0golone_jajka 02.04.06, 20:31 Najbezczelniej w świecie puszczają komedyjkę "Kosmiczni kowboje", a chyba cały naród płacze?? Kto to ogląda? Te 5% niekatolików??? Toobraża moje uczucia religioznawcze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lottaaa Re: TVN7 Profanacja!! 02.04.06, 21:10 To wlasnie swiadczy jakim jestes katolikiem, czlowieku. Ja co prawda jestem ateistka ale wychowalam sie w rodzinie katolickiej. Jednym z przykazan bozych jest, kochaj blizniego swego jak siebie samego. Czy tam jest mowa o wyjatkach? Kosciol propaguje milosc do blizniego pod plachta nietolerancji i zaklamania. My zyjemy w 21 wieku... ja mam jednak wrazenie, ze Polska znajduje sie w sredniowieczu. 95% katolikow czyli 95% obludnych, zaklamanych, chodzacych do kosciola co niedziele ludzi, ktorzy nie daja innym zyc wedlog ich zasad i przekonan. Zyj i daj innym zyc. Wydaje mi sie, ze te twoje uczucia religijne maja wiecej do czynienia ze strachem przed popedem homoseksualnym. A tak nota bene, chce ci powiedziec, jezeli juz tak sie powolujesz na Boga i swoje uczucia religijne, to ten twoj Bog stworzyl homoseksualistow nie tylko w swiecie ludzi, ale i zwierzat. Moze to byla jego wola???? Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: TVN7 Profanacja!! 02.04.06, 21:29 Zerknij na fora ogolonych jajek, a zobaczysz, jak celną ironią się popisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: TVN7 Profanacja!! 02.04.06, 21:36 Co do meritum masz rację tylko że adresat niewłaściwy :)))) Jajco żartował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: TVN7 Profanacja!! 03.04.06, 12:41 bartosz_kania napisał: > Ale lottaaa dałaś ciała!!!! Nie dała. W dzisiejszych czasach coraz trudniej odróżnić kpinę od poważnych wypowiedzi. :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych 5 mln kary dla nieczułego tvn7!!!! 02.04.06, 21:14 Nie po to klęczę pod oknem na Franciszkańskiej żeby oni robili śmichy-chichy! Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: 5 mln kary dla nieczułego tvn7!!!! 02.04.06, 21:27 Za tę ironię to Kruk Ci walnie 10 mln kary!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 5 mln kary dla nieczułego tvn7!!!! 03.04.06, 12:42 tomassi.rollo napisał: > Za tę ironię to Kruk Ci walnie 10 mln kary!!! ;) A ile zapłaci GW za ten wątek ? ;))))))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: TVN7 Profanacja!! IP: *.inversas.jazztel.es 02.04.06, 21:33 Jesli obraza twoje uczucie, to zmien kanal. Jaki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada [...] IP: *.chello.pl 02.04.06, 23:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: TVN7 Profanacja!! IP: *.aster.pl 02.04.06, 23:20 Po coz te klotnie. I to w takim dniu. Moze lepiej zapalmy swiece, wezmy sie za rece i zaspiewajmy Barke? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: TVN7 Profanacja!! 03.04.06, 12:43 Gość portalu: Doom napisał(a): > Po coz te klotnie. I to w takim dniu. > Moze lepiej zapalmy swiece, wezmy sie za rece i zaspiewajmy Barke? Ja nie chce brać Ady za rękę. Ona sie wyraża. Łeeeeeee!!!!! S. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: TVN7 Profanacja!! IP: *.chello.pl 03.04.06, 19:51 snajper55 napisał: > Gość portalu: Doom napisał(a): > > > Po coz te klotnie. I to w takim dniu. > > Moze lepiej zapalmy swiece, wezmy sie za rece i zaspiewajmy Barke? > > Ja nie chce brać Ady za rękę. Ona sie wyraża. Łeeeeeee!!!!! > > S. ;))) santa maria trzymajcie mnie bo padne Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: TVN7 Profanacja!! 02.04.06, 23:29 Powinni pokazać biczowanie się różańcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: TVN7 Profanacja!! IP: *.chello.pl 02.04.06, 23:34 sloggi napisał: > Powinni pokazać biczowanie się różańcami. Nie za późno na pisanie na forum? Chyba zmęczył Cię dzisiejszy dzień> Jakieś mocne przeżycia. To mogłoby usprawiedliwić Twój wpis. Mam nadziej, że już się czerwienisz. Ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: TVN7 Profanacja!! 02.04.06, 23:38 Nie czerwienię się i nie widzę powodu. Czas zrozumieć, że są w tym kraju innowiercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: TVN7 Profanacja!! IP: *.chello.pl 02.04.06, 23:43 To, ze sa w Polsce innowiercy nie usprawiedliwia niem.ądrych wpisów na forum. Jeżeli jesteś innowiercą powinienes szanować wyznawców innych religii. Chyba sie nie myle, że żadna religia nie najkazuje wyśmiewania się z praktyk religijnych. nawet archaicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: TVN7 Profanacja!! 03.04.06, 00:57 > Chyba sie > nie myle, że żadna religia nie najkazuje wyśmiewania się z praktyk religijnych. > nawet archaicznych. Otóż wyobraź sobie, że wczoraj założyłem sobie relligię która nakazuje, wyśmiewanie się z archaicznych praktyk religijnych. Moja religia nie jest jeszcze znana, ale za 2000 lat mam nadzieje że zyska na popularności Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: TVN7 Profanacja!! 03.04.06, 12:44 Gość portalu: ferment napisał(a): > Chyba sie nie myle, że żadna religia nie najkazuje wyśmiewania się z praktyk > religijnych. A z jakich PRAKTYK RELIGIJNYCH wysmiewa się Sloggi ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... profanacja...? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 02.04.06, 23:50 ...wieksza profanacja jest...bolszewik przebrany w owcza skore...calujacy reke papieza... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: profanacja...? 03.04.06, 12:45 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...wieksza profanacja jest...bolszewik przebrany w owcza skore...calujacy > reke papieza... Kaczyńskiego oglądałeś ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.27 Profanacja to była... IP: *.lublin.mm.pl 03.04.06, 01:02 ...swego czasu w Charkowie jak pewien gloryfikowany obecnie przez Polaków prezydent był pijany nad grobami polskich oficerów i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Profanacja to była... 03.04.06, 12:45 Gość portalu: maniek.27 napisał(a): > ...swego czasu w Charkowie jak pewien gloryfikowany obecnie przez Polaków > prezydent był pijany nad grobami polskich oficerów i inteligencji. Sprawdziłeś to alkomatem ? A może Ci chociaż chuchnął ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Profanacja to była... 03.04.06, 13:18 snajper55 napisał: > Gość portalu: maniek.27 napisał(a): > > > ...swego czasu w Charkowie jak pewien gloryfikowany obecnie przez Polaków > > > prezydent był pijany nad grobami polskich oficerów i inteligencji. > > Sprawdziłeś to alkomatem ? A może Ci chociaż chuchnął ? Myślisz, że każdą wiadomość podaną przez media trzeba sprawdzać osobiście? Przecież o pijanym prezydencie relacjonowało BBC no i Kwaśniewski sam przyznał się (fakt, dopiero, gdy przestał być prezydentem). Jura PS. Mam najpierw polecieć do Warszawy i zobaczyć na własne oczy, co się dzieje, zanim zacznę się wypowiadać o głośnym zamknięciu pewnego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Profanacja to była... 03.04.06, 14:11 jureek napisał: > Myślisz, że każdą wiadomość podaną przez media trzeba sprawdzać osobiście? Nie, nie każdą. Ale dla mnie znaczenie ma też źródło wiadomości, sopsób jej podania oraz późniejsze lansowanie informacji. Jeśli mam wrażenie, że nie jest to informacja tylko narzędzie zwalczania przeciwnika politycznego, przestaję w taką "informację" wierzyć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.27 Re: Profanacja to była... IP: *.lublin.mm.pl 03.04.06, 22:06 Chcę Cię poinformować że Kwas sam sie przyznał. Czyżbyś uważał że kłamał? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Profanacja to była... 03.04.06, 23:13 Gość portalu: maniek.27 napisał(a): > Chcę Cię poinformować że Kwas sam sie przyznał. Czyżbyś uważał że kłamał? Nie słyszałem aby się przyznawał. Natomiast zbyt wieke słyszałem na jego temat jawnie fałszywych "informacji", żeby do kolejnych sensacji nie podchodzić z dystansem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.27 Re: Profanacja to była... IP: *.lublin.mm.pl 04.04.06, 00:58 No to Cię informuję, że się przyznał do bycia pijanym w Charkowie tuż po zakończeniu kadencji. W związku z czym nie posiadasz aktualnych informacji. Chyba że chcesz udowodnić, ze Kwas jak się przyznawał to był niepoczytalny? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Profanacja to była... 04.04.06, 09:54 Gość portalu: maniek.27 napisał(a): > No to Cię informuję, że się przyznał do bycia pijanym w Charkowie tuż po > zakończeniu kadencji. A skąd masz taką informację ? Co interpretujesz jako przyznanie się ? Może dasz jakiegoś linka do opublikowanego tego przyznania ? A może jedynie inni o tym jego przyznaniu się mówili ? ;) > W związku z czym nie posiadasz aktualnych informacji. Pod warunkiem, że jest to informacja, a nie kolejne kłamstwo. > Chyba że chcesz udowodnić, ze Kwas jak się przyznawał to był niepoczytalny? Nie, ponieważ jego "przyznanie się" stawiam pod znakiem zapytania. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Profanacja to była... 08.04.06, 16:40 snajper55 napisał: > Gość portalu: maniek.27 napisał(a): > > > No to Cię informuję, że się przyznał do bycia pijanym w Charkowie tuż po > > zakończeniu kadencji. > > A skąd masz taką informację ? Co interpretujesz jako przyznanie się ? Może dasz > > jakiegoś linka do opublikowanego tego przyznania ? A może jedynie inni o tym > jego przyznaniu się mówili ? ;) Nie mogę niestety dać Ci linka, bo archiwum Polityki jest płatne. Ale pamiętam, że czytałem to przyznanie się Kwaśniewskiego właśnie w wywiadzie z nim dla Polityki, było to tuż po tym, jak przestał być prezydentem. Poza tym mówiono na ten temat niedawno w programie Pospieszalskiego. Wiem, że Pospieszalski nie jest dla Ciebie wiarygodny, ale nikt z zaproszonych gości (a było to dość szerokie spektrum, dziennikarz Wyborczej też był obecny) nie kwestionował faktu, że prezydent w Charkowie był pijany, spór dotyczył tylko tego, czy należało o tym pisać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Profanacja to była... 08.04.06, 21:26 jureek napisał: > Nie mogę niestety dać Ci linka,bo archiwum Polityki jest płatne. Ale pamiętam, > że czytałem to przyznanie się Kwaśniewskiego właśnie w wywiadzie z nim dla > Polityki, było to tuż po tym, jak przestał być prezydentem. To bardzo ciekawe, ba ja akurat Politykę czytuję regularnie a takiego przyznania się nie pamiętam. A gwarantuję Ci, że bym zapamiętał. > Poza tym mówiono na ten temat niedawno w programie Pospieszalskiego. Wiem, że > Pospieszalski nie jest dla Ciebie wiarygodny, ale nikt z zaproszonych gości (a > było to dość szerokie spektrum, dziennikarz Wyborczej też był obecny) nie > kwestionował faktu, że prezydent w Charkowie był pijany, spór dotyczył tylko > tego, czy należało o tym pisać. Pospieszalskiego akurat zwykle nie oglądam, aby się nie denerwować. ;) Dyskutować można także o hipotetycznym fakcie. Lub nikomu już się nie chciało postawionej tezy podważać. Różnie można czyjeś milczenie tłumaczyć. Jedni mówią - goleń, inni - wódka. Trudno ocenić co było prawdą, dlatego takie przyzanie się byłoby decydujące. Który to był numer Polityki pewnie nie pamiętasz ? :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Profanacja to była... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.04.06, 22:00 snajper55 napisał: > Jedni > mówią - goleń, inni - wódka. Trudno ocenić co było prawdą, dlatego takie > przyzanie się byłoby decydujące. Który to był numer Polityki pewnie nie > pamiętasz ? :( Nie pamietam ktory numer, ale wiem, ze musialo to byc, albo w grudniu, albo w styczniu. Byl wtedy duzy wywiad z odchodzacym prezydentem. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia ubaw to byl kiedy IP: *.64.215.69.nw.nuvox.net 04.04.06, 01:33 nawalony inny prezydent jeszcze wiekszgo panstwa usilowal przejac role dyrygenta na lotnisku. Nikomu nie przyszlo do glowy sprawdzic pilotow. Od tego incydentu swiat juz wie, ze to nie jest rutyna tylko prezydencka - kapitanowie statkow (powietrznych) tego wilkiego kraju lataja / plywaja na bani. W rotterdamie pewien kapitan wjechal statkiem 50 k ton na trawnik obok portu. Ta wpadka polskiego prezydenta na cmentarzu to zaledwie maly poslizg na tle jego kumpli z imperium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.27 A co mnie obchodzi... IP: *.lublin.mm.pl 04.04.06, 09:32 ...rosyjskie imperium? To nie jest wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahah co? hehehehe - a swoją drogą fajny ten film był;) IP: *.net.autocom.pl 08.04.06, 18:36 ale powtarzany, więc nie koniecznie akurat na "ten" dzień:P powspominać sobie można człowieka, ale po co ta powtórka żałoby???hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś