Dodaj do ulubionych

Kto wreszcie sie za nich wezmie?

25.02.06, 12:18
Wiecie o czym mysle?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 17:06
      Czyżby o tym, co ja?
      • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:15
        yoma napisała:

> Czyżby o tym, co ja?

Chyba nie... On o szeregach, a Ty o kotach...
        • supaari sprostowanie! 25.02.06, 20:20
          Możecie oboje myśleć o tym samym: Szeregach Czarnych Kotów!
          Zorganizowany pech!
          • yoma Re: sprostowanie! 25.02.06, 20:30
            No, ty masz w sygnaturce całą organizację :P
            • supaari Re: sprostowanie! 25.02.06, 20:34
              yoma napisała:

> No, ty masz w sygnaturce całą organizację :P

Organizację? Chyba nie Kocie Czarne Szeregi?
              Mam w sygnaturce siebie! Tylko siebie!
              • yoma Re: sprostowanie! 25.02.06, 21:39
                To jest byt nawet wyżej zorganizowany :)
                • supaari Re: sprostowanie! 25.02.06, 21:49
                  yoma napisała:

> To jest byt nawet wyżej zorganizowany :)

Kocie Czarne Szeregi (KCS) czy ja?
                  BTW - KSC to Kluczowe Czynniki Sukcesu...
                  • yoma Re: sprostowanie! 25.02.06, 22:02
                    Ty oczywiście, jak możesz powątpiewac :)
                    • chrismura Re: sprostowanie!Sorry:: 25.02.06, 22:09
                      yoma napisała:

> Ty oczywiście, jak możesz powątpiewac :)

Myslalem o innych ( Baranach)ale uderz w stol i nozyce sie odezwa.I sie
                      odezwaly!!!!!!!
                    • supaari Re: sprostowanie! 25.02.06, 22:17
                      yoma napisała:

> Ty oczywiście, jak możesz powątpiewac :)

Wątpienie w oczywistości to:
                      1. Cecha naukowców kontesujących dotychczasowe "ustalenia" nauki.
                      2. Cecha osób "uduchowionych", które widzą więcej niż pozostali.
    • alberto4 Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 18:22
      Ja się już za nich wzięłem.,,
      alberto.pl/rozbior.php
      • Gość: monia Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.06, 10:36
        przeczytalam i całkowicie się z tym zgadzam.
    • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:31
      Niestety, nie umiem czytac w nieswoich myslach. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz?
      • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:35
        nelsonek napisał:

> Niestety, nie umiem czytac w nieswoich myslach. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz?
        >

Na pewno wybaczy! Musi - sam też w nich nie umie czytać... Chwała mu,że hcociaż
        pisać umie... A przynajmniej dyktować :-)
        Jak arbuzy?
        • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:38
          Arbuzy pyszne. Wrecz powiedzialbym wspaniale. A jak paczki? Raczysz sie dalej z Mala?

Co do pisania: cos mi sie wydaje, ze chrismura posiada te umiejetnosc w przeciwienstwie do Ciebie! :P

Moze wytlumaczysz co miales na mysli piszac "hcociaż"? :P

PS. Ciekawostke masz w swojej skrzynce.
          • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:47
            nelsonek napisał:

> Arbuzy pyszne. Wrecz powiedzialbym wspaniale. A jak paczki? Raczysz sie dalej
            z Mala?
            >
            Co do pisania: cos mi sie wydaje, ze chrismura posiada te umiejetnosc w
            przeciwienstwie do Ciebie! :P
            >
            > Moze wytlumaczysz co miales na mysli piszac "hcociaż"? :P
            >
            > PS. Ciekawostke masz w swojej skrzynce.
            >

Pączki to "owoc sezonowy". Z Małą tylko wirtualnie...
            Chrismura ma po prostu sprawniejszego sekretarza (a może korektę). Ja swego
            zwolnię.
            Pisząc hcociaż chciałem sprawdzić, czy dla poprawnego przeczytania (w zasadzie -
            zrozumienia) słowa rzeczywiście konieczne jest, aby pierwsza i ostatnia litera
            były na miejscu. Co do pierwszej - zyskałem przekonanie graniczące z
            pewnością! ;-)
            • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 20:53
              Hmmm. Czyli wirtualnie napchales sobie brzuch?:)

Korektora proponowalbym zwolnic dyscyplinarnie.

W przypadku hcociaz mozna sie domyslic o co chodzi. Taka malutka ciekawostka. Moze napisalby o tym nałókową prace? :)

PS. Jak saytra?:)
              • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:00
                nelsonek napisał:

> Hmmm. Czyli wirtualnie napchales sobie brzuch?:)
                >
                > Korektora proponowalbym zwolnic dyscyplinarnie.
                >
                > W przypadku hcociaz mozna sie domyslic o co chodzi. Taka malutka ciekawostka.
                M
                > oze napisalby o tym nałókową prace? :)
                >
                > PS. Jak saytra?:)
                >

Można rzeczy jak najbardziej realne robić w wirtualnym towarzystwie! I tak jest
                z Małą.
                Kto by tą pracę napisał?
                I o jaką saytrę chodzi?
                Nie mylisz mnie z którymś z moich klonów?
                Właśnie - trzeba skrzynkę sprawdzić!
              • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:13
                Przeczytałem i odpowiedziałem.
                • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:18
                  supaari napisał:

> Przeczytałem i odpowiedziałem.

Jak glupia odpowiedz, to nie ja ;To moje klony.
                  • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:21
                    chrismura napisał:

> Jak glupia odpowiedz, to nie ja ;To moje klony.

Kto by tam chciał Ciebie klonować? No, może Ty sam...
                • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:21
                  supaari napisał:

> Przeczytałem i odpowiedziałem.

Nie wiem dlaczego Supaari wiedzial o co chodzi?
                  • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:23
                    chrismura napisał:

> Nie wiem dlaczego Supaari wiedzial o co chodzi?

To, że czegoś nie wiesz wcale mnie nie dziwi! Niewiedza to Twoje środowisko
                    naturalne!
                  • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:28
                    Z czym niby wiedzial o co chodzi? Przeciez nikt, procz Ciebie nie ma stuprocentowej pewnosci o czym piszesz w poscie zakladajacym watek.

A moze Supaari domyslil sie?:)
                    • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:31
                      nelsonek napisał:

> Z czym niby wiedzial o co chodzi? Przeciez nikt, procz Ciebie nie ma
                      stuprocent
                      > owej pewnosci o czym piszesz w poscie zakladajacym watek.
                      >
                      > A moze Supaari domyslil sie?:)
                      >

Chrismura pewnie myśli, że moje "przeczytałem i odpowiedziałem" to
                      takie "Howgh, powiedziałem!". A ja tylko odpowiedziałem naTwojego maila!
                      • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:36
                        supaari napisał:

> nelsonek napisał:
                        >
                        > > Z czym niby wiedzial o co chodzi? Przeciez nikt, procz Ciebie nie ma
                        > stuprocent
                        > > owej pewnosci o czym piszesz w poscie zakladajacym watek.
                        > >
                        > > A moze Supaari domyslil sie?:)
                        > >
                        >
                        > Chrismura pewnie myśli, że moje "przeczytałem i odpowiedziałem" to
                        > takie "Howgh, powiedziałem!". A ja tylko odpowiedziałem naTwojego maila!

Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to?
                        • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:38
                          chrismura napisał:
                          > Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to?

Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem!
                          • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:53
                            supaari napisał:

> chrismura napisał:
                            > > Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to?
                            >
                            > Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem!

Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!
                            • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:56
                              chrismura napisał:

> Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!

Pomoc? Proszę bardzo:
                              1. Więcej książek, mniej internetu.
                              2. Między podmiotem i orzeczeniem nie powinno być przecinka.

Wystarczy na razie. Na jakieś 2 lata studiów masz materiału dość.
                              • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:00
                                supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                >
                                > > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!
                                >
                                > Pomoc? Proszę bardzo:
                                > 1. Więcej książek, mniej internetu.
                                > 2. Między podmiotem i orzeczeniem nie powinno być przecinka.
                                >
                                > Wystarczy na razie. Na jakieś 2 lata studiów masz materiału dość.

Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka.
                                • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:18
                                  chrismura napisał:

> Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka.

Widzisz? A powinieneś ich słuchać i szanować...
                                  • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:22
                                    supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                    >
                                    > > Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka.
                                    >
                                    > Widzisz? A powinieneś ich słuchać i szanować...

Bo jak nie to??????????
                                    • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:26
                                      Eee. Chyba nic.

chrismura napisał:
                                      > Bo jak nie to??????????
                                    • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:26
                                      chrismura napisał:

> bo jak nie to??????

Bo jak nie to będziesz wciąż homo neandethalensis internetus!
                                    • zloty_delfin Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:27
                                      chrismura napisał:

> supaari napisał:
                                      >
                                      > > chrismura napisał:
                                      > >
                                      > > > Stary takich jak ty zjadam na sniadanie.Bez przecinka.
                                      > >
                                      > > Widzisz? A powinieneś ich słuchać i szanować...
                                      >
                                      > Bo jak nie to??????????

Bo jak nie, to nie zmądrzejesz, a jak tak, to masz po temu sposobność.
                              • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:03
                                supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                >
                                > > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!
                                >
                                > Pomoc? Proszę bardzo:
                                > 1. Więcej książek, mniej internetu.
                                > 2. Między podmiotem i orzeczeniem nie powinno być przecinka.
                                >
                                > Wystarczy na razie. Na jakieś 2 lata studiów masz materiału dość.

I wyrosne na kogos twego (gatunku) Wole byc nieukiem .
                                • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:25
                                  chrismura napisał:

> I wyrosne na kogos twego (gatunku) Wole byc nieukiem .

Chłopie!!! Ty nawet nie wiesz co to jest "człowiek moejgo gatunku"! Ja jestem
                                  homo sapiens sapiens!!!

Ty - jak sądzę - homo neandethalensis internetus! I tu mnie nie dziwi Twoja
                                  wola - znam ją z obserwacji jak zły szeląg!
                            • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 21:57
                              chrismura napisał:

> supaari napisał:
                              >
                              > > chrismura napisał:
                              > > > Gdzie moherowe berety ? nie wiem co powiedziec.Supaari co ty na to?
                              > >
                              > > Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem!
                              >
                              > Niewiedza, To glupota ,prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!

Myslalem o Partji dlugich Witek???? O co tutaj chodzi???
                              • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:28
                                chrismura napisał:
                                > O co tutaj chodzi???

Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem!
                                • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:46
                                  supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                  > > O co tutaj chodzi???
                                  >
                                  > Niewiedza to Twoje środowisko naturalne. Howgh, powiedziałem!
                                  > Nie wiem w jakim jezyku mam z toba rozmawiac? Cement, zwir, piasek,Sorry
                                  Beton??????
                                  • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 22:54
                                    chrismura napisał:
                                    >
                                    > Nie wiem w jakim jezyku mam z toba rozmawiac? Cement, zwir, piasek,Sorry
                                    > Beton??????
                                    >
                                    >
                                    Może polski literacki byłby na miejscu? Rozumiem, że potrzebujesz jakieś 24
                                    miesiące... Poczekam.
                                    • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 25.02.06, 23:53
                                      supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                      > >
                                      > > Nie wiem w jakim jezyku mam z toba rozmawiac? Cement, zwir, piasek,Sorry
                                      > > Beton??????
                                      > >
                                      > >
                                      > Może polski literacki byłby na miejscu? Rozumiem, że potrzebujesz jakieś 24
                                      > miesiące... Poczekam.
                                      > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami???
                                      >
                                      • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:01
                                        chrismura napisał:

> > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami???
                                        > >
                                        >
                                        >

Mój ojciec zmarł prawie 20 lat temu....
                                        To był najgorszy dzień w moim życiu... Sam sprawdzałem puls...
                                        Masz jakiś pomysł co teraz napisać?
                                        • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:10
                                          supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                          >
                                          > > > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami?
                                          > ??
                                          > > > Szkoda twojego Taty,gdyby wiedzial co spl......
                                          > >
                                          > >
                                          >
                                          > Mój ojciec zmarł prawie 20 lat temu....
                                          > To był najgorszy dzień w moim życiu... Sam sprawdzałem puls...
                                          > Masz jakiś pomysł co teraz napisać?
                                          • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:17
                                            A wracajac do meritum: o co chodzilo z postem zakladajacym watek. Co miales na mysli?
                                            • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:23
                                              nelsonek napisał:

> A wracajac do meritum: o co chodzilo z postem zakladajacym watek. Co miales
                                              na
                                              > mysli?
                                              > Supaari niech ci odpowie. Myslalem o maniakach , ale moj Ojciec na szczescie
                                              jeszcze zyje.
                                              • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:25
                                                Chrismurze! Ty odpowiedz. Supaari jest zbyt fanatyczny!
                                                • supaari Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:29
                                                  nelsonek napisał:

> Chrismurze! Ty odpowiedz. Supaari jest zbyt fanatyczny!
                                                  >

Fanatyczny Supaari tylko zapyta:
                                                  Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam
                                                  Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych?
                                                  • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:48
                                                    To pytanie pozostanie bez odpowiedzi. Zbyt fanatyczne:)
                                                • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:33
                                                  nelsonek napisał:

> Chrismurze! Ty odpowiedz. Supaari jest zbyt fanatyczny!
                                                  > Nelsonek,prosze teraz nie.Supaari jesli ma troche odwagi cywilnej ci
                                                  odpowie ,jesli nie Przepraszam .
                                                  • nelsonek Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:47
                                                    Moze chociaz na priva mi napiszesz? Na serio jestem ciekaw co miales na mysli
                                        • chrismura Re: Kto wreszcie sie za nich wezmie? 26.02.06, 00:18
                                          supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                          >
                                          > > > 24 miesiace, nie wiem czy dasz rade.Moze przyslesz tate z burakami?
                                          > ??
                                          > >
                                          > >
                                          > >
                                          >
                                          > Mój ojciec zmarł prawie 20 lat temu....
                                          > To był najgorszy dzień w moim życiu... Sam sprawdzałem puls...
                                          > Masz jakiś pomysł co teraz napisać?

Sorry Przykro mi
                                          • chrismura Re: Reasomujac 26.02.06, 00:28
                                            Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK.
                                            • supaari Re: Reasomujac 26.02.06, 00:31
                                              chrismura napisał:

> Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK.

To by nie było OK, jakby to był Wielki Post. Teraz to jeszcze dopuszczalne...
                                              Christianus mihi nomen, catholicus cognomen.
                                              • chrismura Re: Reasomujac 26.02.06, 00:38
                                                supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                                >
                                                > > Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK.
                                                >
                                                > To by nie było OK, jakby to był Wielki Post. Teraz to jeszcze dopuszczalne...
                                                > Christianus mihi nomen, catholicus cognomen.

A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle:
                                                • chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 00:40
                                                  chrismura napisał:

> supaari napisał:
                                                  >
                                                  > > chrismura napisał:
                                                  > >
                                                  > > > Supaari mnie zjadl.To nie bylo OK.
                                                  > >
                                                  > > To by nie było OK, jakby to był Wielki Post. Teraz to jeszcze dopuszczaln
                                                  > e...
                                                  > > Christianus mihi nomen, catholicus cognomen.
                                                  >
                                                  > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle:

Czlowiek uczy sie cale zycie.
                                                  • supaari Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 00:42
                                                    chrismura napisał:
                                                    > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle:
                                                    >
                                                    > Czlowiek uczy sie cale zycie.

Powtórzę pytanie:
                                                    Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam
                                                    Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych?

Noooo?
                                                  • chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:06
                                                    supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                                    > > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle:
                                                    > >
                                                    > > Czlowiek uczy sie cale zycie.
                                                    >
                                                    > Powtórzę pytanie:
                                                    > Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam
                                                    > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych?
                                                    >
                                                    > Noooo?

Mam tylko jednego.Supaari.
                                                  • chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:07
                                                    chrismura napisał:

> supaari napisał:
                                                    >
                                                    > > chrismura napisał:
                                                    > > > > A myslalem ze mam do czynienia z czlowiekiem.A to tylko bydle
                                                    > :
                                                    > > >
                                                    > > > Czlowiek uczy sie cale zycie.
                                                    > >
                                                    > > Powtórzę pytanie:
                                                    > > Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam
                                                    > > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych?
                                                    > >
                                                    > > Noooo?
                                                    >
                                                    > Mam tylko jednego.Supaari.

Nooooooo
                                                  • supaari Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:15
                                                    chrismura napisał:

>Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam
                                                    > > > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych?

> > Mam tylko jednego.Supaari.
                                                    >
                                                    > Nooooooo

Czy zamiast kropki po "tylko jednego" powinien być dwukropek, czy przecinek?
                                                  • chrismura Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:22
                                                    supaari napisał:

> chrismura napisał:
                                                    >
                                                    > >Czy Grzegorz Piotrowski, Leszek Pękala i Waldemar Chmielewski oraz Adam
                                                    > > > > Pietruszka to idole Chrismury, czy też ma innych?
                                                    >
                                                    > > > Mam tylko jednego.Supaari.
                                                    > >
                                                    > > Nooooooo
                                                    >
                                                    > Czy zamiast kropki po "tylko jednego" powinien być dwukropek, czy przecinek?

Nie wiem co powiedziec.Na miejscu twojego Taty ,niezyjacego od 20 lat utopil
                                                    bym cie synu w pierwszej kapieli.
                                                  • nelsonek Re: Mysle o czarnych diablach 26.02.06, 01:28
                                                    Myslales nad aborcja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka