przed 5 rano rozprawiacie o Sylwesrze ?1

Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 07:50
                                                    Skoro to już dziś to trzeba na biegu kreacje szykować smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 08:13
                                                    ee, znowu sie trzeba myć, czesać? toż rok nie minął
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 08:27
                                                    Kreacje...uczesanie, tja pod czapką dużo się nie wyfiokujęsad
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 08:30
                                                    Cała kreacja to ... czapka ?1?1
                                                    Hmmm ... pysznie smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 26.11.11, 10:28
                                                    Dzidzia, jak czapka z orzełkiem to patriotycznie.. I tak ma być!!!
                                                    Dobrze, ze logo PZPN nie kazali Ci zakładać smile
                                                  • drzejms-buond Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 03:28
                                                    chyba juź sobie pospałem. Zrobiłem niedobre ciasto i mnie brzucho boli. Spac sie nie chce.. A do rana daleeeeeko
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 04:55
                                                    Drugi1111 smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 04:58
                                                    Czecia
                                                    załapałam się na podium
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 06:44
                                                    Drzejms, a wódka z martini nie pomogła???
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 07:08
                                                    Czyście oszaleliście ? Zawody we wstawaniu ? wink

Miłego dnia smile

• kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 08:12
                                                    Już po ósmej.
                                                    Miś w kościele był?
                                                    Jak nie to niech sobie mszę w TV włączy.. wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 08:19
                                                    Kapitanie,misie, dzięki Bogu, są ateistami i jako heretycy nie uczęszczają na żadne msze big_grin
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 09:19
                                                    a na co uczęszczają?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 09:37
                                                    Tygrysico, jest tyle ciekawszych miejsc i czynności ... wink smile
                                                    Np. degustacje miodu smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 09:42
                                                    o tak! i masaże wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 11:36
                                                    W rzeczy samej wink smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. III 27.11.11, 16:34
                                                    degustacja miodu połaczona z masażem?
                                                    coś jak walki w kisielu///

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka