arek103 12.12.06, 19:25 Czy podoba wam sie ta mezczyzna?: praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3784697.html? A moze to jest ten kobieta? A tak na marginesie - latwo jest zmienic swoja plec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mg2005 Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 12.12.06, 22:21 Czy trans to też "normalna orientacja" czy choroba ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 12.12.06, 22:32 mg2005 napisał: > Czy trans to też "normalna orientacja" czy choroba ?... Trans to nie orientacja seksualna. Co do fotografii - cycki sobie zrobił za duże,a kieckę kupił za małą. Zmienić płeć nie jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 12.12.06, 22:49 kochanica-francuza napisała: > Trans to nie orientacja seksualna. A więc choroba ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 00:06 > > A więc choroba ?... Brak identyfikacji z płcią fizyczną. Dla ciebie istnieje tylko albo orientacja, albo choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 11:26 kochanica-francuza napisała: > Brak identyfikacji z płcią fizyczną. Dla ciebie istnieje tylko albo orientacja, > albo choroba? Jeśli nie choroba, to objaw zdrowia ?...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) IP: 81.19.200.* 13.12.06, 12:11 czy jezeli kobieta nie akceptuje swojego koloru wlosow i je fabruje to wedlug ciebie choroba czy zboczenie czy orientacja? Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Zboczenie!!! 20.12.06, 23:52 Gość portalu: ;) napisał(a): > czy jezeli kobieta nie akceptuje swojego koloru wlosow i je fabruje to wedlug > ciebie choroba czy zboczenie czy orientacja? To zboczenie!!! Przeciez to oczywiste (dla niektorych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 21.12.06, 00:00 kochanica-francuza napisała: > Co do fotografii - cycki sobie zrobił za > duże,a kieckę kupił za małą. I do tego ten teatralny makijaz, blee... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 11:47 > Czy trans to też "normalna orientacja" czy choroba ?... Zaburzenie identyfikacji płciowej to poważna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) IP: *.chello.pl 12.12.06, 22:31 arek103 napisał: > A tak na marginesie - latwo jest zmienic swoja plec? Tego typu operacje są bardzo skomplikowane i nie kończą się na dokonaniu pojedyńczego zabiegu. Są też bardzo kosztowne. W USA żyje dosyć duża grupa transwestytów, przeobrażających się z mężczyzny w kobietę, z przeprowadzoną operacją wszczepienia piersi, wyposażonych jednak nadal w główny atrybut męskości. Znajdują partnera życiowego najczęściej w środowiskach homo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 12.12.06, 22:33 > operacją wszczepienia piersi, wyposażonych jednak nadal w główny atrybut > męskości. Jak to, skoro czują się kobietami...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) IP: *.chello.pl 12.12.06, 22:53 kochanica-francuza napisała: > Jak to, skoro czują się kobietami...? Podpuszczasz? Psychicznie czują się kobietami i dlatego zdecydowali się na tego rodzaju transformację. Tyle tylko, że atrybuty fizyczne są trudno reformowalne i tkwią często na swoim miejscu w stanie nienaruszonym, aż do następnej ewentualnej operacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) IP: *.CNet.Gawex.PL 12.12.06, 23:02 No nie, najpierw machnął piątkę dzieci, a teraz robi za panienę z sylikonowymi cyckami.Kochane dzieci, od dziś tatuś będzie...no kim właściwie? Facet jest chory i nie ma to nic wspólnego z transseksualizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 00:08 Facet jest > chory i nie ma to nic wspólnego z transseksualizmem. Facet jest transseksualistą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 00:07 Gość portalu: chwila napisał(a): > kochanica-francuza napisała: > > > Jak to, skoro czują się kobietami...? > > Podpuszczasz? Skądże! Słyszałam, że atrybuty operuje się toże i pomyslałam, że może nie chcą, ale jak nie chcą, skoro czują się kobietami, i nie mogłam tego rozwikłać... > Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 11:53 kochanica-francuza napisała: > Skądże! Słyszałam, że atrybuty operuje się toże i pomyslałam, że może nie chcą, > ale jak nie chcą, skoro czują się kobietami, i nie mogłam tego rozwikłać... To tak na wszelki wypadek, żeby nie odcinać sobie drogi odwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
homo-seksualista Re: Czy podoba wam sie ta mezczyzna :-) 13.12.06, 23:08 arek103 napisał: > Czy podoba wam sie ta mezczyzna?: > praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3784697.html? > A moze to jest ten kobieta? > A tak na marginesie - latwo jest zmienic swoja plec? Fatalna fryzura... Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim bleeeeeeee 20.12.06, 22:17 powinni takiej osobie przykleić na pupie, byłam mężczyzną. nigdy bym nie dotknął takiego przemienionego faceta, nawet jakby się w super babkę zmienił. feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: bleeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 00:42 ciekawe jak poznałbyś że super babka była kilka miesięcy albo lat wcześniej facetem??? Odpowiedz Link Zgłoś