annah11 18.11.06, 07:53 Nigdy tu nikogo nie ma, juz mnie to zlosci. Tak bylo sympatycznie przedtem a teraz ucichlo. Inne fora tetnia zyciem, a nasze umarlo zupelnie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Spicie czy co? 19.11.06, 09:59 Indianie nawet jak spać, to z otwartymi oczami. Tyle tylko, ze napady na dyliżane zajmować dużo czasu i Makhpia Luta nie mieć kiedy tu zaglądać. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Spicie czy co? 20.11.06, 07:43 Oh jaka szkoda, ze czasu brak na zagladanie.Pozdrawiam Wodza! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Spicie czy co? 20.11.06, 19:58 Ania,to forum tylko kiedys tetnilo zyciem,chyba na poczatku,potem zaczelo podupadac,zobacz ile jest postow tego typu "cicho tu,nikigo nimo.spice,glucho,itp.byly okresy ze pojawialy sie wpisy raz na kilka dni i to bylo jeszcze za czasow Schroniska.Teraz tez jest klapa,nikt nie chce podejmowac dyskusji.Mnie to nawet nie wkurza,Pytalam Cie Aniu o cos na GG,byc moze wiadomosci nie odczytalas.Jakchcecie,mozna wrocic do dawnej nazwy.Zobaczymy :) Czy o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Spicie czy co? 23.11.06, 12:18 > Jakchcecie,mozna wrocic do dawnej nazwy.Zobaczymy :) > Czy o to chodzi? W wypadku Makhpia Luty na pewno nie o to chodzi, tylko Makhpia Luta naprawdę mieć mało czasu. Najpierw owczarek przenieść się na inne hale, więc przekazać to forum Makhpia Lucie. Ale potem okazać się, że Makhpia Luta mieć BARDZO mało czasu, więc szybko przekazać forum Białej Siostrze Bryzie. I Makphia Luta życzyć temu forum jak najlepiej, żeby nadszedł taki dzień, kiedy to forum przeżyje renesans. Makhpia Luta obiecać, że jak znaleźć parę wolnych chwil, to częściej tu zaglądać. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Spicie czy co? 23.11.06, 23:19 Zagladaj Wodzu, zawsze Cie tu z radoscia powitamy! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Spicie czy co? 25.11.06, 00:42 Eeeee tam,od razu śpicie! Zajęć mam powyżej uszu,ale przecież Ania jest tu gospodynią,niech zabawia gości :) Pozdrowionka Wodzuniu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Spicie czy co? 25.11.06, 09:13 Ja tez troche zajeta jestem, a bede wiecej gdy bedzie tutaj moja Mama, wiec nie wiem jak to brdxoe z moim pisaniem tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś